Kizlar benim doktorum Erbil Yagmur, su anda ignelerimin son iki gunu kaldi, haftaya pazartesi ya da sali yumurtalarim toplanacak insallah, genelde benim arkadaslarima toplama sonrasindaki 2-5 gun arasinda transfer yapildi hep, ama Erbil bey bana embriyolarimi (isalla olusurlarsa tabii) bi dahaki reglinin ikinci gunu geldikten sonraki 15. gunde tranfer edecegini soyledi. Boyle olunca rahim daha hazirlikli oluyomus ve embriyolarin rahimde tutma olasiligi yukseliyomus. Aranizda benim durumumda olan var mi? Varsa nolur yazsin buraya da birbirimizi aydinlatalim biraz.
Kızlar selam şükür bügün başladım tedaviye Mustafa hocayla herşey iyi giderse inşallah bu ay transfer olcakkkk ben bişey merak ettim diyelim endımetrium kalınlığım yeterli gelmez ve transfer yapılmazsa ödediğim ücret nolcakkk yani diyelim gelecek ay transfer yapalım derse hoca yine mi ücret ödeyeceğiz(kafam karıştı yaa 5900 ödedim mesela ama transfer olmadı geleceek ay yine mi ücret ödüyorum
Kızlar merhaba umarım herkesin tedavisi hayırla sağlıkla sonuçlanır.ben bu ay bahçeciye gitmeyi planlıyorum.23 Nisan'da açık olur mu bilmiyorum ama ön görüşmeyi adet olmadan gitmek istiyorum.ya da 28 Nisan'da gidebilirim.o da adetimin ilk günü olacak sanırım.ön görüşme hazırlık derken 1 ay daha ertelemek istemiyorum.sizce ne yapayım?adetin ilk günü gitsem tedaviye başlarlar mı?
Ankara cok guzel yazmissin, cok aydinlatici olmus gercekten de, senin tedavin hangi asamada peki canim?
Filozofcan marvettine katılıyorum bencede acele et adet olmadan git derim en azından zaman kaybetmeZsin:)))ben adetimin 2.günü gittim hemen başladık ama benim tüm tahlillerim vardı varsa e2 prolaktin hepsini yanında götür boşuna tahlil yaptırma derim ben öle yaptım
Hadi ya kafam karıştı şimdi şehirdışından tedavi olacağım beni zor bir süreç bekliyor sanırım..artık yollara da dayanamıyorum.umarım yaza gebelik olur..desteklerinizi bekliyorum kızlar.benim ilk tedavim olacak.aşılama vs ile uğraşmak istemedim.doktor ne diyecek bilmiyorum ama direk tüp bebek istiyorum.ikiz aşılarlar mı acaba?
Yaşın kaç ki ikiz istiyonnnn:))))35ten yukarından 2 embriyo transfer ediyolarrr benimde ilk tüp bebeğim ve bende şehirdışııı hastasının çok kolay merak etme:))))sadece sabır
Şehir dışından geleceksen ve doktorunu seçtiysen, elinde olan tahlilleri ve durumunu mail ile bildir, benim doktorum ve sanırım ki diğer tüm doktorlar bu şekilde hastalarıyla görüşüyorlar. Böylece zaman kaybetmezsin.
Yok tatlım keşke olsaydı:))))ama olmuyo yasal prosedür bu devlet izin vermior 2ye
Erbil beyi düşünüyorum ne dersiniz?
Çok iyi ve ilgili bir doktor. Benim doktorum aynı zamanda. Kendi ve hemşiresinin cebini mailini verir. Her zaman arayıp, mesaj atabilirsiniz. Mutlaka müsaitse o an, değilse aynı gün akşam dönüp mutlaka arar. Karar verdiyseniz mail ile durumunuzu bildirin, cebinizi yazın. Eminim ki size dönüş yapar.
canım ben mustafa beyin hastasıyım daha bugn ordaydımBuaradaaa kızlar Mustafa hocanın hastası olan var mııııı bişeyler soracaktım da:))))
Yarın ilk işim mail atmak olacak..fiyatlarla ilgili bilgi verir misiniz?