Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ben de Erbil beyin hastasıyım. Erbil bey tüm hastalarına aynı şeyi yapar, yani 1 ay sonra transfer yapılıyor, rahim toparlanıyor sanıyorum. Yumurtalar toplanır, ertesi gün laboratuvardan olgun yumurta sayısı ve döllenen embriyo sayısı hakkında aranarak bilgi verilir. 3. gün tekrar aranırsınız, kaç tane kaldığı söylenir ve dondurulur. Yumurta toplamadan sonra bazı ilaçlar kullanıyoruz. İlaçlar bitince hatırladığım kadarıyla 1 hafta 10 güne adet oluyoruz. Adetin 2. günü östrojen bantlara başlıyoruz. 14. günden 3 gün sonra embriyolar çözülüyor. 5. güne girildiğinde kalan embriyolar hakkında bilgi veriliyor ve transfer yapılıyor. Eğer isterseniz transferden 2 gün önce gebelik aşısı yapılıyor. 14. gün gittiğinizde kan veriyorsunuz bu arada gebelik aşısıda hazırlanmış oluyor. 600 tl ye yapılıyor.

Genelde ohss tehlikesi olduğu zaman da transfer 1 ay sonraya ertelenir. Bazı aileler işlerin kötü gittiğini düşünür ama ilgisi yok. Erbil bey, laboratuvarın çok iyi olduğunu donmuşlar çözülünce yeni gibi olduğunu söylemişti. Bu tarz durumlarda herhangi bir fark ücreti ödemezsiniz.

Embriyo sayısı çok olduğunda kalanlar dondurulur. İlk transfer tutmazsa veya bebeğinize kardeş için yeniden kalanlar için donmuş transferi yapılırsa dondurulmuş embriyo transferi için para ödenir.

Allah kucaklarınızı tez vakitte çifter çifter doldurur inşallah.

Ankara cok guzel yazmissin, cok aydinlatici olmus gercekten de, senin tedavin hangi asamada peki canim?

Kızlar merhaba umarım herkesin tedavisi hayırla sağlıkla sonuçlanır.ben bu ay bahçeciye gitmeyi planlıyorum.23 Nisan'da açık olur mu bilmiyorum ama ön görüşmeyi adet olmadan gitmek istiyorum.ya da 28 Nisan'da gidebilirim.o da adetimin ilk günü olacak sanırım.ön görüşme hazırlık derken 1 ay daha ertelemek istemiyorum.sizce ne yapayım?adetin ilk günü gitsem tedaviye başlarlar mı?

Filozofcan bence adetinin ilk gunu gitme cunku mutlaka oncesinde seni muayene etmek ve bazi testler isteyecekler. Bir ay daha ertelemek istemiyosan bence hemen gitmen lazim.

Ben adetime 1 hafta-10 gün kala haziranda gitmiştim. Bahçecide ilk denemem olacaktı. Daha önceki denemeden sonra başka merkezlerdeki doktorlar haziranda 2. yi yapalım demişlerdi. Ama doktorum 2 ay erteledi ve ağustosta başlayalım dedi. O arada vitamin vs. kullandım. İlave testler yaptım. Geç olsun güç olmasın misali, önemli olan sonucun olumlu olması.

Ankara cok guzel yazmissin, cok aydinlatici olmus gercekten de, senin tedavin hangi asamada peki canim?

29+6 haftalık hamileyim çok şükür. Allah tüm isteyenlere de tez vakitte nasip eder inşallah.

Filozofcan marvettine katılıyorum bencede acele et adet olmadan git derim en azından zaman kaybetmeZsin:)))ben adetimin 2.günü gittim hemen başladık ama benim tüm tahlillerim vardı varsa e2 prolaktin hepsini yanında götür boşuna tahlil yaptırma derim ben öle yaptım

Hadi ya kafam karıştı şimdi şehirdışından tedavi olacağım beni zor bir süreç bekliyor sanırım..artık yollara da dayanamıyorum.umarım yaza gebelik olur..desteklerinizi bekliyorum kızlar.benim ilk tedavim olacak.aşılama vs ile uğraşmak istemedim.doktor ne diyecek bilmiyorum ama direk tüp bebek istiyorum.ikiz aşılarlar mı acaba?

Yaşın kaç ki ikiz istiyonnnn:))))35ten yukarından 2 embriyo transfer ediyolarrr benimde ilk tüp bebeğim ve bende şehirdışııı hastasının çok kolay merak etme:))))sadece sabır

Elimde rahim filmim var.sperm testi var.ultrasyon vs var.4 yıl önce kist ameliyatı olmuştum onun tetkikleri car.nelere gitmem lazım bi yazsanız.bari burada yaptırıp gideyim işlerim düzgün gitsin

Şehir dışından geleceksen ve doktorunu seçtiysen, elinde olan tahlilleri ve durumunu mail ile bildir, benim doktorum ve sanırım ki diğer tüm doktorlar bu şekilde hastalarıyla görüşüyorlar. Böylece zaman kaybetmezsin.

Erbil beyi düşünüyorum ne dersiniz?

Erbil beyi düşünüyorum ne dersiniz?

Çok iyi ve ilgili bir doktor. Benim doktorum aynı zamanda. Kendi ve hemşiresinin cebini mailini verir. Her zaman arayıp, mesaj atabilirsiniz. Mutlaka müsaitse o an, değilse aynı gün akşam dönüp mutlaka arar. Karar verdiyseniz mail ile durumunuzu bildirin, cebinizi yazın. Eminim ki size dönüş yapar.

Yarın ilk işim mail atmak olacak..fiyatlarla ilgili bilgi verir misiniz?

Elfida hoca tatmin etti mi sorduğun sorularda ben şoktan bişey soramadım zaten muayene etti sekreterin yanında konuştu odaya bile geçmedik(((herkese mi böle onu merak ettim de yani sorunum ne onu bile demedi direk tüp bebek diyince bende olur dedim

Yarın ilk işim mail atmak olacak..fiyatlarla ilgili bilgi verir misiniz?

İlk muayene için ücret alınır. 300 tl. Bu yıl tüp bebek 5900 olmuş. Gebelik aşısı transferden 2 gün önce yapılıyor, 600 tl. Orada vermek zorunda olduğunuz 1 veya 2 kere kan var, eylül-ekim gibi 300tl civarıydı. ilaçlar kişiye göre değişiyor. Onların anlaşmalı eczeneleri var ama ben doktora reçete yazdırdım. istanbulda bi eczanede tüp bebek ilaçlarını 1200 civarı aldım ağustosta. Karşılaştırdım, iyi fiyattı, mesaj attım eczacıya, evime yakın yere getirdi. Transferden sonraki ilaçlara ve östrojen bantlara da ayrıca para verdim. Aile hekimleri bu ilaçların bir kısmını yazabiliyor. Birazını da öyle aldım. Gebe kalınca zaten 3 ay kullanmak zorunda olduğunuz ilaçları devletten alabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…