valla cnmcm duygular sel oluo orda. her gittiğimizde böle ağlıcaksak ne yaparız bilmiyorum :)
Allah hepinize kuzular gibi uyumayı nasip etsin. ben şimdi piskopat gibi 9. haftanın bitmesini bekliyorum. risk ne kdr az olursa içim o kdr rahat olcak.. ya da galiba hayat boyu bu stresi çekcez biz. sağlıklı doğsa, en ufacık bi sıkıntıda stres olcaz. büyüse hangi okula göndercez diye,, kimlerle evlendircez diye. ohooooo huzur yok artık
kızlar sat ve bat tarihlerinizle kaçıncı denemeniz olduğunu bana yazabilir misiniz? listeye ekleyeyim
bilgus 18 Haziran 13 ? 16 Temmuz 13 benInci ? Haziran 13 ? ? Temmuz 13 _peri_18_ ? Haziran 13 2 ? Temmuz 13 merve3545 ? Haziran 13 ? ? Temmuz 13
kızlar sat ve bat tarihlerinizle kaçıncı denemeniz olduğunu bana yazabilir misiniz? listeye ekleyeyim
[TR]
bilgus 18 Haziran 13 ? 16 Temmuz 13 benInci ? Haziran 13 ? ? Temmuz 13 _peri_18_ ? Haziran 13 2 ? Temmuz 13 merve3545 ? Haziran 13 ? ? Temmuz 13
[/TR]
KIZLARR BEN BİR GÜNN HEP ABDESLİ BUU DUAYI 500 KEREE TESBİH ÇEKEREK HER SEFERİNDE EUZU BESMELE ÇEKEREK OKUMUŞTUM BUGÜN AKLIMA GELDİİ SİZLER İÇİN YAZMAK İSTEDİM TABİİKİDE HER DUA SEVAPTIR AMA BEN BU DUAYI OKUMUŞTUMM
3 ihlas 1 fatiha surelerini okuyup peygamber efendimiz Muhammed Mustafa(s.a.v) ve ailesine,ashabına,Hızır ve İlyas a.s lara şehitlerimize,evliyalara ve bütün peygamberlere bağışlanır.Daha sonra aşağıdaki vird 500 kere okunduktan sonra Allahtan ne istenirse istensin yine onun emri ve izniyle isteği yerine gelir inşallah
okunacak dua budur:
İnne rabbi kariybün muciybun.
İnne rabbi latifün lima yeşa.
İnne rabbi lesemiu,d-dua
İnne rabbi leğaniyyün kerim.
İnne rabbi rahiymün vedüd
Amin. ALLAH KABUL ETSİNİNŞALLAH BEBİŞLERİNİZE KAVUŞURSUNUZ
Canım teşekkürler.Allah razı olsun.Bunu da deneyeceğim.Ben de salatı tefriciye(4444 kere okunan dua) okumuştum.Geçen kandilde ağlaya ağlaya çok dua etmiştim.Şu anda da ağlaya ağlaya yazıyorum.Çünkü kırmızılar geldiAllah'tan sabır diliyorum.
pufummm benim kalp atışları duyulmadı ama cnm 6+3 tü doktora gittiğimde sadece keseyi ve içinde minik bi taş gibi beyaz bişey gördük o bebişimiz sanırım daha çok küçük 17 mm dedi kese için. ayın 30unda tekrar çağırdı o zamn 8+ 2 olucam sanırım inşallah bi sorun olmaz aç karına gel dedi sabah erken gidicem bazı testler yapıcakmış çok heyecanlandım bi atsa orda pıt pıt nasıl rahatlicam anlatamam.... sat 1 haziran bat 2 temmuzdu cnm 2. denememizde geldi meleğimiz inşallah sıkı sıkı tutunur annesine hiç gitmez bırakmaz bebişimiz bizi çok korkuyorum bu yüzden....
pufummm benim kalp atışları duyulmadı ama cnm 6+3 tü doktora gittiğimde sadece keseyi ve içinde minik bi taş gibi beyaz bişey gördük o bebişimiz sanırım daha çok küçük 17 mm dedi kese için. ayın 30unda tekrar çağırdı o zamn 8+ 2 olucam sanırım inşallah bi sorun olmaz aç karına gel dedi sabah erken gidicem bazı testler yapıcakmış çok heyecanlandım bi atsa orda pıt pıt nasıl rahatlicam anlatamam.... sat 1 haziran bat 2 temmuzdu cnm 2. denememizde geldi meleğimiz inşallah sıkı sıkı tutunur annesine hiç gitmez bırakmaz bebişimiz bizi çok korkuyorum bu yüzden....
cnm bazen doktorların ultrasonları farklı farklı olabiliyor. o yüzden de kalp atışı duyulamayabiliyor. bazen de bebiş kalp atışları 8. haftalarda duyuluyor. bana da doktor duyulacağını sanmam ama bi deneyelim dedi ve duyuldu :) o yüzden telaşlanma.
gerçi ne kdr stres yapma desem de yapcaksın :) kendimden biliyorum :) ben de 9. haftayı bekliyorum korkum iyice geçsin diye
aminn canım inşş tek temennimiz bu bende çok korkuyorumm kalp atışınıı sabırsızlıkla bekliyorummm allahımm bebişlerimizz bizii terketmesinnnolluurrr
Canım teşekkürler.Allah razı olsun.Bunu da deneyeceğim.Ben de salatı tefriciye(4444 kere okunan dua) okumuştum.Geçen kandilde ağlaya ağlaya çok dua etmiştim.Şu anda da ağlaya ağlaya yazıyorum.Çünkü kırmızılar geldiAllah'tan sabır diliyorum.
pufcum merhaba
nasıl geçti kontrolün bende giremedim siteye fırsatım olmadı ama çok merak ediyorum.Kalp atışlarını duydunuzmu? benim bu cumartesi ayın 27 sinde randevum var kalp atışlarını dinlemek için acabna duyulurmu çok merak ediyorum.
Canım hadi gözün aydın. Kalp atışları önemliydi artık gerçekten seninle bebişin. Ama neden 9. Haftayı beklediğini anlamadım. Kese ve kalp atışı değil mi ilk etapta önemli olan?
cnmcm çok teşekkür ederim. darısı başına inşallah.
şöyleki, tabiki ilk etapta kalp atışları çok önemli ama 9. haftaya kadar da düşük oranı %10 muş herkesin. 9.haftada embriyo artık fetüse dönüşüyor ve bu sırada maalesef ki kayıplar olabiliyor. 9.haftayı atlatınca oran %5'e düşüyor ve rahatlıyoruz. doktor öyle dediği için ben de bekliorum bakalım. 12 ağustosta kontrolüm var. inşallah iyi geçer.
mide bulantılarım yoğunlaştı şu sırada. ağzımda metal tadı var. iğrenç bi durum ama sıkıntı yapmıyorum. yrm kilo vermişim. bakalım, doktor ilk 3 ay kilo almamalısın dedi. umarım almam.gerçi böyle devam ederse kilo almam zor, tam tersi veriyorum.3 aydan sonra düzeliyormuş mide. kısmet
beinci sende tedavi ile hamile kalmıştın di mi? Sen bilirsin belki bi de sana sorayım dedim. Bende 2 yumurta oluştu biri sağda biri solda. Sence çatlatma iğnesi bunları ayrı ayrı mı çatlatır yoksa bir anda mı?
Ayşecim ağlama nolur. Seni o kadar iyi anlıorumki. Senin gene avunacak bir evladın var. biz napalım. Bir taneyi bulmak için çırpını duruyoruz. Hep hayırlısını istedik demekki bunda var bir hayır. Ben bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum. Tutmazsa önümüzdeki ay aşılama yapılacak. Çünkü eşimde sıkıntı var. Sen eşine baktırdın mı? Bazen bir çocuk olsa bile erkeklerde sonradan sıkıntı doğabiliyor Allah korusun. Yani tedbir amaçlı baktırmakta fayda var diye düşünüyorum. Canım üzme kendini nolur. YEri göğü yaradan bizim kucaklarımızı da doldurur inşallah..:128:
Evet canım.Çok şükür bir evladım var.Zaten o aklıma geliyor ve hemen toparlıyorum kendimi.Eşimi ikinci çocuğa ikna etmem 2 senemi aldı.Doktorun d'sini bile duymak istemiyormuş.Zaten tersini dese şaşırırdım.Ben vazgeçsem,o da bugün vazgeçer.Hiç dert etmiyor kendine.Anlayacağın dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimden((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?