saol canımmm allahım sizlerede nasipp etsinn innşşşşAmiin cnm masallah masallah, Allah tamamina erdirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canımmm allahım sizlerede nasipp etsinn innşşşşAmiin cnm masallah masallah, Allah tamamina erdirsin
kızlaaaarr keseyii gördükk meleğimm tutunmuş anneyeee büyümeye çalışıyoo doktorumm hala rissk varr dedii rabbim sağlıklaa sorunsuzzz büyümesinii nasip etsinn
ay canım benim hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah.
Pufff bugün senin doktor randevun vardı dimiiiii yaaa ne kadar heyecanlısındır şimdi inşallah hayırlı ve güzel haberlerle dönersin.
Pufff var ya korkmadım desem yalan olmaz dün hiç girmedin cevap yazmadın ya ters giden birşeyler var sandım ohhh şükür yaa ne kadar güzel bir haber getirdin hadi bakalım sen de rahatla artık bol bol da dikkat et kendine tekrar tebriklerevet tatlımmm :)
Dün gittik doktorumuza. bebişimizin minik kalbini gördük, duyduk. hem keseyi hem de kalbi aradan çıkarmış olduk böylece :)
doktorum kalbin atmasıyla düşük tehlikesini %10'a düşürmüş olduk dedi. 9.haftayı da tamamlarsak %5'e düşüyormuş risk.
Allah tamamına erdirir inşallah.
En kısa zamanda hepiniz bu mutlulukları yaşayın. Dualarımdasınız topikcanlar
Pufff var ya korkmadım desem yalan olmaz dün hiç girmedin cevap yazmadın ya ters giden birşeyler var sandım ohhh şükür yaa ne kadar güzel bir haber getirdin hadi bakalım sen de rahatla artık bol bol da dikkat et kendine tekrar tebrikler
Ozman eşini kızdırmadan son bir soru daha puf ya senin adetine yakın bu ay göğüslerin ağrıdı mı diğer aylardan değişik olarak hani yazıyolar ya dokunamadım hassasiyet falan vardı diye.Ya benim yumurtlma günüm 16 temmuzdu bu ay kontroldeydim ya üstünden 5 gün geçti ne ağrım var ne sızım göğüslerde acaba bu ayda mı olmadı diye telaşa başladım bile çünkü herkes yazmış yok 10 gün önceden göğüs ağrım başladı diye o da bana pek mantıklı gelmiyo ama çünkü yumurtlama 14 gün önce değil mi adetten 10 gün önce nasıl ağrıyo zaten döllenme ve yerleşme en az 7 gün sürüyomuş doktorum söyledi.Oldu mu sende göğüs agrısı?sağ ol cnm bnm. rahatlamaz olur muyum? cuma gecesi uyuyamadım ne olacak diye. dün gece kuzu gibi uyudum:)
dün giremedim topike çünkü eve geç geldik, bir de misafirlerle geldik. gece 3' te gittiler...
güya yormayacaktım kendimi. deli gibi dolandım. her yerim ağrıdı. şimdi dinleniyorum... merak etmişinizdir diye girdim nete. eşim kızıo yoksa
pufum gözün aydın Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah bende güzel haberlerle döndüm bende hamileyim :) kontrole gittik kalp atışlarını duyamadık ama sadece kese göründü daha çok küçük dedi senn kese ne kadar kalp atışarınıda duydun?
evet tatlımmm :)
Dün gittik doktorumuza. bebişimizin minik kalbini gördük, duyduk. hem keseyi hem de kalbi aradan çıkarmış olduk böylece :)
doktorum kalbin atmasıyla düşük tehlikesini %10'a düşürmüş olduk dedi. 9.haftayı da tamamlarsak %5'e düşüyormuş risk.
Allah tamamına erdirir inşallah.
En kısa zamanda hepiniz bu mutlulukları yaşayın. Dualarımdasınız topikcanlar
canımm allahım tamamına erdirsiinn gözün aydınn kucağına almak nasip olsunn puff 7.haftasındaymışş heralde 7.haftada falann kalp atışıı duyuluyoo bende merakla mekliyorumm benimde şimdiliikk kesee varr kalp atışını duyunca rahatlıcazz inşş
ben gittiğimde 6 hafta 3 günlüktü cnm kese 17mm di cnm sadece 15 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışlarını duymak için senn ne kadarlık cnm kaç haftalık?
kızlaaaarr keseyii gördükk meleğimm tutunmuş anneyeee büyümeye çalışıyoo doktorumm hala rissk varr dedii rabbim sağlıklaa sorunsuzzz büyümesinii nasip etsinn
allah sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağimıza almayı nasip etsin inşallah =))
Canım benim gözün Aydın olsun Allah tamamına erdirsinevet tatlımmm :)Dün gittik doktorumuza. bebişimizin minik kalbini gördük, duyduk. hem keseyi hem de kalbi aradan çıkarmış olduk böylece :) doktorum kalbin atmasıyla düşük tehlikesini %10'a düşürmüş olduk dedi. 9.haftayı da tamamlarsak %5'e düşüyormuş risk.Allah tamamına erdirir inşallah.En kısa zamanda hepiniz bu mutlulukları yaşayın. Dualarımdasınız topikcanlar
allah sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağimıza almayı nasip etsin inşallah =))
canımm allahım tamamına erdirsiinn gözün aydınn kucağına almak nasip olsunn puff 7.haftasındaymışş heralde 7.haftada falann kalp atışıı duyuluyoo bende merakla mekliyorumm benimde şimdiliikk kesee varr kalp atışını duyunca rahatlıcazz inşş
ben gittiğimde 6 hafta 3 günlüktü cnm kese 17mm di cnm sadece 15 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışlarını duymak için senn ne kadarlık cnm kaç haftalık?
PERİİİCİİMM AMİİNN CANIMMM İNŞŞ İNŞŞ ALLAHIMM İZİN VERİRSE GÖRÜCEZ İNŞŞ
CANIM VALLA BENN 4.HAFTAYA YENİ GİRİDMM DAHA BELLİ OLMAZ HERALDE KALP ATIŞII 1 YADA 2 HAFTA SONRAA TAHMİNENN İNŞŞ
Ozman eşini kızdırmadan son bir soru daha puf ya senin adetine yakın bu ay göğüslerin ağrıdı mı diğer aylardan değişik olarak hani yazıyolar ya dokunamadım hassasiyet falan vardı diye.Ya benim yumurtlma günüm 16 temmuzdu bu ay kontroldeydim ya üstünden 5 gün geçti ne ağrım var ne sızım göğüslerde acaba bu ayda mı olmadı diye telaşa başladım bile çünkü herkes yazmış yok 10 gün önceden göğüs ağrım başladı diye o da bana pek mantıklı gelmiyo ama çünkü yumurtlama 14 gün önce değil mi adetten 10 gün önce nasıl ağrıyo zaten döllenme ve yerleşme en az 7 gün sürüyomuş doktorum söyledi.Oldu mu sende göğüs agrısı?
pufum gözün aydın Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah bende güzel haberlerle döndüm bende hamileyim :) kontrole gittik kalp atışlarını duyamadık ama sadece kese göründü daha çok küçük dedi senn kese ne kadar kalp atışarınıda duydun?
puuufffffffummmm çok güzelll çoooookk allahım sana bğıllsın bebeğiniii ne mutlu sanaa inşş bizdee duyarızzzz rahatlarızzz bi sonraki günn kuzu gibii uyuruzzzbendeee telaşlanıyorumm hep bi risk varr çünküü allahım bizlerede yaşatsınnn o güzel duyguyuuu ben daha keseyi görünceee muslukları açtıkk kalp atışında naparım acabaane kadarrr güzeelllll allahım senn herkeseee yaşatmayı nasipp ett yarabbimmm