Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Pufff bugün senin doktor randevun vardı dimiiiii :3: yaaa ne kadar heyecanlısındır şimdi :3: inşallah hayırlı ve güzel haberlerle dönersin.

kızlaaaarr keseyii gördükk meleğimm tutunmuş anneyeee büyümeye çalışıyoo doktorumm hala rissk varr dedii rabbim sağlıklaa sorunsuzzz büyümesinii nasip etsinn :nazar::nazar::8::8::8::8::8:

Ay canım benim hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah. :nazar::emir_bebek:

Pufff bugün senin doktor randevun vardı dimiiiii :3: yaaa ne kadar heyecanlısındır şimdi :3: inşallah hayırlı ve güzel haberlerle dönersin.

evet tatlımmm :)

Dün gittik doktorumuza. bebişimizin minik kalbini gördük, duyduk. hem keseyi hem de kalbi aradan çıkarmış olduk böylece :)

doktorum kalbin atmasıyla düşük tehlikesini %10'a düşürmüş olduk dedi. 9.haftayı da tamamlarsak %5'e düşüyormuş risk.

Allah tamamına erdirir inşallah.:nazar::nazar::nazar:

En kısa zamanda hepiniz bu mutlulukları yaşayın. Dualarımdasınız topikcanlar

Dün gittik doktorumuza. bebişimizin minik kalbini gördük, duyduk. hem keseyi hem de kalbi aradan çıkarmış olduk böylece :)

doktorum kalbin atmasıyla düşük tehlikesini %10'a düşürmüş olduk dedi. 9.haftayı da tamamlarsak %5'e düşüyormuş risk.

Pufff var ya korkmadım desem yalan olmaz dün hiç girmedin cevap yazmadın ya ters giden birşeyler var sandım ohhh şükür yaa ne kadar güzel bir haber getirdin hadi bakalım sen de rahatla artık bol bol da dikkat et kendine tekrar tebrikler :3:

Son düzenleyen: Moderatör:
Pufff var ya korkmadım desem yalan olmaz dün hiç girmedin cevap yazmadın ya ters giden birşeyler var sandım ohhh şükür yaa ne kadar güzel bir haber getirdin hadi bakalım sen de rahatla artık bol bol da dikkat et kendine tekrar tebrikler :3:

sağ ol cnm bnm. rahatlamaz olur muyum? cuma gecesi uyuyamadım ne olacak diye. dün gece kuzu gibi uyudum:)

dün giremedim topike çünkü eve geç geldik, bir de misafirlerle geldik. gece 3' te gittiler...

güya yormayacaktım kendimi. deli gibi dolandım. her yerim ağrıdı. şimdi dinleniyorum... merak etmişinizdir diye girdim nete. eşim kızıo yoksa :1:

sağ ol cnm bnm. rahatlamaz olur muyum? cuma gecesi uyuyamadım ne olacak diye. dün gece kuzu gibi uyudum:)

dün giremedim topike çünkü eve geç geldik, bir de misafirlerle geldik. gece 3' te gittiler...

güya yormayacaktım kendimi. deli gibi dolandım. her yerim ağrıdı. şimdi dinleniyorum... merak etmişinizdir diye girdim nete. eşim kızıo yoksa :1:
Ozman eşini kızdırmadan son bir soru daha puf :46: ya senin adetine yakın bu ay göğüslerin ağrıdı mı diğer aylardan değişik olarak hani yazıyolar ya dokunamadım hassasiyet falan vardı diye.Ya benim yumurtlma günüm 16 temmuzdu bu ay kontroldeydim ya üstünden 5 gün geçti ne ağrım var ne sızım göğüslerde acaba bu ayda mı olmadı diye telaşa başladım bile :43: çünkü herkes yazmış yok 10 gün önceden göğüs ağrım başladı diye o da bana pek mantıklı gelmiyo ama çünkü yumurtlama 14 gün önce değil mi adetten 10 gün önce nasıl ağrıyo zaten döllenme ve yerleşme en az 7 gün sürüyomuş doktorum söyledi.Oldu mu sende göğüs agrısı?

Son düzenleyen: Moderatör:
pufum gözün aydın Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah bende güzel haberlerle döndüm bende hamileyim :) kontrole gittik kalp atışlarını duyamadık ama sadece kese göründü daha çok küçük dedi senn kese ne kadar kalp atışarınıda duydun?

pufum gözün aydın Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah bende güzel haberlerle döndüm bende hamileyim :) kontrole gittik kalp atışlarını duyamadık ama sadece kese göründü daha çok küçük dedi senn kese ne kadar kalp atışarınıda duydun?

canımm allahım tamamına erdirsiinn gözün aydınn kucağına almak nasip olsunn :49::49:puff 7.haftasındaymışş heralde 7.haftada falann kalp atışıı duyuluyoo bende merakla mekliyorumm benimde şimdiliikk kesee varr kalp atışını duyunca rahatlıcazz inşş:16::16::16:

puuufffffffummmm çok güzelll çoooookk allahım sana bğıllsın bebeğiniii ne mutlu sanaa inşş bizdee duyarızzzz rahatlarızzz bi sonraki günn kuzu gibii uyuruzzz:1::1::1:bendeee telaşlanıyorumm hep bi risk varr çünküü allahım bizlerede yaşatsınnn o güzel duyguyuuu ben daha keseyi görünceee muslukları açtıkk kalp atışında naparım acabaa:1::1::1:ne kadarrr güzeelllll allahım senn herkeseee yaşatmayı nasipp ett yarabbimmm:16::16::16::16::16:

canımm allahım tamamına erdirsiinn gözün aydınn kucağına almak nasip olsunn :49::49:puff 7.haftasındaymışş heralde 7.haftada falann kalp atışıı duyuluyoo bende merakla mekliyorumm benimde şimdiliikk kesee varr kalp atışını duyunca rahatlıcazz inşş:16::16::16:

ben gittiğimde 6 hafta 3 günlüktü cnm kese 17mm di cnm sadece 15 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışlarını duymak için senn ne kadarlık cnm kaç haftalık?

evet tatlımmm :)Dün gittik doktorumuza. bebişimizin minik kalbini gördük, duyduk. hem keseyi hem de kalbi aradan çıkarmış olduk böylece :) doktorum kalbin atmasıyla düşük tehlikesini %10'a düşürmüş olduk dedi. 9.haftayı da tamamlarsak %5'e düşüyormuş risk.Allah tamamına erdirir inşallah.:nazar::nazar::nazar:En kısa zamanda hepiniz bu mutlulukları yaşayın. Dualarımdasınız topikcanlar
Canım benim gözün Aydın olsun Allah tamamına erdirsin

allah sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağimıza almayı nasip etsin inşallah =))

ben gittiğimde 6 hafta 3 günlüktü cnm kese 17mm di cnm sadece 15 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışlarını duymak için senn ne kadarlık cnm kaç haftalık?

PERİİİCİİMM AMİİNN CANIMMM İNŞŞ İNŞŞ ALLAHIMM İZİN VERİRSE GÖRÜCEZ İNŞŞ:16:

CANIM VALLA BENN 4.HAFTAYA YENİ GİRİDMM DAHA BELLİ OLMAZ HERALDE KALP ATIŞII 1 YADA 2 HAFTA SONRAA TAHMİNENN İNŞŞ :16:

Son düzenleme:
KIZLARR BEN BİR GÜNN HEP ABDESLİ BUU DUAYI 500 KEREE TESBİH ÇEKEREK HER SEFERİNDE EUZU BESMELE ÇEKEREK OKUMUŞTUM BUGÜN AKLIMA GELDİİ SİZLER İÇİN YAZMAK İSTEDİM TABİİKİDE HER DUA SEVAPTIR AMA BEN BU DUAYI OKUMUŞTUMM :16::16:

3 ihlas 1 fatiha surelerini okuyup peygamber efendimiz Muhammed Mustafa(s.a.v) ve ailesine,ashabına,Hızır ve İlyas a.s lara şehitlerimize,evliyalara ve bütün peygamberlere bağışlanır.Daha sonra aşağıdaki vird 500 kere okunduktan sonra Allahtan ne istenirse istensin yine onun emri ve izniyle isteği yerine gelir inşallah
okunacak dua budur:
İnne rabbi kariybün muciybun.
İnne rabbi latifün lima yeşa.
İnne rabbi lesemiu,d-dua
İnne rabbi leğaniyyün kerim.
İnne rabbi rahiymün vedüd
Amin. ALLAH KABUL ETSİN:16:İNŞALLAH BEBİŞLERİNİZE KAVUŞURSUNUZ:16:

Son düzenleme:
Ozman eşini kızdırmadan son bir soru daha puf :46: ya senin adetine yakın bu ay göğüslerin ağrıdı mı diğer aylardan değişik olarak hani yazıyolar ya dokunamadım hassasiyet falan vardı diye.Ya benim yumurtlma günüm 16 temmuzdu bu ay kontroldeydim ya üstünden 5 gün geçti ne ağrım var ne sızım göğüslerde acaba bu ayda mı olmadı diye telaşa başladım bile :43: çünkü herkes yazmış yok 10 gün önceden göğüs ağrım başladı diye o da bana pek mantıklı gelmiyo ama çünkü yumurtlama 14 gün önce değil mi adetten 10 gün önce nasıl ağrıyo zaten döllenme ve yerleşme en az 7 gün sürüyomuş doktorum söyledi.Oldu mu sende göğüs agrısı?

cnmcm sor sor :)

göğüs ağrım fln hiiiiç olmadı. adet zamanı olur ama bu ay olmadı. sızlamalarda 6. haftama girdiğimde başladı. şimdiden büyüdüler hatta, çamaşırımı değiştirmek durumunda kaldım :)

göğüs ağrılarının yoğunluğu, (adet zamanında özellikle) vücudun fazla ödem toplamasından kaynaklanıyormuş. bol su tüketip, o dönemde az tuz tükettiysen ağrın da otomatikman azalıyor. ama bu 6. haftadan itibaren başlayan ağrılar şişmeler süt bezlerinin çalışmaya başlamasından kaynaklanıyor. bazı insanların önceden süt bezleri çalışmaya başlayabilir ama dediğin gibi yerleşmeden sonra o anca

cnmmmm hayırlı uğurlu olsuuun. Allah mutlulukla sağlıkla tamamına erdirsin. Kalp atışlarını 6+1'de yani 7. haftanın içinde duymuş olduk. fakat doktorum 9. haftada gittiğimde kaç haftalık olduğunu hesaplıcak. söylediğine göre erken döllenme olabilirmiş. 2 gün öne alabilirmiş günü.ama ben o gün heyecandan adet öncesi 2 gün leke geldiğini söylemeyi unuttum. belki de o kahverengi akıntıları adet başlangıcı sayıyorlardır. o zaman da otomatikman 2 gün öne geliyor ztn :34: eğer öne alırsa, 6+3 te gördük kalbi :) her türlü 7 haftalıkken

umarım karışık anlatmadım, öyle gibi geldi de :44:

puuufffffffummmm çok güzelll çoooookk allahım sana bğıllsın bebeğiniii ne mutlu sanaa inşş bizdee duyarızzzz rahatlarızzz bi sonraki günn kuzu gibii uyuruzzz:1::1::1:bendeee telaşlanıyorumm hep bi risk varr çünküü allahım bizlerede yaşatsınnn o güzel duyguyuuu ben daha keseyi görünceee muslukları açtıkk kalp atışında naparım acabaa:1::1::1:ne kadarrr güzeelllll allahım senn herkeseee yaşatmayı nasipp ett yarabbimmm:16::16::16::16::16:

valla cnmcm duygular sel oluo orda. her gittiğimizde böle ağlıcaksak ne yaparız bilmiyorum :)

Allah hepinize kuzular gibi uyumayı nasip etsin. ben şimdi piskopat gibi 9. haftanın bitmesini bekliyorum. risk ne kdr az olursa içim o kdr rahat olcak.. ya da galiba hayat boyu bu stresi çekcez biz. sağlıklı doğsa, en ufacık bi sıkıntıda stres olcaz. büyüse hangi okula göndercez diye,, kimlerle evlendircez diye. ohooooo huzur yok artık :9:

kızlar sat ve bat tarihlerinizle kaçıncı denemeniz olduğunu bana yazabilir misiniz? listeye ekleyeyim

bilgus18 Haziran 13?16 Temmuz 13:49: :nazar:
benInci? Haziran 13?? Temmuz 13:49: :nazar:
_peri_18_? Haziran 132? Temmuz 13:49: :nazar:
merve3545? Haziran 13?? Temmuz 13:49: :nazar:

[/TR]
[TR]

Back