Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

ay canım sende mi klomen + çatlatma iğnesi tedavisi görün yoksaaa.....
Bu ay bana bu tedavi uygulandı. şimdilik bende bi sıkıntı yok. Ama eşimde sperm saysıında düşüklük var. Bide hızda düşüklük var biraz. Bu tedaviyi yaptık ama tutmazsa önümüzdeki ay direkt aşılama olacak. Hiç vakit kaybetmeyin dedi. (annemden bazı genetik sıkıntılar geçmiş olabilir ve eşimin sayıları düşük diye.)
senin kaçıncı denemendi? Sende ya da eşinde sorun var mııydı canım ya?
Hiç konuşacak kimse bulamadım bu tedaviyi uygulayan.

nasıl yaaa 13. Gün adt 17. Gün de çift çizgi mi gördün? Inanmıyoruuuuummmmmm. Nasıl oldu ya. Kanaman yoğun değil miydi? Yani yerleşme kanaması mıydı? Ay çok merak ettim.

:1::1::1::1:[sıze=3]evet canım ben 13.gün adett oldum 20.gün hamiş olduğumu öğrendim[/sıze]:8::8::8:[sıze=3]normal adet gibydi benim adetim zaten az gelirdii hyemde parça parçaa adet kanamam oldu [/sıze]:17::17:ama 3 gün sürdü ve birden kesilmiştii :53:bende ümidi kesmiştimm :44::44::1::1:

:1::1::1::1:[sıze=3]evet canım ben 13.gün adett oldum 20.gün hamiş olduğumu öğrendim[/sıze]:8::8::8:[sıze=3]normal adet gibydi benim adetim zaten az gelirdii hyemde parça parçaa adet kanamam oldu [/sıze]:17::17:ama 3 gün sürdü ve birden kesilmiştii :53:bende ümidi kesmiştimm :44::44::1::1:

E sen litaretüre geçersinkiiiiiiii:52:

valla helal olsun inci. şaşırdım ne diyeyim. amaaaan gelsin de nasıl geliosa gelsin. ilginçlik yapası varmış bebişinin, annesiyle babasına şaka yapası gelmiş :)

bak ya, valla yanında olsam zorla işettirirdim sana heeee:20:

hadi kızzzz biz daha meraklıyız senden aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

valla helal olsun inci. şaşırdım ne diyeyim. amaaaan gelsin de nasıl geliosa gelsin. ilginçlik yapası varmış bebişinin, annesiyle babasına şaka yapası gelmiş :)

E sen litaretüre geçersinkiiiiiiii:52:

ALEMSİNİZZ KIZLARRR YAAA SAOLUN VALLA AMA BEN ZATEN ANORMALDİMM HİÇ ADET OLMADIM KENDİLİĞİMDEN İLAÇLA OLUYODUMM O ZMANDA 2 AY OLMAMIŞTIM TEDAVİYE ARA VERMEYELİM DİE VUCÜD ATTI DEMEKKİ İHTİYACI VARDII:1::1::1:BUGÜN KAN TESTİ YAPTIMM 653 DEN 2 GÜNDE 2200 OLMUŞTUU YANİ Ş,MDİLİKK YOLUNDAA YARIN ERKENDENN DUKTURA GİDİYOZZZ KOCİŞE HABER VERİYİMM KIZLARAA GELİYOM DİDİM YATMAYAA SABAH ERKEN KALKCAZZ ÖPTÜÜM HEPİNİZİİİ:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1::1:

:9: cok tatlisin yaa .. sabah yapicam cnm insallah, bir testim var evde yaparim onu, hber ederim sana :54:

canım ben merional yumoş geliştirici*çatlatma tedavisi gördümm :10:
tek sıkıntı bendeydii eşimin sperm sayısıı gayet iyiydi hiç bi sorun yoktuu doktorum şansın yüzde doksan demişti inamıyodumm 1 denememde merionali vuruldum ama dozu fazla geldiğinden çatlatmaya kalmadan yumoşlar sönmüştüü adet olmamıştımm 25 gün beklemiştimm testlerde hep negatiftrii en sonundaa doktorum bekleedikten sonra gel demiştii ve yumoşların söndüğünü görmüştüü hiç ara vermedenn adet olmadann 2.tedaviye başladıkk yine aynı şekilde merionall vurdum göbişimdenn yumoşlar istenen boyuta gelince çatlatma ovitrelle vuruldumm ilişkii oldu 13.gün adet oldumm tutmadı sandımm doktorumu aradım umutlanma yinede sen bi test yap emin olalım dedii ben de yapmadım hiç içimden gelmiyodu test yapmakk çünkü adet olmuştumm adetim bittikten 4 gün sonra idrar testi yaptım çift çizgi çıktıı şok oldum hemen kan verdim pozitiftii öyle canımm yanii 2.denemem de olduuu diyelimm allahtan umut kesilmezmişşş allahım herkeseee yaşatsınn bu duyguyu:5::5::5::5::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
Maşallah!! Allah tamamına erdirsin, adet kanaman nasıldı yogun muydu? Belirti var mıydı?

Aaaa caniiiim Allah saglikla kavustursun sizi, ne mutlu sana :nazar: dua et lutfen bize :54:

tabıkı de canım inşallah bütün isteyen herkese nasp etsın bnde 6 aydr ılac ve ıgneyı bırakmısdım her ay ustune dustum takıp ettım bu ay hıc umursamadım oldu aslında kafaya tkmamak lazım cnm

Maşallah!! Allah tamamına erdirsin, adet kanaman nasıldı yogun muydu? Belirti var mıydı?

ammmiinn innşş canım çok saoll.adetim yoğun değildiii ben zatenn çok aşırıı adet olmazdımm sürekli kanamamm vardıı 3 gün boyunca amaa azdıı sadece.belirtiye dikkt etmedim hiç adet olmuştum çünkü sadecee çokk fazla kasıkk ağrım vardıı çokktuuu ara araa bıçak saplar gibii giriyoduu canım o kadarr ....:4::4::4::4::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlaaaarr keseyii gördükk meleğimm tutunmuş anneyeee büyümeye çalışıyoo doktorumm hala rissk varr dedii rabbim sağlıklaa sorunsuzzz büyümesinii nasip etsinn :nazar::nazar::8::8::8::8::8:

kızlaaaarr keseyii gördükk meleğimm tutunmuş anneyeee büyümeye çalışıyoo doktorumm hala rissk varr dedii rabbim sağlıklaa sorunsuzzz büyümesinii nasip etsinn :nazar::nazar::8::8::8::8::8:

Amiin cnm masallah masallah, Allah tamamina erdirsin :46:

Maşallah canım.Sorunsuz bir hamilelik geçirmeni dilerim.Ne olur bizleri unutmayın.Bizim için de dua edin.Şafak 3 :((( çok heyecanlıyım çoook !

Maşallah canım.Sorunsuz bir hamilelik geçirmeni dilerim.Ne olur bizleri unutmayın.Bizim için de dua edin.Şafak 3 :((( çok heyecanlıyım çoook !

saol canım aminnn inşş...unuturmuyuzz hiççç bütün kalbimlee her seferinde dua ediyorumm rabbim bütünn herkese şifa versinnn sağlıcaklıı bi bebeiş evlat kokusunusuu sevincini tatırsınn hepp dua ediyorum hepp allahım bzlerdee sağlıklıa kucağımıza almayı nasip etsinn:16::16::16::16::16::16:

Back