Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Çilek nerelerdesin?Biliyorum zor günler geçiriyorsun ama arada sesini duyur canım benim! Kürtaj mı oldun,kese kendiliğinden düştü mü,sağlık durumun nasıl?Umarım rabbim sabrını verir,kısa zamanda toparlarsın!

kısçelerr slmmm
bugün çatlatmamı oldum çalışmalara 36 sat sonra başlıcaızzzz inşş
bat tarihim yok çünkü ilaçla adet oluyordum adet olmadım 2 aydır tedavi görüyorum ara vermeden o yüzden.15 gün sonra test yapıcam .
ama rahim duvarım biraz inceymiş ya 6m bide bu çıktı başımıza o yüzden nar suyu içiyorum yine kk den bi topicten bilgilendim allah razı olsun. yumoşlarım süpermişş çok ii baktık heralde yumoşlaraa
incirler cevizlerr
artık hayırlısı bana dua edin noluurrr

kızlar benim hala gelmedi kırmızılar karnımda sancılar var ara ara 4 gün geçti adetim bugün kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum bakalım nasip oldumu bu ay bana da

eğer adetlerin düzenliyse hamile olma olasılığın yüksek canım. benm de düzenlidir adetim, ben de 4 gün geçince yapmıştım pozitif çıktı. istersen eczaneden test al yap boşuna kan vermemş olursun, zaten kese için falan gittiğinde tekrar kan alcaklar, boşuna canın yanmasın ) iyi haberlerini bekliyoruzzzz...

dualarımız seninle canım Allah gönlünüze göre versin. bu ay yaşadığın durumun aynısını bir arkadaşım da yaşıyor. ondan çok umutluyuz bakalım hayırlısı inş. seninki de olurr)

kızlar puf boreği ilk mart nisan ayı için topiği oluşturdugundan buyana iyi kotu takıp edıorum topiği bir yıl oldu bebek düşüneli o zamandan beri allah baska sorun vermez umarım sürekli bişeyler çıkıo once gelısmeyen kalbı atmayan gebelıkten kurtaj oldum ılk kayıp oldugu ıcın bı arastırma yapmaya gerek gormemeslerdı o zaman sonra rahım agzında yara olustu muhtemeln kurtajdan oldu bi mudahelede bulnudrumadım dogumum olmadıgı ıcın dr umda gebelıgı bekleyelm dedı (sonrasında perınatolgda hıc gerek yok mudahelede bulunmaya dıye onayladı zaten) sonra plolaktın yuksekliği cıktı cok sukurkı ılacla onuda duzelttik ve gıttğim bı kontrlde perınatolgun ıkıncı bır kayıbı göze almaya ne gerek var bı trombofili panelı bakalım önlem olsun demesyle bakılan kanda pıhtılasma sonucu mthfr a1289c homozıgot cıktı ve bı sonrakı gebelıkte aspırın vede her ıhtmale karsı ıgnede kullanıcaz sanırım burda sorun yasayanları gordukce bılglendırmek ıstedım cok sukurkı sorun bulundugunda hersey daha kolay tedavısıni olalım yeterkı bir dusuge bı cok dr arastrma yapmıyor ama bence yaptırın sonra üzülmemek için önlemınızı alın derim şimdi cok sukurkı o dr a gıtmısım ve gerek gorup yapmıs dıyorum bırkez daha aynı acıları yasamayı kımse ıstemez sonucta
buarada çilek suratım cok üzüldüm sana öncesınde kımyasal gebelık ıcın cok üzülme daha kotusu var dıe durumumu anlatmıstım hatrlıorum şimdi sende ne yazıkkı bu durumu yasıosun suan sanırım kurtaj oldun yada olacaksın bu bebegını ısteyen bır anne için çok zor allah sabır versın sakın ıhmal etme olasılıkları dusuk bulsalarda ne belli o dusuk olasılıkta olmayacagımız baktırabılcegın ne varsa baktırıp yola öyle devam et derim suan için korunma suresıde vereceklerdir hıc bıtmeyecek gıbı gelen bır sure ama emın ol geçip gidiyor hepsi acısı elbet içinde kalıyor ama yeni umutlarla sende yenileniyorsun hakkında hayırlısı olsun hatta forumdaki herkes hakkında hayırlısı umarım isteyen herkes en kısa zamanda saglıkla kavusur bebeklerine

dualarımız seninle canım Allah gönlünüze göre versin. bu ay yaşadığın durumun aynısını bir arkadaşım da yaşıyor. ondan çok umutluyuz bakalım hayırlısı inş. seninki de olurr)

çok saol canım inş allahım nasip etsin hepimizearkasaşının sorun u neymiş canım inş olur inşş hatta aynı zamands müjdemizi versekk çok ne güze olur

ayy çok sevindim cnm benim inşallah yoldadır bebişin dualarım seninle tatlım bende bu aksama randevu aldım Prof.dr cenk Yücel bilen için hayırlısı bakalım başlıcaz tedavilere :122:

kızceler ben 27 engec 28 gunde bat olurum 24 olmadım 25 asırı adet sancısı cektım ama olmadım ve ogunden berı akıntım var ve adet belırtılerım yok sadece kasıgımda batma oluyor dun olurum dıye bekledım olmadım gıttım kan testıyaptırdım 0.19 negatıf doktora gostermedım znt 6 da cıkıyor doktor sunuc 6 bucukta cıktı ne adet belırtım var ne gebelık kendımı bıldım bılelı duzensızlık yasamadım pıroklatın ıcın ılac ıcıyordum onunlada alakalı degıl gecıkmem offffffffffffffffffffffffffff

canım sıkıntıdan da olabilirr çok geciktiyse adet söktürücü veriyolar gene de bilememm çok kafamıza takıyoruzz stresen de olabilirr üzülmee

ayy çok sevindim cnm benim inşallah yoldadır bebişin dualarım seninle tatlım bende bu aksama randevu aldım Prof.dr cenk Yücel bilen için hayırlısı bakalım başlıcaz tedavilere :122:

inşş canımm ilknurumm hepimizin bebişlerii gelsin artık beklemsinle annelerini seninde hayırlı olsun canımm allahım gönlüne göre versinn bismillah dedik tedavilere hayırlı sonuçlarla artıkk
bende en çok iğnelerden 1 ay kurtuldum die seviniyorum

canım sıkıntıdan da olabilirr çok geciktiyse adet söktürücü veriyolar gene de bilememm çok kafamıza takıyoruzz stresen de olabilirr üzülmee

aslında bu ay hıc sıkıntı sıtres yapmadım senclıydım adet olunca tedavıye baslancagı ıcın ma boyle oldu

cnm ben kuzenimde 10 gün gecti adet olmamıştı kandada çıkmadı test çubuklarındada 15 gün sonra çıktı kanda ümidini kaybetme cnm

cnm ben kuzenimde 10 gün gecti adet olmamıştı kandada çıkmadı test çubuklarındada 15 gün sonra çıktı kanda ümidini kaybetme cnm

ac yazdıkların umut oldu aslında bende gec dollenmeden supelenıyorum benım tahmınıme gore yumurtlamam 14 gun degıl daha gec oluyor allah hepımızın yuzunu guldursun ınsallah

Hayırlısı tatlım.İnşallah iki hafta sonra güzel haberi verirsin.Tedavin olumlu sonuçlanır umarım :))

Canım,çevremde çok örnek var.Adet günü geçiyor ama kanda çıkmıyor.Yaklaşık bir hafta sonra pozitif sonucu görüyor.Umarım öyle bişeydir.İnşallah tutunmuştur bebiş!!Ama tabi İnci'ye de katılıyorum.Düşünmemeye çalışsak da illaki stres yapıyoruz.Belki bu da düzeni bozmuş olabilir.Tabi temennim birinci ihtimalden yana :)))

canım amin ınsallah rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın kucaklarımız bos bırakmasın ınsallah amınnn ıyı delklerın temellın ıcın cok sagol sagkasıgımda batma var ve sızlama gıbı tuaf bısey doktorumu aradım yokmus bugun

kızceler aklıma gelmısken sızede soylım dopınk aıcaktım aslında herkez bılsın dıye nasılve hangı konuda acacagımı bılıyom neyse kızlar ben gamzeyı cok severım sızde severmısınız bılmem teyzemın ıkı bebeyınede yaptırdım her ıkısındede oldu allah bızede evlat nasıp eder ınsallah bebeyın dogdugu gun besmele cekıp ıkı parmaganızı bebısın yanagına basıtırın hafıfce bekleyın bıraz sonra gamzelı olsun bebıslerınız ınsallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…