kızlar benim hala gelmedi kırmızılar karnımda sancılar var ara ara 4 gün geçti adetim bugün kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum bakalım nasip oldumu bu ay bana da
kısçelerr slmmm
bugün çatlatmamı oldum çalışmalara 36 sat sonra başlıcaızzzz inşş
bat tarihim yok çünkü ilaçla adet oluyordum adet olmadım 2 aydır tedavi görüyorum ara vermeden o yüzden.15 gün sonra test yapıcam .
ama rahim duvarım biraz inceymiş ya 6m bide bu çıktı başımıza o yüzden nar suyu içiyorum yine kk den bi topicten bilgilendim allah razı olsun. yumoşlarım süpermişş çok ii baktık heralde yumoşlaraa
incirler cevizlerr
artık hayırlısı bana dua edin noluurrr
dualarımız seninle canım Allah gönlünüze göre versin. bu ay yaşadığın durumun aynısını bir arkadaşım da yaşıyor. ondan çok umutluyuz bakalım hayırlısı inş. seninki de olurr)
kısçelerr slmmm
bat tarihim yok çünkü ilaçla adet oluyordum adet olmadım 2 aydır tedavi görüyorum ara vermeden o yüzden.15 gün sonra test yapıcam .
ama rahim duvarım biraz inceymiş ya 6m bide bu çıktı başımıza o yüzden nar suyu içiyorum yine kk den bi topicten bilgilendim allah razı olsun. yumoşlarım süpermişş çok ii baktık heralde yumoşlaraa
incirler cevizlerr
kızceler ben 27 engec 28 gunde bat olurum 24 olmadım 25 asırı adet sancısı cektım ama olmadım ve ogunden berı akıntım var ve adet belırtılerım yok sadece kasıgımda batma oluyor dun olurum dıye bekledım olmadım gıttım kan testıyaptırdım 0.19 negatıf doktora gostermedım znt 6 da cıkıyor doktor sunuc 6 bucukta cıktı ne adet belırtım var ne gebelık kendımı bıldım bılelı duzensızlık yasamadım pıroklatın ıcın ılac ıcıyordum onunlada alakalı degıl gecıkmem offffffffffffffffffffffffffff
ayy çok sevindim cnm benim inşallah yoldadır bebişin dualarım seninle tatlım bende bu aksama randevu aldım Prof.dr cenk Yücel bilen için hayırlısı bakalım başlıcaz tedavilere :122:
canım sıkıntıdan da olabilirr çok geciktiyse adet söktürücü veriyolar gene de bilememm çok kafamıza takıyoruzz stresen de olabilirr üzülmee
aslında bu ay hıc sıkıntı sıtres yapmadım senclıydım adet olunca tedavıye baslancagı ıcın ma boyle oldu
kızceler ben 27 engec 28 gunde bat olurum 24 olmadım 25 asırı adet sancısı cektım ama olmadım ve ogunden berı akıntım var ve adet belırtılerım yok sadece kasıgımda batma oluyor dun olurum dıye bekledım olmadım gıttım kan testıyaptırdım 0.19 negatıf doktora gostermedım znt 6 da cıkıyor doktor sunuc 6 bucukta cıktı ne adet belırtım var ne gebelık kendımı bıldım bılelı duzensızlık yasamadım pıroklatın ıcın ılac ıcıyordum onunlada alakalı degıl gecıkmem offffffffffffffffffffffffffff
cnm ben kuzenimde 10 gün gecti adet olmamıştı kandada çıkmadı test çubuklarındada 15 gün sonra çıktı kanda ümidini kaybetme cnm
kısçelerr slmmm
incirler cevizlerr
Canım,çevremde çok örnek var.Adet günü geçiyor ama kanda çıkmıyor.Yaklaşık bir hafta sonra pozitif sonucu görüyor.Umarım öyle bişeydir.İnşallah tutunmuştur bebiş!!Ama tabi İnci'ye de katılıyorum.Düşünmemeye çalışsak da illaki stres yapıyoruz.Belki bu da düzeni bozmuş olabilir.Tabi temennim birinci ihtimalden yana :)))
Hayırlısı tatlım.İnşallah iki hafta sonra güzel haberi verirsin.Tedavin olumlu sonuçlanır umarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?