Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

aaa canımcımmmmmm çok saol valla ilk defa duydum bende çoookkk sverim gamzeyii

merhaba kızlar
bende anne olmak istiyorum :) ocak ayından beri korunmuyoruz öncesinde doktora gitmiştim ultrasonda baktı 5 kuruş kadar yaran var ama sorun teşkil etmez dedi smear alalım dedi. kan tahlili falan istedi. testlerim normal. yara dışında başka sorun yok. yara içinde ona doğumda bakılır şimidilik tedaviye gerek yok demişti. 1 kutu folik asit de bitirdim. ama hala hamile kalamadım 1 temmuzda adet olmam gerek bu ay tutcak sanırım diye umutlanırken adet sancıları başladı. benim birkaç gün öncesinden başlar ve çok şiddetli ağrı çekerim. bir zamanı var ama ne zaman Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. amin

kızlarrrr esimin spermiyogramı yüksek çıktı diğer sonuca göre 16 milyon dan 56 milyona çıkmış şu fındıklar keciboynuzları işe yarıyor demekki

çok saol canım inş allahım nasip etsin hepimizearkasaşının sorun u neymiş canım inş olur inşş hatta aynı zamands müjdemizi versekk çok ne güze olur

amin cnm inş. ne güzel olur valla :)) arkadşım 2 yıldır istiyor adetlerinde düzensizlik ve kist vardı , ilaç kullanıyordu. rahim filmi çekildi bir şey çıkmadı. bu ay da çatlatma iğnesi vuruldu, bakalım merakla bekliyoruzz

:44: arkadaşlar Dr danmeyin geldim moralim sıfır eşimde fıtık vardı ve fıtıkta çok etki ediyormuş sperm keselerine baskı fln yapıyormuş sizin olur bebeğiniz ama ameliyat olması gerek dedi ondan sonra baslicakmış tedaviye eşim ameliyata hiç sıcak bakmıyor ve işlerinin yoğunluğundan olamam korkuyorum diyor bende ne yapıcımı bilemiyorum inananın ((( aşılamaya başlayalım dedim olur diyor ameliyat fln olacağı yok eşimin aşılama nasıl nerde yapılıyor en ufak bilgim yok kızlarr bana yardımcı olun ne yapmam gerek ne zaman hangi bölüme gitmem gerek aşılama için yardımmmmm(((((((5:

cok gecmıs olsun canım uzulmemeye calıs rabbım esıne şıfa versın en kısa zamanda anne olursun ınsallah benımde bılgım yok ama tupbbek bolumu olan hastanelerde olabılır aşılama bence ama tam bılgım yok

canımm çok geçmiş olsunn alahım şifa versin aşılama her tüp bebek merkezlerinde yapılması gerekiyoo sen nerde oturuyodun acabaa netten bakarsın burdan topicler de varr arastırırızz:44::44:

Amin canım.Başta hayırlısı diyoruz hep.İlk bebeğin galiba.Rabbim nasip etsin inş.Yaraya doğumda bakılmasını anlayamadım.Niye şimdi kurutulmuyor.Saçma geldi bana.Çok şükür tahliller temiz çıkmış.Bence ilk iş yarayı kurutmak olmalı.%100 garanti veriyor mu,şu anda onun sana olumsuz etki etmeyeceğine!Dur bakalım!Temmuza 2 gün daha var.Umutlar devam etsin ))

Ya niye ameliyatı kabul etmiyor ki!Annesi veya çok yakın arkadaşından yardım al ve ameliyat olsun bence.Fıtıktan kurtulunca bebiş şansı da yarıdan fazla artar!Aşılamayı tüp bebek merkezleri yapar canım.Çok geçmiş olsun.Acil şifalar.

Teşekkür ederim canım. yarayla ilgili konuşurken üstünde durmadı bile ben sürekli sordum neden oluyo zararı yokmu falan diye. çok olumlu cvplar verdi. ama dediğin gibi artık bu ay adet olursam gidicem doktora bu sefer eşimide götürcem. hala umudum var ama )

inş canım kendi evladına da yaparsın sen unutabilirsin mutlaka birilerine söyle en azından bende öyle yaparım.zaten olurda hamile kalırsam doğum korkum var aklıma bile gelmez :)

inş canım kendi evladına da yaparsın sen unutabilirsin mutlaka birilerine söyle en azından bende öyle yaparım.zaten olurda hamile kalırsam doğum korkum var aklıma bile gelmez :)

ınşallah canım rabbım yuzumuzu guldursun okorku bendede var ama olsunda dogururuz allahın ıznıyle rabbım guc kuvvet verırı

canımm çok geçmiş olsunn alahım şifa versin aşılama her tüp bebek merkezlerinde yapılması gerekiyoo sen nerde oturuyodun acabaa netten bakarsın burdan topicler de varr arastırırızz:44::44:

Ayy canım benim inanki iyiki üye olmuşum KK ne ankara Bahçelievler'de oturuyorum bu günde kadın dogum Prof Dr Ruşen Aytaç a gidiçez saat 7 gibi eşiminki Prof Dr cenk Yucel bilen bey bişeyi yok siperim sayısında iyi dedi düzenli ilişki yaşamadığınızdan bide ovulasyon günlerini takipetmedigimizden olmuyor dedi ne ilaç ne bişey verdi bizde ruşen bey e gidicez bakalım ne dicek
Aşılama yapmıyorlarmı bi problem yoksa cnm??

Ahh ah arkadaşım kayınvalıdemi aradım anlattım yanında doktorun dediklerini,kayınvalıdem napsın söylüyor ama dinlemezki annesini fln keçi inadı derler yasaglıgın için diyoruz yok başka Dr gidelim diyor şimdi olamam ameliyat diyor sizin olur diyor bide düzenli değil ilişkimiz ondan ovulasyondan bi haberiz bunları takib edin dedi gittigidiyordan ovulasyon vipratörü sipariş ettik 20 ucluymuş bakalım ne olacak aksamada kadın dogum Prof Ruşen Aytaç a gidiçem bakalım ne dicek napcak hayırlısı bakalım :44:

kızceler doktorumu aradım hastası vardı durumu anlattım hostesı dedı testın 2 gunde tekrarlanması lazım bugun gelın muyaneye hayırlısı hakkımızda heycan bastı saat 4 gıbı felan gıtcam duva edın bana lutfen

kızlar slmar henüz bebek müjdesi gelmemiş sanırım kimseden bu arada puff böreği hiç giremiyor...
ayşeçimmm bu gün hastanen vardı nasıl geçti bilgilendir bizi seni merak ettim.
benimde biliyorsun son ıkı gunum kaldı bu gün nasılım diye sorarsan hala aynı adet belirtileri gibi hassasiyetlerim var sadece ıkı gundur dıkkatımı ceken bır değişiklikten bahsedeyim bu dermatolojik bişeyde olabilir belki ama benım dıkkatımı cektı kasıklarım acayıp tatlı tatlı kaşınıyor özelliklede hafıf sol tarafı. sık sık... dediğim gibi sıcaklarla alakalı degılsede eğer acayıp uyku tulumu oldum cunku gecelerı Antalya neminden uyunmuyor. bu arada gozlerım benım hıc sısmezdı ya da cok nadır sıserdı sımdı her sabah balık gıbı sıs gözlerle kalkıyorum bu duruma sınır oluyorum. ıkı gun sonrada sayet kırmızılar gelmesse bu kes en az 5 gun bekleyecegım hıc bırsey yapmadan....

hayırlısı olsun bulutefe senın gebelik ıcın test yapıcaklardı demı ılk testınde oran negatıf cıkmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…