- 5 Şubat 2013
- 347
- 60
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol caım senin kistinde umarım önemli değildir. Ama kistle hamile kalan çok kişi okudum ben forumda.
kist değil prensesim kist yokmuş enfeksiyonda yokmuş ama belki polikistik olabilir dedi ama kesin değil tabi bunun için adetin 3. günü hormon testi iştebakalım hayırlısı...
doktor dedi kilon normal kıllanma yok adet düzenimde korunmayı bıraktıktan sonra 2-3 gün şaşıyo ama genede hormon testlerimi yapacak bakalım bat 20 haziran daha çok var ben genede bu ay çalışmalara devam ediyorum ama hiç umudum yok doktor öle deyince
canım kürtajdan sonra ne kadar zaman sonra hamile kaldın birde araştırma yaptırdınmı düşük sebeblerin için? kürtaj sonrası kanaman ne kadar sürdü ve adetlerin ne zaman düzene girdi çok sordum ama ihtiyacım var bunları duymaya
Ara sıra buraya girip çıktım ama galiba depresyona girdim. bütün gün uyudum
canım sogan kuru sadece yumurta olusumu ıcın degılmıs kıst ıntahapvs temızlıyomus rahmı gebelıge hazırlıyormus bıde bebegın tutunmasına yardımcı oluyormus ıstersen ıb saracoglunun vıdyosunu ızle allah soganı kadın rahmı ıcın yaratmıs sankı dıyor rabbım hepımızın hakkında hayırlısını nasıp etsın canımkızlar dün bütün gün forumda dolaştım. meğer ne kadar çok bitkisel kür varmış. Soğan kürü yumurta oluşumu içinmiş, incir ve havuç kürü oluşan yumurtayı çatlatmak içinmiş, Sonra Türkiye' de tavşancıl otu diye bilinen bir otun kapsülü varmış (Branca Ursului Romanya' dan getirtiyormuş herkes. EBAY üzerinden), sonra bide tüpleri tıkalı olanların ve/veya tüplerde iltihap olanların kullandığı elma yağı varmış.
Ben sanırım bunları yapmaya başlicam adetim bitince...şimdiden birkaç günüm var bol bol araştırma yapıyorum...Birlikten kuvvet doğar demişler. Bunalımı bırakıp gerçek bir aile olmak için mücadele etmenin tam zamanı.
Uyudum muyudum ama kendime gelldim. Aklımı başıma topladım kızlar. Kendimizi bırakırsak şimdiden gelen bebişlere kim bakacak. Sağlığımıza dikkat edip ailemizi ayakta tutmak bizim işimiz.
canım sogan kuru sadece yumurta olusumu ıcın degılmıs kıst ıntahapvs temızlıyomus rahmı gebelıge hazırlıyormus bıde bebegın tutunmasına yardımcı oluyormus ıstersen ıb saracoglunun vıdyosunu ızle allah soganı kadın rahmı ıcın yaratmıs sankı dıyor rabbım hepımızın hakkında hayırlısını nasıp etsın canım
kızlar dün bütün gün forumda dolaştım. meğer ne kadar çok bitkisel kür varmış. Soğan kürü yumurta oluşumu içinmiş, incir ve havuç kürü oluşan yumurtayı çatlatmak içinmiş, Sonra Türkiye' de tavşancıl otu diye bilinen bir otun kapsülü varmış (Branca Ursului Romanya' dan getirtiyormuş herkes. EBAY üzerinden), sonra bide tüpleri tıkalı olanların ve/veya tüplerde iltihap olanların kullandığı elma yağı varmış.
Ben sanırım bunları yapmaya başlicam adetim bitince...şimdiden birkaç günüm var bol bol araştırma yapıyorum...Birlikten kuvvet doğar demişler. Bunalımı bırakıp gerçek bir aile olmak için mücadele etmenin tam zamanı.
Uyudum muyudum ama kendime gelldim. Aklımı başıma topladım kızlar. Kendimizi bırakırsak şimdiden gelen bebişlere kim bakacak. Sağlığımıza dikkat edip ailemizi ayakta tutmak bizim işimiz.
Kızlar bişey sorabilirmiyim benim 3 gündür akıntım oluyo yapışık sümüksü gibi yumurtlama dönemindeyim ama 3 gündür geliyo ben şimdi 3 gündür yumurtluyomuyum nasıl oluyo bu yaa.. 2 gündür değerlendirdik ama bugün kandil olduğu için çalışma yapmak istemiyorum ne biliyım ışte :)..bide benim hep 1 2 gün gelirdi 3 gündür aynı akıntı devam ettiğinden bi size danışmak istedim :)
kızlar dün bütün gün forumda dolaştım. meğer ne kadar çok bitkisel kür varmış. Soğan kürü yumurta oluşumu içinmiş, incir ve havuç kürü oluşan yumurtayı çatlatmak içinmiş, Sonra Türkiye' de tavşancıl otu diye bilinen bir otun kapsülü varmış (Branca Ursului Romanya' dan getirtiyormuş herkes. EBAY üzerinden), sonra bide tüpleri tıkalı olanların ve/veya tüplerde iltihap olanların kullandığı elma yağı varmış.
kizlar internete yeni girebildim ve sayfalari okudukca icimden biseyler koptu... oyle uzuldum ki
prensesim, basfim meleklerinizi kaybettiginiz icin kahroldum... Allah cennetine aldi onlari.. sizlere de sabir versin insallah...
bidiqim, sevincinle uzuntunu birada yasadin... insallah bundan sonra hep mutlu olacagin haberler duyarsin...
kizlar hepinizi cok seviyorum, sizlerle ayni duygulari yasiyorum. uzakta olsam da, internete giremesem de yaninizda oldugumu bilin...
sevgiler....