• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Kızlar geçmiş olsun dileklerini sunan bütün arkadaşlarıma tek tek teşekkür ederim sağolun iyiki buradayım...
Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah....

Bafs ve bidigperge sizlerede geçmiş olsun.. Bu ay aynı kaderi yaşıyoruz sizlerle.. Ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum rabbim sabır versin bizlere inşallah... Ve en kısa zamanda meleklerimize tekrar kavuşmayı nasip etsin...

Sağol caım senin kistinde umarım önemli değildir. Ama kistle hamile kalan çok kişi okudum ben forumda.

kist değil prensesim kist yokmuş enfeksiyonda yokmuş ama belki polikistik olabilir dedi ama kesin değil tabi bunun için adetin 3. günü hormon testi iştebakalım hayırlısı...
doktor dedi kilon normal kıllanma yok adet düzenimde korunmayı bıraktıktan sonra 2-3 gün şaşıyo ama genede hormon testlerimi yapacak bakalım bat 20 haziran daha çok var ben genede bu ay çalışmalara devam ediyorum ama hiç umudum yok doktor öle deyince:9::9::9::9::9:

kızlar üzücü haberlerinizi gordum uzuldum 2 aylık gebelgı kurtajla sonlanan bırı olarak yasadıkalrınızı anlıyorum ama inşallah saglıklı gebelık yasayıp bebeklerımızı bızde kucagımıza alıcaz sadece biraz sabır gerekio...

canım kürtajdan sonra ne kadar zaman sonra hamile kaldın birde araştırma yaptırdınmı düşük sebeblerin için? kürtaj sonrası kanaman ne kadar sürdü ve adetlerin ne zaman düzene girdi çok sordum ama ihtiyacım var bunları duymaya

merhaba canım kürtajdan snra 2 ay korunduk ve bıraktığımız ay hamile kaldım.bende pko var 23 ocak kürtaj oldum 27 ocak ilk adetimi oldum 11 gün sürdü snra araya bir buçuk ay falan girdi baktım gelmiyo farlutal kullandım 26 martta onun sayesinde adet oldum ve korunmayı bıraktık 27 nisan eşimin doğum gününde test yaptım ve hamileyim.benim bebeğimin hamile olduğumu bilmedğim ve eşimle röntgene girmem sonucu malesef gitmişti :(

Ara sıra buraya girip çıktım ama galiba depresyona girdim. bütün gün uyudum:43:

Bende senin gibiyim dün her aklıma geldiğinde ağladım rahat 3 günüm sadece ağlamakla geçti :43: Bugünde işyerindeyim ama hiç bir iş yapmadım... Allahtan patronlarım biliyor olayıda birşey demiyorlar... Bide benimki daha tam da düşmedi çok korkuyorum.. Düşse biran önce :43:

kızlar dün bütün gün forumda dolaştım. meğer ne kadar çok bitkisel kür varmış. Soğan kürü yumurta oluşumu içinmiş, incir ve havuç kürü oluşan yumurtayı çatlatmak içinmiş, Sonra Türkiye' de tavşancıl otu diye bilinen bir otun kapsülü varmış (Branca Ursului Romanya' dan getirtiyormuş herkes. EBAY üzerinden), sonra bide tüpleri tıkalı olanların ve/veya tüplerde iltihap olanların kullandığı elma yağı varmış.
Ben sanırım bunları yapmaya başlicam adetim bitince...şimdiden birkaç günüm var bol bol araştırma yapıyorum...Birlikten kuvvet doğar demişler. Bunalımı bırakıp gerçek bir aile olmak için mücadele etmenin tam zamanı.

Uyudum muyudum ama kendime gelldim. Aklımı başıma topladım kızlar. Kendimizi bırakırsak şimdiden gelen bebişlere kim bakacak. Sağlığımıza dikkat edip ailemizi ayakta tutmak bizim işimiz.

Son düzenleme:
kızlar dün bütün gün forumda dolaştım. meğer ne kadar çok bitkisel kür varmış. Soğan kürü yumurta oluşumu içinmiş, incir ve havuç kürü oluşan yumurtayı çatlatmak içinmiş, Sonra Türkiye' de tavşancıl otu diye bilinen bir otun kapsülü varmış (Branca Ursului Romanya' dan getirtiyormuş herkes. EBAY üzerinden), sonra bide tüpleri tıkalı olanların ve/veya tüplerde iltihap olanların kullandığı elma yağı varmış.
Ben sanırım bunları yapmaya başlicam adetim bitince...şimdiden birkaç günüm var bol bol araştırma yapıyorum...Birlikten kuvvet doğar demişler. Bunalımı bırakıp gerçek bir aile olmak için mücadele etmenin tam zamanı.

Uyudum muyudum ama kendime gelldim. Aklımı başıma topladım kızlar. Kendimizi bırakırsak şimdiden gelen bebişlere kim bakacak. Sağlığımıza dikkat edip ailemizi ayakta tutmak bizim işimiz.
canım sogan kuru sadece yumurta olusumu ıcın degılmıs kıst ıntahapvs temızlıyomus rahmı gebelıge hazırlıyormus bıde bebegın tutunmasına yardımcı oluyormus ıstersen ıb saracoglunun vıdyosunu ızle allah soganı kadın rahmı ıcın yaratmıs sankı dıyor rabbım hepımızın hakkında hayırlısını nasıp etsın canım

canım sogan kuru sadece yumurta olusumu ıcın degılmıs kıst ıntahapvs temızlıyomus rahmı gebelıge hazırlıyormus bıde bebegın tutunmasına yardımcı oluyormus ıstersen ıb saracoglunun vıdyosunu ızle allah soganı kadın rahmı ıcın yaratmıs sankı dıyor rabbım hepımızın hakkında hayırlısını nasıp etsın canım

Biliyorum iltihapda çok önemli gebeliğe engel olurmuş. Zaten bu yazdıklarımın çoğunun bir sürü özelliği daha var. BEn yazamadım burda. Ama tavşancıl otu bizim 65 senelik aktarımızda bile yok. internetten araştırıyorum bende şimdi kapsülünü. Aklıma yatarsa alırım. Korkuyorum bilmediğim şeyleri içmem ben.

Canım,soğan suyunu deneyenlerdenim.Malumunuz,sonuç hüsran.Bitkilere de güvenim kalmadı :43: tabi herkesin bünyesi bir değil.Denerseniz umarım size faydası olur.Ne yapsam,yapabileceğim farklı bişeyler var mı diye çok düşündüm ama yok.Bitkilere zaten güvenim kalmadı.Yumyumdan sonra 10 dk bacakları kaldırıp yatıyordum,20dk'ya çıkarayım bari :9:

kizlar internete yeni girebildim ve sayfalari okudukca icimden biseyler koptu... oyle uzuldum ki :(

prensesim, basfim meleklerinizi kaybettiginiz icin kahroldum... Allah cennetine aldi onlari.. sizlere de sabir versin insallah...
bidiqim, sevincinle uzuntunu birada yasadin... insallah bundan sonra hep mutlu olacagin haberler duyarsin...

kizlar hepinizi cok seviyorum, sizlerle ayni duygulari yasiyorum. uzakta olsam da, internete giremesem de yaninizda oldugumu bilin...

sevgiler....

kızlar kerkezin kandilini kutluyorum rabbim bu gecenin hürmetine dualarmızın hayırlı olanlarını kabul buyursun.herkezin yardımcısı olsun.

BİRDE KAYIN PEDERİM KANSER HASTASI ONUN İÇİN 500 YASİNE NİYETLENDİM YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR 1ER ADET OKUYABİLİR YANLIZ SAYI TOPLADIĞIMIZ İÇİN BEN OKUYORUM DEMENİZ YETERLİ ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN HAYIRLI KANDİLLER

Kızlar bişey sorabilirmiyim benim 3 gündür akıntım oluyo yapışık sümüksü gibi yumurtlama dönemindeyim ama 3 gündür geliyo ben şimdi 3 gündür yumurtluyomuyum nasıl oluyo bu yaa.. 2 gündür değerlendirdik ama bugün kandil olduğu için çalışma yapmak istemiyorum ne biliyım ışte :)..bide benim hep 1 2 gün gelirdi 3 gündür aynı akıntı devam ettiğinden bi size danışmak istedim :)

Kızlar bişey sorabilirmiyim benim 3 gündür akıntım oluyo yapışık sümüksü gibi yumurtlama dönemindeyim ama 3 gündür geliyo ben şimdi 3 gündür yumurtluyomuyum nasıl oluyo bu yaa.. 2 gündür değerlendirdik ama bugün kandil olduğu için çalışma yapmak istemiyorum ne biliyım ışte :)..bide benim hep 1 2 gün gelirdi 3 gündür aynı akıntı devam ettiğinden bi size danışmak istedim :)

Canım ben akıntıya fazla takılmıyorum.Sat ve bata göre netten yumurtlama günümü hesaplıyorum.3-4 farklı siteden.Ona göre çalışmalar oluyor :9: Bence sende akıntı olayını fazla büyütme. Üç gün boyunca yumurtlama olmaz gibime geliyor.Ya da şöyle düşün,üç günün ortasında kalan gün yumurtlama günün olabilir.Ya da dört gün sürdüyse,2. gün akşam belki en iyi zaman :9:

canımsınnnnn benim... devam durmak yok çalışmalara devam... pozitif olalım dimi.. herşey çok güzel olacak :)

kizlar internete yeni girebildim ve sayfalari okudukca icimden biseyler koptu... oyle uzuldum ki :(

prensesim, basfim meleklerinizi kaybettiginiz icin kahroldum... Allah cennetine aldi onlari.. sizlere de sabir versin insallah...
bidiqim, sevincinle uzuntunu birada yasadin... insallah bundan sonra hep mutlu olacagin haberler duyarsin...

kizlar hepinizi cok seviyorum, sizlerle ayni duygulari yasiyorum. uzakta olsam da, internete giremesem de yaninizda oldugumu bilin...

sevgiler....

sende hep aklımızdasın haberin olsun.. dikkat et kendine iyi dinlen pufum.. çok yorma kendini ...

Back