How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Kızlar iyi haberler almak için girdim ama inanın şoktayım prenses bafs bidiqperge.. ya gerçekten çok üzüldüm hepinize çok geçmiş olsun.
Allah yardımcınız olsun bidiqperge canım kimyasal gebelik çok mühim değil üzülme belki bilirsin ben 1 ay arayla bu ay ikincisini yaşadım en güzeli erken gebelik testi uygulamamak.Böylece hiç haberdar olmamak gibi görünüyor.Çünkü kimyasal gebelik bir işlem gerektirmiyor.Biliyorum üzgünsün ama geçecek Allah sabrını veriyor.
Bafs ve prenses sizin için ayrıca üzüldüm.nolur bırakmayın kendinizi kafanızı toparlamaya çalışın inşallah bundan sonrası çok güzel olsun

Bafs,bidigperge,prenses...Çok şaşırdım hepinize.Çok üzüldüm.Sizlerde üzüleceksiniz tabiki.Önemli olan hemen toparlanmanız.Lütfen yıpratmayın kendinizi.Eve kapanmayın.Hazır havalar da güzel.Dışarı atın kendinizi.Temiz hava insana gerçekten iyi geliyor.Ve umuyorum çok geçmeden sağlıklı hamilelikler yaşayacaksınız.

günaydın canlarım bayadır görüşemedik nasılsınız bakem geçmiş o kadar çokki bakamadım bile:9::9::9::9::9:
benden haberler geçen perşembe doktora gittim alttan ultrasonla baktı kist yok enfeksiyon yok bir sonraki adetimde hormon testi istedi acaba pco varmı diye bakacakmış......
ben adetimin 11. gününde gitmiştim dedi yumurta hücren oluşmamışmı öle bişey dedi pek anlamadım ayrıntılıda sormadım hormon testi isteyince ne bilem bakalım kilomu falan sordu normal dedi inş bişey çıkmaz hayırlısı ama bu ay günaşırıya devam dedi kocişimde kabul etti günaşırıyı abartıp hergün yapıyo çünkü bu ay benimle birlikte ondanda test istedi korktu galiba bu ay tutsunda teste gitmeyeyim diye her gün yapıyo:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Kızlar meleğim düştü kaybettim onu çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum :43::43:

geçmiş olsun canım Bu ne ya hamile kalmak için uğraş uğraş sonra öğren hamile olduğunu, bir sürü hayal kur ya kimyasal gebelik çıksın yada düşük olsun forumda hep kötü haberler var. Canım üzülme diyeceğim ama çok zordur eminim kendini toparlamaya çalış 3 ay sonra başlarsın çalışmalara elbet seninde bebişin olcak inancını kaybetme olur mu

Kızlar ne diyeceğimi bilemedim son durumları okuyunca... :26: prenses, bıdıq, bafs.. Allah'ım yardımcınız olsun, sabır versin, beterinden ve de tekrarından saklasın inşallah.. inşallah kısa zamanda ileriye dönüp kendinizi toparlayabilmenize yardımcı olacak taptaze mucize haberleri alırsınız çabucak.. tek tek geçmiş olsun hepinize. sizi seviyorum :54: ve yanınızdayım..

günaydın canlarım bayadır görüşemedik nasılsınız bakem geçmiş o kadar çokki bakamadım bile:9::9::9::9::9:
benden haberler geçen perşembe doktora gittim alttan ultrasonla baktı kist yok enfeksiyon yok bir sonraki adetimde hormon testi istedi acaba pco varmı diye bakacakmış......
ben adetimin 11. gününde gitmiştim dedi yumurta hücren oluşmamışmı öle bişey dedi pek anlamadım ayrıntılıda sormadım hormon testi isteyince ne bilem bakalım kilomu falan sordu normal dedi inş bişey çıkmaz hayırlısı ama bu ay günaşırıya devam dedi kocişimde kabul etti günaşırıyı abartıp hergün yapıyo çünkü bu ay benimle birlikte ondanda test istedi korktu galiba bu ay tutsunda teste gitmeyeyim diye her gün yapıyo:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Benimki de bu ay da olmayınca,gün aşırıya karşı.Her gün olsun diyor.Şansa bırakmayacakmışız.Sanki her gün olunca kesin olacak!!

Benimki de bu ay da olmayınca,gün aşırıya karşı.Her gün olsun diyor.Şansa bırakmayacakmışız.Sanki her gün olunca kesin olacak!!
canım hakkında hayırlısı olsun çok üzme kendini ay dediğin o kadar çabuk geliyoki ben başlayalı sanki yeni ama 5. ayımdayım ne çabuk geçmiş bu ay olmadı bir sonraki ay inş.
dediğin de haklısın rabbim verecek her gün olursa sanki olacak mı rabbim bilir zamanını bir kerecik ilişkiden hamile kalıyo insanlar her gün de ne ama biz hiç gün aşırı yapmadık okumuşsundur ç-zaten yazdıklarımı doktor tahlil istedi ama gün aşırıyada devam dedi....
tahlillere göre bakıcak belki pko olabilir dedi ama ben zannetmiyorum pko olduğumu çünkü ben korunmayı bıraktıktan sonra adet düzenim şaştı önceden 28de aksatmadan adet oluyordum ben o yüzden pko olduğumu düşünmüyorum genede tahlil yapılsın tabi.....

kızlar merhaba iyi haftalar diliyorum herkese.
dün gece kırmızılar geldı ve bu ay 4gün gecikti. bu gün doktorumdan randevu alıp yarın gidiyorum. umarım şu küçük kistcik başıma dert olmaz...

antalyam...inşallah hamişsindir...iyi mutlu haberlerini bekliyoruz..

maalesef çilek surat gebe olma sansım yok cunku dun kırmızılar geldı. benım 3. denemdı bu ay ve bende kıst gormustu doktor o korkutuyor onun ıcın gıdıcem bırde korunmayı bıraktığım bu uc aydrı bır gun gerı atıyor yanı gecıkıyorum. bu ayda tam dört gun gecıktım hemde onları sorucam.

canım gözünaydın benim bebeğimde 12 haftalık olmuştu kanama geldi gittim doktor 10 haftalıkken kalbinin durduğunu söyledi kürtajla aldılar çok yıkılmış durumdayım herşey okdar iyi gidiyorduki :(((( hiç problemsiz ilerliyordu kontrolümü oldum ogün herşey çok güzel demişti ama sonra ölmüş :(( 2 hafta öyle gezmişim şimdi evde dinleniyorum bundan sonrası için çok umutsuzum 5 yaşında bir oğlum var daha önce hiçdüşüğüm yok bi nedeni varmı diye merak ediyorum yoksa sağlıksız olduğu için vucutmu attı???

Kızlar meleğim düştü kaybettim onu çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum :43::43:

çok üzüldüm bafımmmmm... prensesiim....çok üzüldüm.. :(((

bafım belkide sağlıksızdı yada genetik bir problem oluştu.. teselli edecek bişi diyemiyorum ama.. sana bir zarar gelmedi ya..napalım..olur inşallah ikinci meleğinide alırsın kucağına sağlıkla..

prensesimm.... üzülme..aslında herkes oluyor kimyasal gebelik ama biz çok incelediğimiz için biliyoruz..bilmeyen farkında olmayan çok bayan var... sağlıksız olduğu için düşüyormuş.. hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin..

bende okudukça endişelenmeye başladım.. :((

maalesef çilek surat gebe olma sansım yok cunku dun kırmızılar geldı. benım 3. denemdı bu ay ve bende kıst gormustu doktor o korkutuyor onun ıcın gıdıcem bırde korunmayı bıraktığım bu uc aydrı bır gun gerı atıyor yanı gecıkıyorum. bu ayda tam dört gun gecıktım hemde onları sorucam.

yaa :(( dün giremedim foruma.. bugün hep üzücü haberler aldım. antalyam kist inşallah zararsız bişidir.. korkma... bir git bakalım..ne yapılması gerekiyormuş öğren bizide bilgilendir..öpüyorum en kocamanından..

Hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.O yüzden olmama ihtimali aklıma bile gelmedi.Şimdi çok şaşkınım.Adet olduğum anda ağlıyorum ağlıyorum, sonra yumurtlama günü hesaplamalarına başlıyorum :43: :43: :43: Ayy,2013 yılı hep böyle geçmez umarım!!!

canım hakkında hayırlısı olsun çok üzme kendini ay dediğin o kadar çabuk geliyoki ben başlayalı sanki yeni ama 5. ayımdayım ne çabuk geçmiş bu ay olmadı bir sonraki ay inş.
dediğin de haklısın rabbim verecek her gün olursa sanki olacak mı rabbim bilir zamanını bir kerecik ilişkiden hamile kalıyo insanlar her gün de ne ama biz hiç gün aşırı yapmadık okumuşsundur ç-zaten yazdıklarımı doktor tahlil istedi ama gün aşırıyada devam dedi....
tahlillere göre bakıcak belki pko olabilir dedi ama ben zannetmiyorum pko olduğumu çünkü ben korunmayı bıraktıktan sonra adet düzenim şaştı önceden 28de aksatmadan adet oluyordum ben o yüzden pko olduğumu düşünmüyorum genede tahlil yapılsın tabi.....

canım nasılsın...hoşgeldin... çalışmalar bakıyorum son sürat devam :) inşallah kayracım biranönce kavuşursun meleğine...

Back