- 5 Şubat 2013
- 347
- 60
- 323
Geçmiş olsun cnm üzülme diyicem ama elinde değil biliyorum. Bende kaybettim meleğimi düştü artıkGitti bebeğim. Kimyasal gebelikmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun cnm üzülme diyicem ama elinde değil biliyorum. Bende kaybettim meleğimi düştü artıkGitti bebeğim. Kimyasal gebelikmiş
cnm hoşgeldin. ben de d. k. hapı kullanmıştım. oluyor o çok normal. ilk 3 ay hatta sürekli devam ettiği de oluyor. ama sen nasılsa bırakcaksın. 1-2 haftaya kalmaz kurtulursun.
Gitti bebeğim. Kimyasal gebelikmiş
Kızlar meleğim düştü kaybettim onu çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum
günaydın canlarım bayadır görüşemedik nasılsınız bakem geçmiş o kadar çokki bakamadım bile
benden haberler geçen perşembe doktora gittim alttan ultrasonla baktı kist yok enfeksiyon yok bir sonraki adetimde hormon testi istedi acaba pco varmı diye bakacakmış......
ben adetimin 11. gününde gitmiştim dedi yumurta hücren oluşmamışmı öle bişey dedi pek anlamadım ayrıntılıda sormadım hormon testi isteyince ne bilem bakalım kilomu falan sordu normal dedi inş bişey çıkmaz hayırlısı ama bu ay günaşırıya devam dedi kocişimde kabul etti günaşırıyı abartıp hergün yapıyo çünkü bu ay benimle birlikte ondanda test istedi korktu galiba bu ay tutsunda teste gitmeyeyim diye her gün yapıyo
canım hakkında hayırlısı olsun çok üzme kendini ay dediğin o kadar çabuk geliyoki ben başlayalı sanki yeni ama 5. ayımdayım ne çabuk geçmiş bu ay olmadı bir sonraki ay inş.Benimki de bu ay da olmayınca,gün aşırıya karşı.Her gün olsun diyor.Şansa bırakmayacakmışız.Sanki her gün olunca kesin olacak!!
Gitti bebeğim. Kimyasal gebelikmiş
kızlar merhaba iyi haftalar diliyorum herkese.
dün gece kırmızılar geldı ve bu ay 4gün gecikti. bu gün doktorumdan randevu alıp yarın gidiyorum. umarım şu küçük kistcik başıma dert olmaz...
antalyam...inşallah hamişsindir...iyi mutlu haberlerini bekliyoruz..
canım gözünaydın benim bebeğimde 12 haftalık olmuştu kanama geldi gittim doktor 10 haftalıkken kalbinin durduğunu söyledi kürtajla aldılar çok yıkılmış durumdayım herşey okdar iyi gidiyorduki ((( hiç problemsiz ilerliyordu kontrolümü oldum ogün herşey çok güzel demişti ama sonra ölmüş ( 2 hafta öyle gezmişim şimdi evde dinleniyorum bundan sonrası için çok umutsuzum 5 yaşında bir oğlum var daha önce hiçdüşüğüm yok bi nedeni varmı diye merak ediyorum yoksa sağlıksız olduğu için vucutmu attı???
Kızlar meleğim düştü kaybettim onu çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum
maalesef çilek surat gebe olma sansım yok cunku dun kırmızılar geldı. benım 3. denemdı bu ay ve bende kıst gormustu doktor o korkutuyor onun ıcın gıdıcem bırde korunmayı bıraktığım bu uc aydrı bır gun gerı atıyor yanı gecıkıyorum. bu ayda tam dört gun gecıktım hemde onları sorucam.
canım hakkında hayırlısı olsun çok üzme kendini ay dediğin o kadar çabuk geliyoki ben başlayalı sanki yeni ama 5. ayımdayım ne çabuk geçmiş bu ay olmadı bir sonraki ay inş.
dediğin de haklısın rabbim verecek her gün olursa sanki olacak mı rabbim bilir zamanını bir kerecik ilişkiden hamile kalıyo insanlar her gün de ne ama biz hiç gün aşırı yapmadık okumuşsundur ç-zaten yazdıklarımı doktor tahlil istedi ama gün aşırıyada devam dedi....
tahlillere göre bakıcak belki pko olabilir dedi ama ben zannetmiyorum pko olduğumu çünkü ben korunmayı bıraktıktan sonra adet düzenim şaştı önceden 28de aksatmadan adet oluyordum ben o yüzden pko olduğumu düşünmüyorum genede tahlil yapılsın tabi.....