• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.O yüzden olmama ihtimali aklıma bile gelmedi.Şimdi çok şaşkınım.Adet olduğum anda ağlıyorum ağlıyorum, sonra yumurtlama günü hesaplamalarına başlıyorum :43: :43: :43: Ayy,2013 yılı hep böyle geçmez umarım!!!

ayşem zamanı vardır bacım.. ben ekim 2012de geçirdim kimyasal gebelik sonra nisan 8de tekrar geçirdim.. şimdi 6 haftalık oldu kesecik ...hiç beklemediğim biranda geldi.. gerçi yazılanları okudukça bişiolcak diye çok korkuyorum..allah herkese nasip etsin..arkadaşlarıma çok üzüldüm bugün...allahım meleğimide bana bağışlasın sağlıkla sıhhatle kucağıma alayım..

kızlar, kafama takılan bir konuyu paylaşmak istedim fikriniz/bilginiz varsa memnun olucam. ovülasyonda döllenme gerçekleşmediyse BATa kadar yumurta döllenmemiş halde atılıp kayboluyo vücutta diye biliyorum. az önce okudum bununla ilgili. peki ovülasyondan sonra yani luteal faz döneminde gebe kalanlar nasıl oluyor da oluyor :44: örnekleri çok var kulüpte ..:26:

kızlar merhaba iyi haftalar diliyorum herkese.
dün gece kırmızılar geldı ve bu ay 4gün gecikti. bu gün doktorumdan randevu alıp yarın gidiyorum. umarım şu küçük kistcik başıma dert olmaz...

Canım, benim aklımda da sen vardın.Merak ediyordum.Hadi bakalım umutlar temmuza kaldı. Hayatımda ilk defa diyebilirim yaşadığım adet gecikmesine!!! Çok ilginç bir vücudum var. Niye bana böyle bir oyun oynadı anlamıyorum!! Doktora gitmeli miyim sence? Üç ay önce gitmiştim,herşey yolunda demişti. Hiç d.k. hapı kullanma,herşey yolunda olsun, ama bebiş olmasın! Şaşkın ve üzgünüm. Kaldı bir adet hakkım.Temmuz son deneme.Olmazsa 2014 başında tekrar çalışmalara başlamayı düşünüyorum. Neyse o zamana vakit var.Hayırlısı bakalım.

ayşem zamanı vardır bacım.. ben ekim 2012de geçirdim kimyasal gebelik sonra nisan 8de tekrar geçirdim.. şimdi 6 haftalık oldu kesecik ...hiç beklemediğim biranda geldi.. gerçi yazılanları okudukça bişiolcak diye çok korkuyorum..allah herkese nasip etsin..arkadaşlarıma çok üzüldüm bugün...allahım meleğimide bana bağışlasın sağlıkla sıhhatle kucağıma alayım..

Çileğim aklına olumsuz şeyler getirme.İnşallah rabbim meleğini sana bağışlasın.Gerçekten sayfamız en kötü günlerinden birini yaşıyor galiba.Herkesten kötü haber.Sen kurtarıcımızsın :))

canım nasılsın...hoşgeldin... çalışmalar bakıyorum son sürat devam :) inşallah kayracım biranönce kavuşursun meleğine...
çileğim hakkımda hayırlısı şimdi daha çok bebekten ziyade tahlilde pko falan çıkmaz diyorum aslında çokta takmıyorum artık farkettim bir sene gecikmeli olsa nolur hiç bişey yaşın kaç diye soruyorum kendime daha 26 önümde bir sürü zaman var olur diyorum olmadı tedavi olursun rabbumde nasip eder gene olur diyorum o yüzden pek takmıyorum eşimede söledim takmıyorum artık doktor ne derse onu yapıcam bundan sonra.....

Hani burası bazen kimseyle konuşamadıklarımızı paylaşma ortamımız ya! Ben sizlere birşey sormak istiyorum kızlar.Ben ocak-şubat gibi ayın 25'lerinde adet olduğum için temmuz 2'sine tatil planı yapmıştık.Yani turla anlaştık.E şimdi bat 30 Haziran veya 1 Temmuz . Ben ne yapacağım :44: :44: :44: Önceki yıllarda böyle durumlarda adet geciktirici kullanıyordum.Şimdi böyle bişey kullanmam delilik olur galiba!! Ya da gitmeden 2-3 gün önce vajinal muayene ile hamilelik var mı yok mu baktırsam olur mu? Vajinal muayenenin eğer olursa(inş.) bebeğe zararı olur mu ki? Ay nolur yardımcı olun!!! :44: :44: :44: :44: :44: :44: :44:

sevgili bafs ve prenses nolur üzülmeyin demesi kolay belki dünyanın en zor şeylerinden birini yaşadınız ama inşallah en kısa zamanda o güzel bebişlerinize kavuşursunuz rabbim yardımcınız olsun gönlünüzü ferah tutun

Hani burası bazen kimseyle konuşamadıklarımızı paylaşma ortamımız ya! Ben sizlere birşey sormak istiyorum kızlar.Ben ocak-şubat gibi ayın 25'lerinde adet olduğum için temmuz 2'sine tatil planı yapmıştık.Yani turla anlaştık.E şimdi bat 30 Haziran veya 1 Temmuz . Ben ne yapacağım :44: :44: :44: Önceki yıllarda böyle durumlarda adet geciktirici kullanıyordum.Şimdi böyle bişey kullanmam delilik olur galiba!! Ya da gitmeden 2-3 gün önce vajinal muayene ile hamilelik var mı yok mu baktırsam olur mu? Vajinal muayenenin eğer olursa(inş.) bebeğe zararı olur mu ki? Ay nolur yardımcı olun!!! :44: :44: :44: :44: :44: :44: :44:

cnm o zmn en temizi, tatilden 1-2 gün önce kan tahliliyle son durumu öğrenmek..

cnm o zmn en temizi, tatilden 1-2 gün önce kan tahliliyle son durumu öğrenmek..

Canım dün bidigperge'nin durumundan sonra o konuda araştırma yaptım biraz.Ve uzmanlar diyor ki:adet gecikmesi yaşamadan kan tahlili yaptıran ve gebe olan kadınlardan %50'si bebeğini kaybediyormuş!!!Hatta gecikme mümkün olduğu kadar fazla olmalıymış.Mesela 2 gün gecikince değil,en erken bir haftalık gecikmeden sonra tahlil yapılmasını tavsiye ediyorlar.

Canım dün bidigperge'nin durumundan sonra o konuda araştırma yaptım biraz.Ve uzmanlar diyor ki:adet gecikmesi yaşamadan kan tahlili yaptıran ve gebe olan kadınlardan %50'si bebeğini kaybediyormuş!!!Hatta gecikme mümkün olduğu kadar fazla olmalıymış.Mesela 2 gün gecikince değil,en erken bir haftalık gecikmeden sonra tahlil yapılmasını tavsiye ediyorlar.

evet elbette en doğrusu bu olurdu ama madem öğrenmek istiyorsun tatile çıkmadan diye onu önerdim cnm, vajinal kontrolden daha uygun bir yöntem olur gebeliği öğrenmek için diye şey ettim yani :54:

Canım, benim aklımda da sen vardın.Merak ediyordum.Hadi bakalım umutlar temmuza kaldı. Hayatımda ilk defa diyebilirim yaşadığım adet gecikmesine!!! Çok ilginç bir vücudum var. Niye bana böyle bir oyun oynadı anlamıyorum!! Doktora gitmeli miyim sence? Üç ay önce gitmiştim,herşey yolunda demişti. Hiç d.k. hapı kullanma,herşey yolunda olsun, ama bebiş olmasın! Şaşkın ve üzgünüm. Kaldı bir adet hakkım.Temmuz son deneme.Olmazsa 2014 başında tekrar çalışmalara başlamayı düşünüyorum. Neyse o zamana vakit var.Hayırlısı bakalım.

ayşecim bak hepimiz sakin ve sabırlı olmalıyız bu yolda. gerçekten bu ay topığımızde biraz üzücü olaylar yaşadık :( bizde öyle ama allaha dua etmeliyiz öncelikle. bunun yanı sırada elimizden gelen hertürlü tedbirimizi almalıyız. benimde bu ay 3. denememdi ve doktor 4 deneme hakkı vermişti. yani 4 ay sonra olmassa eşini muayne edelim demişti. tabiki aynızamanda bende küçük bir kist görünmüştüki bu tamamen benim hatam ilaçlarımı kullanmadım. ondanda olabilir normal süreçte olabilir. işin gerçeği esasında doktor 1 yıl tanıyın kendinize diyede belirtti. ama reglde muayne diye bişey varmış. doktorumda demişti adetinin 2-3. günü gidiyorsun doktora. işte ben bunu yapacağım. bence şimdi sende benımle aynı dönemdesin. ben yarın gidiyorum istersen sende git. zararı olmaz belki faydası olur.

bencede gitmeden istersen bir kan tahlili yaptır canım..için rahat etsin...vajinal muayenenin zararı yok diyorlar ama ben yine ben biraz çekiniyorum acaba diye soru işareti kalıyor ama mecbur yaptırıyoruz..

çileğim hakkımda hayırlısı şimdi daha çok bebekten ziyade tahlilde pko falan çıkmaz diyorum aslında çokta takmıyorum artık farkettim bir sene gecikmeli olsa nolur hiç bişey yaşın kaç diye soruyorum kendime daha 26 önümde bir sürü zaman var olur diyorum olmadı tedavi olursun rabbumde nasip eder gene olur diyorum o yüzden pek takmıyorum eşimede söledim takmıyorum artık doktor ne derse onu yapıcam bundan sonra.....

kayracımm en güzelini yapıyorsun yaşın evet oldukça gençsin... doktor ne derse ne önerirse onu yap ama yine kendi sağlığına yumişlerine yemenize içmenize dikkat edin...eşinde aynı şekilde spoşlar sağam kaliteli olsun

Çileğim aklına olumsuz şeyler getirme.İnşallah rabbim meleğini sana bağışlasın.Gerçekten sayfamız en kötü günlerinden birini yaşıyor galiba.Herkesten kötü haber.Sen kurtarıcımızsın :))

saol ayşemmm... stresten uzak durmaya çalışıyorum ama biliyorum ki hepimiz her ay umutlar içerisindeyiz..umutlarımız tükenmesin.. ...umarım hepimiz dileklerimize kavuşuruz.. meleklerimize kavuşuruz..

bencede gitmeden istersen bir kan tahlili yaptır canım..için rahat etsin...vajinal muayenenin zararı yok diyorlar ama ben yine ben biraz çekiniyorum acaba diye soru işareti kalıyor ama mecbur yaptırıyoruz..

Tamam canlar.Eğer olmazsam 1 Temmuz tahlil günüm.Olursam,sahilden eşime el sallarım artık!

bafs prenses çok geçmiş olsun arkadaşlarım tabiki üzülüyo insan geçmicek zannediyo bu üzünüt yıkılmışlık ama hepsi geçiyo kısmet rabbim herşeyin hayırlısını versin ben hep öyle dua ederim snrasında hayırlı değilmiş demekki der kendimi teselli ederim kürtajıda düşüğüde yaşadım.ilk hamilelğimde korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım ikincisinde aylarca bekledik snrada bir sürü ilaç tedavisi gördüm gereksiz yere bir sonuca ulaşamadık snra tam umudumu kestiğim doktoru bıraktığım ay hamile kaldım ama malesef bebeğimin kalbi atamadı 1 aylık bir hamilelik heyecanın ardından canlı canlı herşeyi görerek alındı bebeğim ve şimdi yine ilk ay ilk denemede yine hamileydim keseyi gördük 6 haftada hiç sevinemedim kalp atışını duyana kadar kafayı yedim çok şükür onuda duyduk şimdi rabbim inş. hayırlısıyla yüzünüde gösterir.allah bu yolda kimseyi bekletmesin çok zor ama beterin beteri var be arkadaşım bunada şükür

RABBİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.

Bafs,bidigperge,prenses kızlar cok cok uzuldum:(:( bılıyorum cok uzgunsunuz uzulmemek elde degıl:( ama sabırlı olmaya kendınızı fazla uzmemeye calısın ınsallah tez zamanda saglıklı gebelıkler yasayıp kucaklarınıza alırsınız bebıslerınızı hakkımızda herseyın hayırlısını nasıp etsın rabbım

canım gözünaydın benim bebeğimde 12 haftalık olmuştu kanama geldi gittim doktor 10 haftalıkken kalbinin durduğunu söyledi kürtajla aldılar çok yıkılmış durumdayım herşey okdar iyi gidiyorduki :(((( hiç problemsiz ilerliyordu kontrolümü oldum ogün herşey çok güzel demişti ama sonra ölmüş :(( 2 hafta öyle gezmişim şimdi evde dinleniyorum bundan sonrası için çok umutsuzum 5 yaşında bir oğlum var daha önce hiçdüşüğüm yok bi nedeni varmı diye merak ediyorum yoksa sağlıksız olduğu için vucutmu attı???

Canım benim ya sana geçmiş olsun mu desem ne desem şaşırdım. İnsan nasıl alışıveriyordur kimbilir? Ben bile 2 günde alışmıştım bu fikre...ki seni düşünemiyorum bile. Ama napalım Allah çekebileceği verirmiş kuluna. Tevekkeli olmak zorudayız.
Kızlar meleğim düştü kaybettim onu çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum :43::43:

Canım sende bizdensin. Topic bu aya kötğ başladı. Allah bundan sonra hep iyi haber verdirmeyi nasip etsin inşallah. Sana da geçmiş olsun canım.

Kızlar iyi haberler almak için girdim ama inanın şoktayım prenses bafs bidiqperge.. ya gerçekten çok üzüldüm hepinize çok geçmiş olsun.
Allah yardımcınız olsun bidiqperge canım kimyasal gebelik çok mühim değil üzülme belki bilirsin ben 1 ay arayla bu ay ikincisini yaşadım en güzeli erken gebelik testi uygulamamak.Böylece hiç haberdar olmamak gibi görünüyor.Çünkü kimyasal gebelik bir işlem gerektirmiyor.Biliyorum üzgünsün ama geçecek Allah sabrını veriyor.
Bafs ve prenses sizin için ayrıca üzüldüm.nolur bırakmayın kendinizi kafanızı toparlamaya çalışın inşallah bundan sonrası çok güzel olsun

Sağol canım beim. İnsan bi an kimyasal mimyasal gebelik ya onu da gördüm ya olsun diyiveriyor. Ama gel görki gönül ölye diyemiyor. Nasıl gerçeğe dönüşecek. Hatta dönüşebilecek mi? Acaba ben hamile kalabilecek miyim soruları beynimin etini yedi kaç gündür....

Bafs,bidigperge,prenses...Çok şaşırdım hepinize.Çok üzüldüm.Sizlerde üzüleceksiniz tabiki.Önemli olan hemen toparlanmanız.Lütfen yıpratmayın kendinizi.Eve kapanmayın.Hazır havalar da güzel.Dışarı atın kendinizi.Temiz hava insana gerçekten iyi geliyor.Ve umuyorum çok geçmeden sağlıklı hamilelikler yaşayacaksınız.

Ayşecim sağol canım benim. İnsan toparlıyor eli mahkum işte...
Kızlar ne diyeceğimi bilemedim son durumları okuyunca... :26: prenses, bıdıq, bafs.. Allah'ım yardımcınız olsun, sabır versin, beterinden ve de tekrarından saklasın inşallah.. inşallah kısa zamanda ileriye dönüp kendinizi toparlayabilmenize yardımcı olacak taptaze mucize haberleri alırsınız çabucak.. tek tek geçmiş olsun hepinize. sizi seviyorum :54: ve yanınızdayım..

Amin caım ya. Bu gidişle hepimiz aynı anda doğurucaz :)

prensesim bafım bidigim canlarım geçmiş olsun hepinize rabbim bir daha yaşatmasın inş....

Sağol caım senin kistinde umarım önemli değildir. Ama kistle hamile kalan çok kişi okudum ben forumda.

:( üzülme kuzum.. demekki bu meleğin birazcık şımarıkmış :) duramamış yerinde işin ciddiyetini anlayamamış oluşamadan gitmiş :) bak gör meleğin gelecek ve hep seninle olacak..çok üzüldüm canım..

Canım benim ya.. Avatarın gibi çok tatlı çok güzel tarif etmişsin. Yanımda hissettim seni bi an. :72:

Canım benim doktor ilk öğrendiğimde BHCG 1500 olmadan kese görünmez o yüzden bakmaya gerek yok demişti. Ki zaten gerek de kalmadı. Kan takibi yaptır canım. Doktorlar pek kurcalamak istemiyorlar erken dönemde boşu boşuna...

bafs prenses çok geçmiş olsun arkadaşlarım tabiki üzülüyo insan geçmicek zannediyo bu üzünüt yıkılmışlık ama hepsi geçiyo kısmet rabbim herşeyin hayırlısını versin ben hep öyle dua ederim snrasında hayırlı değilmiş demekki der kendimi teselli ederim kürtajıda düşüğüde yaşadım.ilk hamilelğimde korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım ikincisinde aylarca bekledik snrada bir sürü ilaç tedavisi gördüm gereksiz yere bir sonuca ulaşamadık snra tam umudumu kestiğim doktoru bıraktığım ay hamile kaldım ama malesef bebeğimin kalbi atamadı 1 aylık bir hamilelik heyecanın ardından canlı canlı herşeyi görerek alındı bebeğim ve şimdi yine ilk ay ilk denemede yine hamileydim keseyi gördük 6 haftada hiç sevinemedim kalp atışını duyana kadar kafayı yedim çok şükür onuda duyduk şimdi rabbim inş. hayırlısıyla yüzünüde gösterir.allah bu yolda kimseyi bekletmesin çok zor ama beterin beteri var be arkadaşım bunada şükür

RABBİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.

canım kürtajdan sonra ne kadar zaman sonra hamile kaldın birde araştırma yaptırdınmı düşük sebeblerin için? kürtaj sonrası kanaman ne kadar sürdü ve adetlerin ne zaman düzene girdi çok sordum ama ihtiyacım var bunları duymaya

Back