canlarrrrrr misafirlerim var kalmalı, giremiyorum ayıp olur diye.
özet geçeyimmm
bıdıkımmmmmm canım adetdaşım :) çok mutlu oldum ikinci çizgiye. Allah kanda da görmeyi nasip etsin. Sonrasında da kese ve pıtpıtlarıyla gelsin meleğinnnnn. artık bırak şu çişinle oynamayı da kan verrr

çatladım beeee
bulutefemm üzülme bebeğim. her şey yoluna girecek. doktor çok güzel anlatmış sana. tedavini ol hayırlısıyla. bak iyiki de erkenden gittin öğrendin her şeyi. 5 yıl sonra çocuk sahibi olmak isteyip o zaman da gidebilirdin. hakkında hayırlısı olmuş. düzelceksin ve sen de bebeğini kucağına alcaksın inşallah
prenses annemmm, kırmızıların gitmesine sevindim. söyle onlara bi daha gelmesinler, döverim
çilek annemmmm, nazar mı değdi sana bakiiim de yüzün gözün şişti. bi göster bakalım, enfeksiyon fln mı kapmış? ben dikkat et kendine dedikçe sende bişiler oluo ama, kızıcammm
bugün bat'ı olan kızçeler, durumlar henüz belli olmadı sanırsam. bi ayşe test yaptım demiş. yarın da tekrarla bakalım nolcak. arkadaşımın 3 gün geçtikten sonra çıkmıştı idrarda. sabahki idrarınızla yapın bakalım, sonuçları çoook merak ediyorumm
bıdıkım şimdi ben de umutlandım, alıp testi yapsam mı ben de? ya da dur ben şu ovulasyon testlerini denicem. bi sürü var ztn bende. onda da hamişsen çift koyu çizgi çıkıo. hamiş arkadaşıma denettirdim. yrn bende onu deniim. buralarda bulamadım erken gebelik testi çünkü