Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Valla canım,ümitlenmek istemiyorum çift çizgiden önce.Ama şöyle bir durum var;her adet dönemi tam olarak kırmızılaşmadan bir gün önce lekenme mutlaka olurdu.Hâlâ lekelenme bile yok.Daha hiç beklediğim adet tarihinden sonra olduğumu hatırlamam.Mutlaka ya beklediğim gün ya da öncesinde olurum.O yüzden itiraf ediyorum biraz ümitli gibiyim :18: İş çıkışı alacağım test ama sabahı beklemek istiyorum.En iyi sonuç sabah çıkıyomuş ya!Nasıl bekleyeceğim onu da bilmiyorum tabi! :18: Ay canım inşallah ikimiz de yarın çift çizgiyi görürüz.Sen de yapacaksın değil mi test?

ben testimi aldım suan çantamda duruyor elım gıdıyor gelıyoe suan bıle yapmamak ıcın zor duruyorum. yarın sabah yapıcam bende ınsallah dayanamam ıhtımalı ılede esımle konuştuk aksam ıs den sonra evde durmıycaz dısarlarda bısıler yapcaz sonrada yorgun olup hemen yatıcam. ya hıslerım cok karışık ama bende ümitliyim bilmiyorumki her ay enteresan seyler oluyor vücudumda bebeğe yormak istemiyorum ama sımdıde bazı değişiklikler var. mesela göğüslerim damarlanmış resmen yesıl yesıl cıkmıs. hıc bır zaman böyle bsey görmedim kendımde...

Canım, benim ilk hamileliğimde günüm geçmeden 2 gün önce çok silik çıkmıştı.ikişer gün arayla tekrar ettim ve battan 4 gün sonra kesin bir çizgi gördüm O zaman kan tahlili yaptırdım.Yani genellikle silik çizgi de bebiş sayılıyor canım.Zaten bazı aldığım testlerin üzerinde bile yazıyomuş,geçen ay farkettim.''İkinci çizgi silik bile olsa testi pozitif değerlendirin'' İnşallah hamişsindir :34:

Evet bunu çok duydum. Kan mı versem acaba?

Ay bilmiyorum bu ay 2-3 kere rüya gördüm. Rahmetli annemi falanda gördüm. Bilmiyorum:2:

Rüya deyince aklıma geldi.Kızlar ben de rüyamda bir avuç fıstık ve bir avuç badem yedim.İlk söylediğimde malum tepkiler hep hamiş olduğum yönündeydi.Ama rüya tabirlerinde hamilelikle ilgisi yok.Öyle sizinle paylaşayım dedim.

Kızlar az önce 3 saatlik idrarında erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi hayalet gibi çıktı hani uzaktan bakan çizgi yok der. Sizce ikinci tesi yarın sabah mı yapim, Cuma sabahı mı? Ne dersiniz?

30 mayıs ve hala kırmızı gelmedi :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPpp

kızçeler...inşallah hamişsinizdir.. öylesiniz sanki.. hadi inşallah kızlar... ay çok sevindim... hadi bakalım hayırlısı hadi..
inşallah hamişsinizdir....

kızçeler...inşallah hamişsinizdir.. öylesiniz sanki.. hadi inşallah kızlar... ay çok sevindim... hadi bakalım hayırlısı hadi..
inşallah hamişsinizdir....
Bende korkuyorum:18:Korkacak ne varsa sanki korkunun ecele faydası var. Ama hiç bu kadar yaklaşmamıştım. Offf ayaklarım gitmiyo hastaneye ya yoksa diye

Bende korkuyorum:18:Korkacak ne varsa sanki korkunun ecele faydası var. Ama hiç bu kadar yaklaşmamıştım. Offf ayaklarım gitmiyo hastaneye ya yoksa diye

doğru söylüyorsun canım korkunun ecele faydası yok.. biliyorsun bende test yaptım silik çıktı koştum hemen kan testi yaptırdım .. beklemek insanı daha çok geriyor.. ama bu sefer iyi haberi alıcaz..ay neden olmasın ya.. olmuştur bu sefer ..olmasada üzülmek yok ama ..

doğru söylüyorsun canım korkunun ecele faydası yok.. biliyorsun bende test yaptım silik çıktı koştum hemen kan testi yaptırdım .. beklemek insanı daha çok geriyor.. ama bu sefer iyi haberi alıcaz..ay neden olmasın ya.. olmuştur bu sefer ..olmasada üzülmek yok ama ..

Söz veremicem:(:18:

iş çıkışı yap sende ve güzel haberi hemen ver bize... inşallah hamişsindir..ayşem..

Çok korkuyorum yaaa! İkinciyi görmezsem müthiş bir yıkım olacak! Sabah yaparken bile nasıl cesaret edeceğim bilmiyorum. İlkinde 'bebeğimiz olsun mu -olsun' deyip , yumurtlama günüymüş, satmış-batmış ; hiçbişey düşünmeden hamile kalıp şimdi böyle olunca müthiş stres oldum.

Çok korkuyorum yaaa! İkinciyi görmezsem müthiş bir yıkım olacak! Sabah yaparken bile nasıl cesaret edeceğim bilmiyorum. İlkinde 'bebeğimiz olsun mu -olsun' deyip , yumurtlama günüymüş, satmış-batmış ; hiçbişey düşünmeden hamile kalıp şimdi böyle olunca müthiş stres oldum.

evet haklısın ablam kardeşim ikiside hiç hesap kitap yapmadan hamile kalıp iki güzel yeğen verdiler bize.. ama biz ne çok hesap kitap yapıyoruz.. bilemedim bu işi.. korkma ayşe dicem ama..hayırlısı olsun bakalım..inşallah hamilesindir..

kuuzum beniimm geçti kanamam bugün. çok şükür hiç birşey gelmedi sabahtan beri :46:
Senin nasıl geçiyor hamilelik:1:

çok sevindim canım...gelmesin o kırmızılar doğurana kadar bir daha...

ben iki gündür okadar duygusalım ki.. azönce işyerine arkadaşım yemek için bişiler getirmiş benim ve meleğim için..oturdum ağladım..

birde gözüm mikrop kapmış sağ gözüm şiş..ve kırmızı..işyerindede bugün tek çalışıyorum ..öyle .. pazartesi gidip meleğimin ne durumda olduğunu öğreneceğim.. geçmiyor günler.. bakalım o keseciğin içinde ne alemde :)

çok sevindim canım...gelmesin o kırmızılar doğurana kadar bir daha...

ben iki gündür okadar duygusalım ki.. azönce işyerine arkadaşım yemek için bişiler getirmiş benim ve meleğim için..oturdum ağladım..

birde gözüm mikrop kapmış sağ gözüm şiş..ve kırmızı..işyerindede bugün tek çalışıyorum ..öyle .. pazartesi gidip meleğimin ne durumda olduğunu öğreneceğim.. geçmiyor günler.. bakalım o keseciğin içinde ne alemde :)

ay ne güzel sen hamilesinnn :D)) allah sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasıp etsın ve kolay rahat hamılelık ve doğum gecır :D
hamılelerın ıcne dogarmıs ya sen sımdı en basta ıkınızde bence hamılesınz dedın.. benım ıcıme mutluluk doldu çilek surat :D)) bence hıssettın sen :)) ınsallah ahmıleyızdır

Merhaba ballı kaymaklarım, zeytinyağlı yaprak sarmalarım, nutallalarım :1:

Adetin başlangıcından bugün 24.gün yumurtlama belirtim de yok valla kupkuru :))) ama yinede yumurtlarmıyım bilmem bugünlerde size öyle oldumu. O yüzden valla bıkkınlık geldi artık çalışmaları bıraktım istediğim zaman olsun görev gibi sıkıntıdan uçukladım yahu eziyet diyorum kendime resmen

Back