Valla canım,ümitlenmek istemiyorum çift çizgiden önce.Ama şöyle bir durum var;her adet dönemi tam olarak kırmızılaşmadan bir gün önce lekenme mutlaka olurdu.Hâlâ lekelenme bile yok.Daha hiç beklediğim adet tarihinden sonra olduğumu hatırlamam.Mutlaka ya beklediğim gün ya da öncesinde olurum.O yüzden itiraf ediyorum biraz ümitli gibiyim :18: İş çıkışı alacağım test ama sabahı beklemek istiyorum.En iyi sonuç sabah çıkıyomuş ya!Nasıl bekleyeceğim onu da bilmiyorum tabi! :18: Ay canım inşallah ikimiz de yarın çift çizgiyi görürüz.Sen de yapacaksın değil mi test?
ben testimi aldım suan çantamda duruyor elım gıdıyor gelıyoe suan bıle yapmamak ıcın zor duruyorum. yarın sabah yapıcam bende ınsallah dayanamam ıhtımalı ılede esımle konuştuk aksam ıs den sonra evde durmıycaz dısarlarda bısıler yapcaz sonrada yorgun olup hemen yatıcam. ya hıslerım cok karışık ama bende ümitliyim bilmiyorumki her ay enteresan seyler oluyor vücudumda bebeğe yormak istemiyorum ama sımdıde bazı değişiklikler var. mesela göğüslerim damarlanmış resmen yesıl yesıl cıkmıs. hıc bır zaman böyle bsey görmedim kendımde...