cnmcm sen adetin 2-3-4. günlerinden birinde bu hormonların tahlilini yaptır. sonra değerlerini doktoruna gösterirsin. tüpler için de rahim filmi istemişsindir sanırım. hepsini yaptır da için rahat etsin. inşallah en hayırlı zamanda bebişin seninle olur
allah yardımcın olsun canım bazı doktorlar cok ılgısız suratsız bakıp yolluyolar ıyı bı doktora denk gelmek zor bıraz doktor bana hormon testlerını adetın 2 cı veya 3 gunu ac karınla sabah saat10 kadar yaptır demıstı
folikasitka.. gurbet zordur ben sadece 1 yıl yaşadım... akıllı zeki kızsın ki tek başına hepsinin üstesinden gelebiliyorsun..
hani yanıbaşında değiliz ama yanındayız biz senin :)
birde o göbişe bir bebiş geldimi 9ay hiççç yalnız hissetmiceksin kendini :) canım..inşallah herşey istediğin gibi olur..iyi sonuçlar iletirsin bize..
sabah bir sitede dolanırken gördüm.. :)) valla şuan tek sabırsızlandığım konu pufumm ptesi keseyi görecekmiyim..belkide kalp atışlarını duyarız daha var ama.. sağlıklı olsun benimle olsunda cinsiyet hiççç önemli değil.. :)
Arkadaslar merhaba bende bu ay bebek calismalarina baslamak istiyorum yanliz ben 20gundur fln folikasit kullaniyorum ve d.k hapiyla korunuyordum ve gecen ay biraktim henuz adet gormedim hap bittikten sonra bir ay adet gorup oyle baslanmali yaziyor napicam kafam karisti
Çok sevindim canım.Allah kavuştursun sağ sağlim inş.Gözünaydın.Kızlaarr Günaydın.. Dün gece kandil olması dolayısıyla giremedim nete...Kusura bakmayın sizi merakta bıraktığım için.. Dün iş çıkışı tekrar kan tahlili yaptırdım ve sonucu aldım =)) HAMİLEYİİİİMMMMSadece değersel olarak kaç olduğunu söyleyemediler onuda artık pazartesi doktora gidince öğrenicem
Hadi yaa uzuldum simdi ben bilmiyordum rahmin dinlenmesi gerektigi beklediyorsun temmuzu yani neyse napalim kismet insallah ilk denemede olurda daha cok beklemek zorunda kalmam cok guzel anlatmissin tesekkur ederim hernekadar hayal kirikligina ugrasamda :)
sabah bir sitede dolanırken gördüm.. :)) valla şuan tek sabırsızlandığım konu pufumm ptesi keseyi görecekmiyim..belkide kalp atışlarını duyarız daha var ama.. sağlıklı olsun benimle olsunda cinsiyet hiççç önemli değil.. :)
valla cnmcm seni hayal kırıklığına uğratmayı hiç istemezdim ama gerçek bu maalesef.
Hem bikaç olmazsa neden olmadı diye üzülmezsin. Sebebi belli, ilaç. Bnm bi arkadaşım 8-9 ay kullanmıştı ilacı. Bıraktıktan 2 ay sonra gebe kaldı. İnşallah senin de hemen olur. Benim bu 3. denemem olcak. Kısmet
Sendemi ilac kullaniyordun peki ya olmazsa uzulmem ilaca yorarimda denemek isterdim ama dusuk tehlikesinden korktum tabikide iyi oldu ama bunu bilmem birde cok okudum birakip hemen hamile kalanlari onlardan heveslendim iste :)
Aynı korku bende de var şimdi.. Ya kötü bişey olursa ya görünmezse diye çok korkuyorum... Bende pazartesi gidicem doktora ama alttan bakmaz dimi.. Ben alttan baktırmak istemiyorum...
çileğimmmm görceksin keseyiiii ben eminimmm :)
kese b-hcg değeri 5000 in üstündeyse karından ultrasonla gözükürmüş. ama daha azsa alttan ultrasonla görünürmüş. Öyle demişti arkadaşın doktoru. Senin az kalmıştı ztn 5000 lere. Ne zmndı doktor randevusu?
Pıtpıtları 8. haftada duymuştuk biz onunkinde. Ne güzel bi duyguuuu. İnşallah sen de tatcaksın hepsini
Aynı korku bende de var şimdi.. Ya kötü bişey olursa ya görünmezse diye çok korkuyorum... Bende pazartesi gidicem doktora ama alttan bakmaz dimi.. Ben alttan baktırmak istemiyorum...
pufummm iyi dileklerin için teşekkür ederimmmm canımmmm... çarşamba günü 2406 idi... ptesiye kadar sanırım çoğalır iyice.. bende üstten görsün istiyorum.. ayy bakalım inşallah..ptesi günü gideceğiz kısmetse...
prensesim endişelenme rahat ol canım.. ben iki kere kimyasal gebelik yaşadım oyüzden birazcık tedirginim canım.. inşallah herşey güzel olacak.. relax stres yok :)
çilekcimm sen kaç gün geçince 2406 olmuştu. benim adete 4 gün kala çarşamba günü 72 di. testi tekrarlamak için erken mi acaba beklesem mi biraz daha
hoşgeldin canım umarım uğurlu gelir topic sana..Kızlar beni de listeye ekler misiniz sürekli okuyordum burayı ama ancak yazıyorum. sat 21 Nisan 13, deneme 1, bat 20 Mayıs
cnm illa düşcek diye bişi yok. istersen şöyle yap. Doktora gidip bebek sahibi olmak istiyorum de. O sana tahlil yazıyor. Tüm hormonlarına baktırıyor. İlaç kullandığın için de hormonlarının ne durumda olduğunu görmüş olcaksın böylece. Varsa bi sıkıntı tedavi görürsün şimdiden. Bi sıkıntı yoksa da başlarsınız hmn çalışmalara :)
ben 4 yıl kullandım maalesef
kızlar çok canım sıkılıyor..karnım ağrıyor kasıklarımda korkuyorum.. ara ara birden iğneler batıyor.. bişi olmasın lütfen.. ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar..
canım bendede pco var pco lulularda gec yumurtlama olma ıhtımalı yuksek ve gec yumurtlama oldugu zaman dollenmede gec olabılıyor ve buyuzden gebelık hemen evde yapılan tstte cıkmayabılır bence kan testı yaptır en dogru sonucu overır hem ıcın rahat eder bazı ınsalarda gebelıkle adet belırtısı aynı oluyormrb kızlar bende bişey sorcam ama umarım doğru yerdeyim:)ben daha önce bi düşük yaptım yaklaşık 1 sene olcak ve 3 ay bekledikten sonra tekrar kalmak için uğraşıyorum bende pco var adetlerim 35 gün arayla oluyor ama son 4 aydır çok düzenli 30 gün de oluyorum ama bu ay 11 gün geçti ve ilk defa bu kadar uzun oldu ama 4 defa test yaptım negatif sadece göğüslerimde hassasiyet var onun dışında bişey yok hamile olabilirmiyim kan testi yapmaya cesaretim yok duyan varmı evdeki testlerde nagatif olup kanda hamile olan bi umut işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?