Kızlaarr Günaydın.. Dün gece kandil olması dolayısıyla giremedim nete...Kusura bakmayın sizi merakta bıraktığım için.. Dün iş çıkışı tekrar kan tahlili yaptırdım ve sonucu aldım =)) HAMİLEYİİİİMMMMSadece değersel olarak kaç olduğunu söyleyemediler onuda artık pazartesi doktora gidince öğrenicem
prenses beta hcg değerin kaçmış canımmm
Onu öğrenemedim canım.. Ben eşime süpriz yapmak için acele ettim hastanede sadece varmı yokmu diye baktı.. Değerleri öğrenmek 2 saat falan sürüyormuş bana 10 dakikada pozitif olduğunu söyleyebildiler sadece...
Kızlaarr Günaydın.. Dün gece kandil olması dolayısıyla giremedim nete...Kusura bakmayın sizi merakta bıraktığım için.. Dün iş çıkışı tekrar kan tahlili yaptırdım ve sonucu aldım =)) HAMİLEYİİİİMMMMSadece değersel olarak kaç olduğunu söyleyemediler onuda artık pazartesi doktora gidince öğrenicem
artık sana kraliçe dememiz gerekecek :) prens yada prensesin seninle :) maşallah canım.. dikkat et artık kendine :) eşin de çok sevinmiştir.. tekrar tekrar tebrikler.. nazarlardan korusun allahım..
Testimizin uygulanışı kızlar bebeğin cinsiyetini 10.haftada öğrenebiliyormuşuz artık :) ben daha yeni duydum :) 20.haftayı beklemeye gerek kalmıyormuş :)
Çok sevindim canım.Allah kavuştursun sağ sağlim inş.Gözünaydın.Kızlaarr Günaydın.. Dün gece kandil olması dolayısıyla giremedim nete...Kusura bakmayın sizi merakta bıraktığım için.. Dün iş çıkışı tekrar kan tahlili yaptırdım ve sonucu aldım =)) HAMİLEYİİİİMMMMSadece değersel olarak kaç olduğunu söyleyemediler onuda artık pazartesi doktora gidince öğrenicem
Bnm prolaktin sorunu cozuldugunde, yani 2 ay once bana da yazdi sevgili doktorum benim hatirlatmamla sag olsun. Iki aydir iciyorum ben de sabahlari tok karnina 1mg.
canlar dokrorum banda folbiol vermıstı folık asıt bu ay bıttı bende ezaneye gıdıp dedım folık asıtın enıyını verırmısınız folıcpulus verdı en ıyı budedı ustunu okudum kalsıyum vıtamınd varmıs ıcınde ben hayatımda hıc yumurta yemedım sut ıcmedım bıkackere denedım ama olmadı yıyemıyorum ıcemıyorum annemı 3 ay emmısım oyuzden bunu aldım takvıye vıtamın olur dıye folıcpulus gunde uckere yemeklerle bırlıkte dıyo ben gun boyunca bısey yıyemedıgım ıcın aksamları esımın zoruyla yemek yıyorum oyuzden 3 de aksam ıcıyorum bırden bı sorun olurmu acep
bulutum...3 ünü birden almak sakıncalı olmasın vücudunda vitamin birikim yapmasın.. sonuçta tektek aldık mı onları böbreklerimizden vs süzülümü kolay oluyor üçübirden böbreklerini yorabilir bence.. bir doktora danış bence.. aman güzelim kaş yaparken göz çıkarmayalım..
canlar dokrorum banda folbiol vermıstı folık asıt bu ay bıttı bende ezaneye gıdıp dedım folık asıtın enıyını verırmısınız folıcpulus verdı en ıyı budedı ustunu okudum kalsıyum vıtamınd varmıs ıcınde ben hayatımda hıc yumurta yemedım sut ıcmedım bıkackere denedım ama olmadı yıyemıyorum ıcemıyorum annemı 3 ay emmısım oyuzden bunu aldım takvıye vıtamın olur dıye folıcpulus gunde uckere yemeklerle bırlıkte dıyo ben gun boyunca bısey yıyemedıgım ıcın aksamları esımın zoruyla yemek yıyorum oyuzden 3 de aksam ıcıyorum bırden bı sorun olurmu acep
bı donem bende folıc plus kullandım ıkı ayrı doktora gıtmıstım ıkısıde 3 kez ayrı ayrı alamıosun tek seferde alabılrsn hıcbı sorun yok dedı sonra hem bı gelısmeyen gebelgım oldugu ıcın sanırım hemde kullanım kolaylıgından folbıole cevırdı dr um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?