Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben doktora gittiğimde folikasit verdi bu ay kullanmaya başla dedi sizde hamile kalmadan önce başladınız mı? veya şuan kullanıyomusunuz?
canım ben 1-1.5 ay öncesinden başlamıştım aklıma geldikçe içiyodum folbiol kullanıyodum. şimdi daha doktora gitmedim ne verir bilmiyorum ilk hamileleğimde de folicplus kullanmıştım. doktor sana hangisini verdi
bana da folbiol verdi cnm onu kullanıyorum şimdi bakalım inşallah hamile kalırım bende senn gibi yaa.. kaç aydır istiyosunuz cnm?
canım benim 2. bebeğim olacak inşaallah ve çok şükür ki ilk aydan geldi meleğim.. yumurtlama günü hesaplamadım adet bitiminden itibaren 2 güne bi ilişki oldu.. inşaallah rabbim şu kandil gecesinde bebek isteyen herkesin sesini duyar canımm
inşallah cnm benmde hesapladığıma göre bu günler benimde ovu. günüm. bizde adet bitiminden sonra gün aşırı çalışmaya devam ediyoruz :)Rabbim biliyor ne kadar yürekten istediğimizi inşallah aratmaz tez zamanda benmde meleğim gelir...
yok canım gerek kalmadı geldi yine kırmızılar büyük ihtimalle stresten oldu bu ay sınavlarım vardı stresli geçti ondan gecikti sanırım bir sonraki ay bakalım ne olacak ama şimdi ilk işim ovulasyon testi sipariş etmek
kızlar ben doktora gittiğimde folikasit verdi bu ay kullanmaya başla dedi sizde hamile kalmadan önce başladınız mı? veya şuan kullanıyomusunuz?
prensesten haber varmı çok merak ettim... ay inşallah iyi haberlerle gelir..kızçeler ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar.....gece tekrar girmeye çalışırım prensesin durumu ne oldu acaba..
Kızlar hani demiştim ya herşey normal olmasına rağmen bebiş olmaması ve yumurtlama sorası ağrı olması tüplerin tıkalı olmasından kaynaklanabilirmiş diye. Forumda araştırdım. bunun için maydonoz kürü yapıp o ay ya da ertesi ay hamile kalan çok kişi var. Siz hiç duydunuz mu böyle birşey?
inşaallah canım senin de duaların kabul olsun.. 2. bebel istiyosun sanırım ilki kaç yaşında??ben de hamile olduğumu dün öğrendim oğlum 22 aylık..beraber büyüyecekler inşaallah
ben ilk bebğimde de 1 ay öncesinden kullanmıştım, şimdi de günlük kullanıyorum, folikplus kullanıyorum ben.