Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

kızlar benim de 2 gündür yaşadığım tuhaf bir durum var, adetime daha 9 gün var, ve biz bebiş çalışması yapalı 4-5 gün oldu, dünden beri karnım aralıksız ağrıyor, adet sancısına benzer bir ağrı, ve ağrıdıkça akıntım geliyor,

iltihap mı var desem mümkün değil, çünkü doktor baktı yok dedi,

adet öncesi hazırlık mı desem, 10 günönceden ara ara ağrı girer çıkardı, ama bu aralıksız devam ediyor?

bebek hazırlığı mı desem? ama daha 4-5 gün oldu yapalı, çok erken değil mi? bilemedim bu nedir yaaaaaa?

amin canım darısı sizlere inşaallahhhhhhh

amın canım ınsallah rabbım ısteyen herkeze ıclerındede bızlere hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın bu mubarek gunlerın hurmetıne gebelerede saglıcakla evlatlarını kucaklarına almayı nasıp etsın ınsallah

Kızlarr slm.yahu siz bat diyorsunuz sat diyorsunuz ben hiçbirşey anlamadım açıklarmısınız biz yaklaşık 8 aylık evliyiz ve 6 aydır deniyoruz.iltihap var idrar yollarımda 6 aydır tık yok.suan adet görüyorum bitmesine 2 gun felan kaldı ne yapmam lazım acaba

adet günlerini takip et canım, başladığı gün ve bittiği gün, kaç gün sürüyor, adet döngün kaç gün vs.

bat dediğimiz diğer ay beklenen adet tarihin

sat dediğimiz son adet tarihin
iltihap konusunda ne yaptın, sanırım ilaç kullanmışsındır, bence üşenme hemen yarın doktora git, ben adetimin 3. günü gitmiştim hormon testi yapılsın diye, sen sanırsam o test gününü kaçırdın ama en azından yumurtalıklarına baktırırsın, iltihap vs. var mı diye, doktor seni yönlendirir diye düşünüyorum

canım sat son adet tarıhın bat onumuzdekı adet tarıhın sanırım ben oyle bılıyorum canım yumurtlama hesaplayıcı var nette yaz son uc adet tarıhını gır ov zamanın cıkar ondan ucgun once ve ucgun sonra calısma yap ovulosyon gununde calısma yapmaya dıkkat et gun asırıda calısma yapabılırsın ıntıhap ıcın ılac kullanıyomusun

canlar bısey sorcam bu ay hormon testı yptırcam ya sonuc aynı gun cıkarsa hemen doktoruma gıdımmı adetlıyken muyane olunuyormu bılmıyorum oyuzden adet bıtınce sonucu gosterır hemde muyane olurum dıyorum sızce napım

Son düzenleme:

adetliyken muayene ediyorlar, adetinin 3. günü git doktora, devlet hastanesine gidersen sonuç için bir gün bekliyorsun, ama özele gidiyorsan yarım saate çıkıyor,ben adetliyim dedim, olsun dedi doktor

kızceler nasılsınız nasıl uyumayan varmı canım sıtkın bugece zor uyurum

Sanırım yok. Ben de biraz foruma bakınayım dedim. Bugün adetin 8. günü ve uzayan akıntı geldi. Niye ki diye foruma bi bakayım dedim.

Sanırım yok. Ben de biraz foruma bakınayım dedim. Bugün adetin 8. günü ve uzayan akıntı geldi. Niye ki diye foruma bi bakayım dedim.

buldunmu bıseyler canım neden acaba adetin 8. günü ve uzayan akıntı sebebı nedır acep

Senin canın niye sıkkın? hayırdır inşallah

esıme kızdım evlıklık bumu dıyorum bazen evlılıkten pek bısey anlamadım kocamı coksevoyorum onunla evlendıgım ıcın mutluyum ama cok bunaldım daraldım cıddı cıddı antıdeprasana baslayım dıyorum hayattan neler umarsın oneler yasatır ınsana hayat cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…