Ay ne demek aşkolsun.. Herkes burda aynı dertleri yaşıyor ama farklı durumlarda ve zamanlarda.. Ailelerimze anlatamadıklarımızı paylaşıyoruz burda hep.
kızlarrr günaydınnn
Kızlaaaaarrrr sabah evde test yaptım pozitif çıktıSadece ikinci çizgi biraz silik ama belli oluyor yinede... Hala şoktayımmm.. Hamileyimdir dimi doğrudur test... Hala inanamıyorumm..
canım hayırlı olsun bebeğin inş....
ne kadar geçti günün
saolun kızlarr bata 4 gün var 72 çıktı değerimm
Kızlaaaaarrrr sabah evde test yaptım pozitif çıktıSadece ikinci çizgi biraz silik ama belli oluyor yinede... Hala şoktayımmm.. Hamileyimdir dimi doğrudur test... Hala inanamıyorumm..
saolun kızlarr bata 4 gün var 72 çıktı değerimm
esıme kızdım evlıklık bumu dıyorum bazen evlılıkten pek bısey anlamadım kocamı coksevoyorum onunla evlendıgım ıcın mutluyum ama cok bunaldım daraldım cıddı cıddı antıdeprasana baslayım dıyorum hayattan neler umarsın oneler yasatır ınsana hayat cok zor
mrb cnm ilk değil üçünü meleğim olcak kısmet olursa bir kızım var birde oğlum ama oğlumu kaybettim korunma sürem bitti 7 ay olcak kısmetse başladık yaralarım acım biraz hafifler belki
günaydın canım bebeğin hayırlı olsun yeni gördüm sağlıkla kucağına al inş....
benimde bugün bat bakalım hakkımızda hayırlısı bat öncesi belirtilerin nelerdi canım....
ayyyyyyyyyyyy prensesimmmmmmm :) şu an okudum ve şokkkk
Çok mutlu oldummmmmm. Kan testine git hemennnnnnn koşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Gittim pufboregimmm gittim sonucu bekliyorum akşama çıkıcakmış ancak makinaları bozukmuş =)) çok sağol canımm inşallah darısı senin ve isteyen herkesin başınaa =))
Gittim pufboregimmm gittim sonucu bekliyorum akşama çıkıcakmış ancak makinaları bozukmuş =)) çok sağol canımm inşallah darısı senin ve isteyen herkesin başınaa =))
prensessim.. çok sevindik yahu ..maşallah diyelim inşallah test sonuçlarında iyi gelir.. allahım ya ne güzel birgün oldu sabah sabah güzle haberler :)
hay ben bu makinalaraaaaa
tam zamanında bozulmuş. heyecan tavannnnnnnn
amin cnm inşallahhhhh hepimiz hamiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?