• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

aa iyi bak, burdaki acıbademin yok sgk ile anlaşması. bir de doğum 10 bin TL acıbadem ankara'da:52:

eskişehir çokkk güzel.ocak ayında ordaydım çok beğendim :)

özel hastanelere gidebilirsin. hem iyi bakıyorlar hem de özel doktora göre daha uygun. doğum ücretlerini de sorarsın gitmişken.

umarım birdaha geldiğinde görüşürüz :) acıbadem esk de 42 tl muayene ücreti..

Kızlar hani demiştim ya herşey normal olmasına rağmen bebiş olmaması ve yumurtlama sorası ağrı olması tüplerin tıkalı olmasından kaynaklanabilirmiş diye. Forumda araştırdım. bunun için maydonoz kürü yapıp o ay ya da ertesi ay hamile kalan çok kişi var. Siz hiç duydunuz mu böyle birşey?

Farklı şekilde yapanlar var. Bu hem tıkalı tüpleri açıyormuş hem de iltihabı akıtıyormuş.
Şimdi araştırdığım kadarıyla
1. yarım kg süt maydonozla kaynatılıyor. ve buharına oturuluyor. 3 gün günd 3 er kez diyor. Bu dnemde üşütmemek gerekiyor. O yüzden duş yasakmış. Birliktelik sorası yataktan kalkmayın diyor.
2. normal suya maydonoz ve karabiber koyup kaynatın ve buharına oturun diyor.
3.1 lt. suya 1 yemek kaşığı kırk kilit otu koyarak kaynatıp buharına oturun.
4. kürü yap ona ek olarak elma yağını pamukla sür diyor. Ağzına elma tadı geldiği gün mikmik diyo... :52:

Son düzenleme:
Evet cnm bende preseed hakkında çok olumlu şeyler okudum geçen ay alıcaktım ama doğal yolla olsun istedim hep kür jel vs diğer yöntemlere başvurmak istemedim ama başa gelince çekiliyor bugün sipariş verdim artık diğer topiktede kullanan kızlar vardı hamile kaldılar gerçekten ama kalamayanlar da var tabi..Bu arada kk de var preseed hakkında konular googledan yaz çıkıyo cnm ben o şekilde buldum...dediğin gibi çalışmaları çocuk için yaptığımız için pek istek olmuyor sıvıda olmuyor kurulukta spermlerin yumurtalıklara ulaşmasını yavaşlatıyor yada öldürüyor mantıklı geldi bana kullanıcam bu ay ovulasyon testide aldım çift çizgiyi gördüğüm günler kullanıcam preseedi 2 veya 3 kere...

:) evet kk de yazıyor preseed. Bnm hiç konuşulmamış dediğim erkek sperm testiydi tatlımmmm. onu araştırıyorum şimdilik

kızlar bişi sorcammm. Biraz önce preseedi araştırırken denk geldim. ve şaşırdım ki, kadınlar kulübünde henüz bu ürün hakkında konuşulmamış :)
siz duydunuz mu hiç diye sorcaktım.

babystart fertilcount erkek kısırlık testi varmış. Diyor ki: "Erkek üretkenliği için FertilCount Ev Tarama Testi semendeki
sperm konsantrasyonu için yapılan hızlı bir testtir. Sperm sayısını mililitrede (mL) 20 milyon sperm hücresi değerinin üzerinde veya altında olarak ölçer. İki kez 20 milyon hücre/ml’ nin altında elde edilen sonuç erkek kısırlığının göstergesidir."

neler çıkmış yahu!! Valla eşime anlatcam akşam gelince. Adam hastanede nasıl yapcam ben o işi diyordu, utanıyordu gitmeye. Bunu söylersem yapar hemen :)

http://www.babystart.com.tr/Kullanim/FertilCount.pdf

Eşimle geçen ay doktora gittik benim tahililerimde ve ultrasonumda bi problem çıkmadı herşeyin olması gerektiği gibi dedi doktor smear testimde temiz çıktı eşimede spermiogram yaptırdık ürolojide aklımızda bi soru işareti kalmasın diye eşimin sperm sonucu ph volüm vs. hepsi iyi çıktı normal değerlerde fakat eşimde çift taraflı varikosel çıktı:( Doktor bu sperm sonucu ile gebelik olmaz diyemem sonucun güzel ama varikosel spermleri kümleştiriyormuş aglitasyonu yer yer çıktı yani bende pek anlamadım kümeleşme demekmiş isterseniz ameliyatla alalım isterseniz 3 ay deneyin gelin dedi ameliyat olursa kolaylaştırırsınız gebeliği dedi gittiğimiz doktorda izmirde ürolog profösör baya ünlü neyse çıktık benim kadın doğum doktoruma götürdük sperm sonucunu çok iyi falan dedi ameliyata hiç gerek yok sperm sonucu iyiyse varikosel engelleyemez önemli olan sperm sayısı hızı dedi denemelerinize devam edin sizde bi sorun görmedim dedi o yüzden kafam çok karışık kızlar bu konuda bilgisi olan yardımcı olmak isteyen varsa görüşlerinizi paylaşırmısınız?

Eşimle geçen ay doktora gittik benim tahililerimde ve ultrasonumda bi problem çıkmadı herşeyin olması gerektiği gibi dedi doktor smear testimde temiz çıktı eşimede spermiogram yaptırdık ürolojide aklımızda bi soru işareti kalmasın diye eşimin sperm sonucu ph volüm vs. hepsi iyi çıktı normal değerlerde fakat eşimde çift taraflı varikosel çıktı:( Doktor bu sperm sonucu ile gebelik olmaz diyemem sonucun güzel ama varikosel spermleri kümleştiriyormuş aglitasyonu yer yer çıktı yani bende pek anlamadım kümeleşme demekmiş isterseniz ameliyatla alalım isterseniz 3 ay deneyin gelin dedi ameliyat olursa kolaylaştırırsınız gebeliği dedi gittiğimiz doktorda izmirde ürolog profösör baya ünlü neyse çıktık benim kadın doğum doktoruma götürdük sperm sonucunu çok iyi falan dedi ameliyata hiç gerek yok sperm sonucu iyiyse varikosel engelleyemez önemli olan sperm sayısı hızı dedi denemelerinize devam edin sizde bi sorun görmedim dedi o yüzden kafam çok karışık kızlar bu konuda bilgisi olan yardımcı olmak isteyen varsa görüşlerinizi paylaşırmısınız?

valla cnmcm spermle ilgili sıkıntı olmaması süper de, diğer olayı hiç bilmiyorum. yanlış yönlendirmeyeyim. ama her iki doktorda deneyin demiş. aceleniz yoksa 3 ay deneyin. baktınız olmadı o zmn ameliyat araştırırsınız. ztn siz yeni başlamıştınız çalışmalara dimi? hani 1 senedir olmuo olsa gidin mutlaka ameliyat yaptırın dicem ama daha o kdr deneme olmadı bile.

Farklı şekilde yapanlar var. Bu hem tıkalı tüpleri açıyormuş hem de iltihabı akıtıyormuş.
1. yarım kg süt maydonozla kaynatılıyor. ve buharına oturuluyor. 3 gün günd 3 er kez diyor. Bu dnemde üşütmemek gerekiyor. O yüzden duş yasakmış. Birliktelik sorası yataktan kalkmayın diyor.
4. kürü yap ona ek olarak elma yağını pamukla sür diyor. Ağzına elma tadı geldiği gün mikmik diyo... :52:

hahahha ağzına elma tadı geldiğinde miiiii :52:
kızzzz yakmayalım oramızı buramızı anammmmm

valla cnmcm spermle ilgili sıkıntı olmaması süper de, diğer olayı hiç bilmiyorum. yanlış yönlendirmeyeyim. ama her iki doktorda deneyin demiş. aceleniz yoksa 3 ay deneyin. baktınız olmadı o zmn ameliyat araştırırsınız. ztn siz yeni başlamıştınız çalışmalara dimi? hani 1 senedir olmuo olsa gidin mutlaka ameliyat yaptırın dicem ama daha o kdr deneme olmadı bile.

Evet cnm bizde öyle düşündük 3 ay deneyelim dedik bu ay zaten 3. ayımız olucak olmazsa olucaz ameliyatı çünkü başka hiçbir problemimiz çıkmadı niye olmasın demekki varikosel engel diycez en azından...varikosel topiklerinde okudum sperm sonucu 10milyon 25 milyon falan insanlar seviniyor umut var diye ameliyat olmuşlar yükselmesini falan bekliyorlar eşimin 81 milyon çıktı düşün neyse hayırlısı artık cnm 1-2 ay daha deneriz olmadı çareyi ameliyatta arıycaz...

:) :):) güzelmiş tamda yeminlen elma yiyordum :)

ÜYE SAT DENEME BAT DURUM
Eslaa 5 Şubat 13 2 7 Mart 13 :49:
Suslu_emos 18 Şubat 13 ? 18 Mart 13 :49:
Hira2010 25 Şubat 13 ? 25 Mart 13 :49:
Hayat_ask 28 Şubat 13 2 28 Mart 13 :49:
Alnaok 1 Mart 13 6 2 Nisan 13 :49:
Diilekkkk 6 Mart 13 ? 3 Nisan 13 :49:
Cordelia81 6 Mart 13 ? 5 Nisan 13 :49:
Ayfer_2745 6 Mart 13 ? 6 Nisan 13 :49:
Ayshes 6 Mart 13 3 6 Nisan 13 :49:
Hilbar 7 Mart 13 ? 8 Nisan 13 :49:
Bafs32 7 Mart 13 1 8 Nisan 13 :49:
5561TM 8 Mart 13 ? 8 Nisan 13 :49:
Betulerkan 8 Mart 13 ? 8 Nisan 13 :49:
Sult@n 9 Mart 13 ? 9 Nisan 13 :49:
Breeze85 18 Mart 13 2 12 Nisan 13 :49:
Lovelylady 15 Mart 13 1 12 Nisan 13 :49:
Minnoscu 13 Mart 13 3 13 Nisan 13 :49:
berath 17 Mart 13 ? 15 Nisan 13 :49:
Asyamca 21 Mart 13 ? 20 Nisan 13 :49:
Ezrakuleyl 30 Mart 13 1 27 Nisan 13 :49:
Evli_Mutlu_Huzurlu 4 Nisan 13 3 1 Mayıs 13 :49:
gökceorhan 3 Nisan 13 12 3 Mayıs 13 :49:
Cileksurat 7 Nisan 13 3 7 Mayıs 13 :49:

Esbayar 30 Mart 13 1 30 Nisan 13 :18:
lewoirm 6 Nisan 13 2 2 Mayıs 13 :18:
New123 3 Nisan 13 11 6 Mayıs 13 :18:
Aysemelek35 8 Nisan 13 ? 8 Mayıs 13 :18:
Alya2013 9 Nisan 13 2 9 Mayıs 13 :18:
Bulbingul 9 Nisan 13 18 9 Mayıs 13 :18:
kocaoz 10 Nisan 13 18 10 Mayıs 13 :18:
Prenses_0610 17 Nisan 13 8 12 Mayıs 13 :18:
bilgus 14 Nisan 13 5 12 Mayıs 13 :18:
AzraNur68 16 Nisan 13 ? 14 Mayıs 13 :18:
Seremcem 16 Nisan 13 8 15 Mayıs 13 :18:

Kayra_bebek 18 Nisan 13 4 17 Mayıs 13 :18:
sentimental 13 Nisan 13 3 20 Mayıs 13 :97:
_Bambu_ 18 Nisan 13 1 20 Mayıs 13 :97:
ilayk 22 Nisan 13 1 21 Mayıs 13 :97:
Keser84 22 Nisan 13 8 21 Mayıs 13 :97:
Melekim03 21 Nisan 13 6 21 Mayıs 13 :97:
Cerencakko79 22 Nisan 13 2 22 Mayıs 13 :97:
bebekkuu 22 Nisan 13 2 22 Mayıs 13 :97:
HICRAN4242 25 Nisan 13 6 23 Mayıs 13 :97:
OLSUNARTIK 24 Nisan 13 4 24 Mayıs 13 :97:
Asistan27 25 Nisan 13 2 24 Mayıs 13 :97:
Aybuke07 28 Nisan 13 2 25 Mayıs 13 :97:
kutuktupense 27 Nisan 13 6 26 Mayıs 13 :97:
Melek_umut 28 Nisan 13 2 28 Mayıs 13 :97:
Ayse4664 05 Mayıs 13 ? 30 Mayıs 13 :97:
Janvaljan 30 Nisan 13 3 sene 30 Mayıs 13 :97:
Bulutefe 3 Mayıs 13 3 30 Mayıs 13 :97:
melbes 1 Mayıs 13 ? 30 Mayıs 13 :97:
_peri_18_ 1 Mayıs 13 1 1 Haziran 13 :97:
Pufboregi 9 Mayıs 13 3 5 Haziran 13 :97:
mercanfen 4 Mayıs 13 3 5 Haziran 13 :97:
bidiqperge 9 Mayıs 13 ? 8 Haziran 13 :97:
Y2013 13 Mayıs 13 1 9 Haziran 13 :97:
caydin 14 Mayıs 13 2 9 Haziran 13 :97:
Aysula 7 Mayıs 13 3 11 Haziran 13 :97:
Ceylinnila 15 Mayıs13 3 11 Haziran 13 :97:

6 ay mı koruoooo? yandım beeen :(

ben 4 yıl kullandım d.k. hapı. ocakta bıraktım. 2-3 ay daha olamıcak mı demek bu. yaw millet hapı içmeyi unutuyo gebe kalıo.ilaç prospektüsünde 2 gün üstüste içmeyi unutursanız ek yöntem kullanın korunmak için diyor. doktorlar alakası yok, ilaçta bi sıkıntı olmaz, maksimum 2-3 ayda kendine gelir yumurtalar ve rahim diyor. bu 6 ay nerden çıktı imdaaaat :52::52::52:
:43:

ben öle duydum cnm kulaktan duyma bu ay doktara gittiğimde doktor hapla alakası yok hap kullanıldığı ay koruo diyo herkes başka diyo ya insanın kafası karışıo Allah ne zman ol derse olur umudum var bu ay inşallah hayal kırıklığına uğramam...

pufboregi kullanıcısından alıntı
kızlar bişi sorcammm. Biraz önce preseedi araştırırken denk geldim. ve şaşırdım ki, kadınlar kulübünde henüz bu ürün hakkında konuşulmamış :)
siz duydunuz mu hiç diye sorcaktım.

babystart fertilcount erkek kısırlık testi varmış. Diyor ki: "Erkek üretkenliği için FertilCount Ev Tarama Testi semendeki
sperm konsantrasyonu için yapılan hızlı bir testtir. Sperm sayısını mililitrede (mL) 20 milyon sperm hücresi değerinin üzerinde veya altında olarak ölçer. İki kez 20 milyon hücre/ml’ nin altında elde edilen sonuç erkek kısırlığının göstergesidir."

neler çıkmış yahu!! Valla eşime anlatcam akşam gelince. Adam hastanede nasıl yapcam ben o işi diyordu, utanıyordu gitmeye. Bunu söylersem yapar hemen :)

http://www.babystart.com.tr/Kullanim/FertilCount.pdf
pufboregı canım boyle bı test oldugunu bende bılmıyodum yazını gorunce bende arastırsım hastane yapmaktan daha ıyıdır evde rahatca yapmak:):) aksam bende esımle konuscam kabul ederse aldırcam deneyelım bakalım bızde:)

kızlarrrrrrrr adete 3-4 gün var test yaptım ve 2.çizgi çıktı birazdan kan vermeye gidicemmm çok heyecanlıyımmmmm inşaallah güzel sonuçlarla dönerimmm

sentimental canım benimde bu ay kasıklarda batma seğirme var inş her ikimizde hamileyizdir canım hade bakem hayırlısı tam olarak nereler batıyo senin..
benim karnımın alt tarafının sağ ve sol batıyo bikini bölgeme yakın...
Ara ara sızlama oluyor canım böyle iğne batıp çıkmış gibi sıklıkla sağda hissediyorum ama solda da gidip geliyor yani adet öncesi kasık ağrısı gibi değil ama göğüslerimde sızı falan yok sadece normal olarak şiştiler günüm yaklaştığı için çok heveslenmek istemiyorum hayırlısı

Son düzenleyen: Moderatör:
Back