Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

adet bitiminden sonra burda okuduğum kadarıyla gün aşırı çalışmaya başladık inş rabbim dualarımı kabul eder bu ay olmazsa eşime ve bana tahlil yapılacak inşallah onlara gerek kalmadan olur.

adet bitiminden sonra burda okuduğum kadarıyla gün aşırı çalışmaya başladık inş rabbim dualarımı kabul eder bu ay olmazsa eşime ve bana tahlil yapılacak inşallah onlara gerek kalmadan olur.

inşallah cnmcm. benim de eğer 2 ay daha olmazsa eşim gidip sperm sayımı yaptırcak. ben hormon testlerimi yaptırdım. ultrasonla kist ve rahim kontrolü de yapıldı. her şey normal çıktı şükür. bugün smear testimi de aldım. o da temiz. şimdi sıra eşimde. ama inşallah gerek kalmadan hamiş olurum.
tabi onda da sıkıntı yoksa daha rahim filmi var. kanal tıkanıklığı vs esas onda görülebiliyor. ultrasonla görülmüyor. annemin mesela kanalları tıkalıymış. o yüzden 3-4 yıl olmamışım ben. ameliyatla açmışlar. sonra gelmiş bebişlerrrr

cnmmmm niye test yaptırdın seeen ? :) kan kalmadı valla. yükseldi ya daha ne dicek. yine 1000 üstü yazcaklar heheheheh

onun yerine doktora görünsen çok daha iyi bence. baksın ultrasonla kesene

HEHEHEHE :))))) düzenli mi artıyor diye :)) ayy kafayı yedim ben bakmayın bana :)) 20 mayısta bakacakmış dr bey ultrasona.. ama ben o dr a gitmek istemiyorum çok pahalı bir dr...200 tl para çok değil mi.. benim pek haberim yok dr ücretlerinden ama.. eşimede dedim başka bulalım diye ama saolsun ilgisiz işte.. gelsin ogünde diyor.. ay ne bileyim.. görümcem hemşire eniştemde dr onların arkadaşı ama çok pahalı maaşımı heray orayamı yatıracağım..

kızlar smear testimi aldım. sonuç temiz çıktı şükür.

doktor senede bir kez yaptırman yeterli dedi. kurtulduk 1 sene daha gerek kalmadı :)

maşallah maşallahhh nazar değmesin hadi bakalım inşallah bu ay olacak pufum..

hadi inşallah gerek kalmadan hamiş olursun... pufun dediği gibi dolsun göbişler :))

benim arkadaş 230 tl veriyor her ay doktorlar pahalı biraz evet.
özel hastanelere gidebilirsin. SGK anlaşmalı özellere gidersen katkı payı çok yüksek olmayabiliyor. Hangi ildeydin cnm sen? Mesela ben Ankara'dayım. Koru Hastanesi'ne de gitti arkadaşım: Orda katkı payı 97 TL verdi. Başkent Hastanesi var, o da 55 TL civarıydı. Bunlar özeller.
Devlette ücretsiz ztn :)

Eskişehirdeyim canım bende.. aslında medline var acıbadem var onlarında sgk ile anlaşması var.. öğrenmek lazım...valla canım kredi ödüyorum dr vs bunaltır beni gibime geliyor 200 tl...
neyse ptesi inşallah keseyi görürüm :) belkide kalp atışlarını :) Hepimize nasip eder görmeyi duymayı..

kızlar bişi sorcammm. Biraz önce başka bişi araştırırken denk geldim. ve şaşırdım ki, kadınlar kulübünde henüz bu ürün hakkında konuşulmamış :)
siz duydunuz mu hiç diye sorcaktım.

babystart fertilcount erkek kısırlık testi varmış. Diyor ki: "Erkek üretkenliği için FertilCount Ev Tarama Testi semendeki
sperm konsantrasyonu için yapılan hızlı bir testtir. Sperm sayısını mililitrede (mL) 20 milyon sperm hücresi değerinin üzerinde veya altında olarak ölçer. İki kez 20 milyon hücre/ml’ nin altında elde edilen sonuç erkek kısırlığının göstergesidir."

neler çıkmış yahu!! Valla eşime anlatcam akşam gelince. Adam hastanede nasıl yapcam ben o işi diyordu, utanıyordu gitmeye. Bunu söylersem yapar hemen :)

http://www.babystart.com.tr/Kullanim/FertilCount.pdf

Son düzenleme:
Kızlar hani demiştim ya herşey normal olmasına rağmen bebiş olmaması ve yumurtlama sorası ağrı olması tüplerin tıkalı olmasından kaynaklanabilirmiş diye. Forumda araştırdım. bunun için maydonoz kürü yapıp o ay ya da ertesi ay hamile kalan çok kişi var. Siz hiç duydunuz mu böyle birşey?

aa iyi bak, burdaki acıbademin yok sgk ile anlaşması. bir de doğum 10 bin TL acıbadem ankara'da

eskişehir çokkk güzel.ocak ayında ordaydım çok beğendim :)

özel hastanelere gidebilirsin. hem iyi bakıyorlar hem de özel doktora göre daha uygun. doğum ücretlerini de sorarsın gitmişken.

VAaaayyyyy vaaay vaaayyy hakkaten neler çıkmış ya

çok iyimiş bu..erkekler için hastanede o testi yaptırmak işkence gibi... yani zorlada adamdan sperm üretmesini beklemek pek hoş bir durum değildir :).

benim beta hcg değerim şuan 2406 mış :) bu sondu artık yaptırmam :)

yok tatlım duymadım. araştıralım bakalım. sen nasıl yapılıyor araştırdıysan yazsana bize de

canım nette bunu buldum ama..

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:
8-9 adet kuru inciri soğuk su ile iyice yıkadıktan sonra yarım litre suda 8-9 dakika kaynatın. Ilıdıktan sonra elde edilen suyun yarısını sabah kahvaltısından sonra, diğer yarısını öğle yemeğinden önce için.

Her gün taze olarak hazırlanmalıdır. Kolaylık olsun diye fazla miktarda hazırlayamayın.

Bu kür 20-25 gün uygulanmalıdır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over ‘den de koruyacaktır.

ALINTIDIR..

Oooooo süper hadi sağlıkla Allah tamamına erdirsin inşallah. Darısı da başımıza olsun..

Evet cnm bende preseed hakkında çok olumlu şeyler okudum geçen ay alıcaktım ama doğal yolla olsun istedim hep kür jel vs diğer yöntemlere başvurmak istemedim ama başa gelince çekiliyor bugün sipariş verdim artık diğer topiktede kullanan kızlar vardı hamile kaldılar gerçekten ama kalamayanlar da var tabi..Bu arada kk de var preseed hakkında konular googledan yaz çıkıyo cnm ben o şekilde buldum...dediğin gibi çalışmaları çocuk için yaptığımız için pek istek olmuyor sıvıda olmuyor kurulukta spermlerin yumurtalıklara ulaşmasını yavaşlatıyor yada öldürüyor mantıklı geldi bana kullanıcam bu ay ovulasyon testide aldım çift çizgiyi gördüğüm günler kullanıcam preseedi 2 veya 3 kere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…