• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

merhabalar 1.5 yıldır bebek çalışmaları yapıyoruz 2. bebeğimiz olacak rabbim nasip ederse ilk kızıma evlendiğim ay hamile kalmıştım.2.bebek biraz nazlı gelmedi bir türlü...bende rahim filmi çektirdim mart ayında bende tek yumurtalık çalışıyormuş ama sorun olmayacağını söyledi doktorum eşimde de sorun yok....çok stresli bir dönemdi...
yumurtlama takibi,meraklı bir çevre ( eeeee bebek işi ne oldu artık bir bebek yapın kardeşsiz olmaz) sanki oluyorda biz yapmıyoruz..... o stres yedi bitirdi beni en son gittiğim doktorda sorun yok deyince ben umudumu kestim artık sorun yok ama bebek olmuyor demekki rabbim böyle reva görüyor dedim ve eşimle konuştum bak elimizden geleni yaptık rabbim en iyisini bilir allahım yavrumuza uzun ömür versin 1 çocuk fikrine alışalım dedim eşim anlayışlı allahtan tamam dedi
biz normal hayatımıza geri döndük artık görev olarak yapmadık bazı şeyleri yani stresi hesaplamaları çocuk fikrini kafamızdan attık şu an o rahatlıkla günüm geçti 5 gün ....büyük bir ihtimalle hamileyim kan testi yaptımaya yarın gideceğim ...
DİYECEĞİM O Kİ STRES YAPMAYALIM ben 1.5 yılı boşu boşuna stresle hayal kırıklıklarıyla geçirmiŞİM
BAT........10 NİSAN ........10 MAYIS
RABBİM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN İNŞALLAH....

cnmmmm senin nasıl gidiyor hamişlik? anlatsana azcık bize :16:

geçen c.tesi gittim doktora 5hafta 6 günlük dedi biraz geride kalmış benim hesabıma göre 6+4 tü ama sorun değil dedi doktor keseciğimiz ordaydı kalp atışı için erken dedi karından baktı çokta ilgilenmedi (halbuki özel hasteneydi gittiğim)bir sürü test yapaım dedi bende ben bir daha buraya gelmicem gerek yok dedim çıktım şimdi doktor araştırıyorum ben bir ilçedeyim devlette bir doktor özeldede bir doktor var devleti istemiyorum özeldede yeterli ilgi yok şimdi ilde doktor araştırıyorum iyiyim şimdilik biraz bulantım var gün günü tutmuyo bir gün çok halsiz ve bulantılı geçiyo ertesi gün iyiyim.öyle gidiyoruz şimdilik sabırla kalp atışını bekliyorum çooook korkuyorum 3 ay evvel kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum çünkü KISMET BAKALIM BEKLEMEDEYİM...

cnmmm inşallah pıtpıtlarını da duycaksın. bize de haber ver mutlaka.

bu arada sadece kese ve kalp atışının duyulduğu dönemde ne özelde ne de devlette pek kaale almıyorlar. ne zaman 12. haftaya geliyorsun, o zmn ilgiyle bakıp, ultrasonla uzun uzun inceliyorlar. boyuydu kilosuydu, ayakları elleriydi bakıyorlar da bakıyorlar. birkaç hamiş arkadaşıma doktorlarında eşlik ettim ondan biliyorum. hepsi de ayrı yerlere gitti. hepsinde de aynı şey oldu merak etme. testlerini de sakın ihmal etme tmm mı?:nazar:
bulantılar için kalkar kalkmaz çubuk kraker türü şeyler yiyin diyorlar. arkadaşıma iyi gelmişti. dene istersen.

seninki geç döllenmiş demek ki o yüzden tahmininden küçük çıkmış. kız mı gelior neeeeeeee :52:

3 hafta daha sabırrr minik kalbi duycazz

merhabalar 1.5 yıldır bebek çalışmaları yapıyoruz 2. bebeğimiz olacak rabbim nasip ederse ilk kızıma evlendiğim ay hamile kalmıştım.2.bebek biraz nazlı gelmedi bir türlü...bende rahim filmi çektirdim mart ayında bende tek yumurtalık çalışıyormuş ama sorun olmayacağını söyledi doktorum eşimde de sorun yok....çok stresli bir dönemdi...
yumurtlama takibi,meraklı bir çevre ( eeeee bebek işi ne oldu artık bir bebek yapın kardeşsiz olmaz) sanki oluyorda biz yapmıyoruz..... o stres yedi bitirdi beni en son gittiğim doktorda sorun yok deyince ben umudumu kestim artık sorun yok ama bebek olmuyor demekki rabbim böyle reva görüyor dedim ve eşimle konuştum bak elimizden geleni yaptık rabbim en iyisini bilir allahım yavrumuza uzun ömür versin 1 çocuk fikrine alışalım dedim eşim anlayışlı allahtan tamam dedi
biz normal hayatımıza geri döndük artık görev olarak yapmadık bazı şeyleri yani stresi hesaplamaları çocuk fikrini kafamızdan attık şu an o rahatlıkla günüm geçti 5 gün ....büyük bir ihtimalle hamileyim kan testi yaptımaya yarın gideceğim ...
DİYECEĞİM O Kİ STRES YAPMAYALIM ben 1.5 yılı boşu boşuna stresle hayal kırıklıklarıyla geçirmiŞİM

ayyy hadi tatlım inşallah hamişsindir. çok güzel anlatmışsın her şeyi. haklısın stres yapmamak rahat bırakmak gerekiyor. belki bi çocuğum olsa bende stres yapmam serbest bırakırım ama bu şekilde yapamıyorum. sanki hiç olmayacakmış, sorun varmış gibi gelebilio insana. neyse Allahtan testlerimde sıkıntı çıkmadı. tabi ben rahim filmi fln çektirmedim. umarım gerek kalmaz. doktorlar 1 yıl denemeden kısırlıktan söz edemeyiz dedi. eşim de henüz test yaptırmadı. birkaç ay daha deneyip yaptırcak.
haberlerini bekliyoruz :) :nazar:

kızlarrrrrrr günaydınlarrrr

smear testimi almaya gidiyorum hastaneye. bakalım ne çıkcak. öğleden sonra görüşürüzzzz

:52::52::52: kan testi mi yaptırsannn? ya da 2 gün bekleyip bi daha yenile idrar testini. ay hadi inşallahhhhhh

Ayyy napıcamı bilmiyorum kafam çok karışık bi diyorum evde test yapiim bi diyorum biraz daha bekliyim belki gelir kırmızılar =) Hala gelmediler gerçi..Gelmesinler gelemesinler inşallah :1: Sabahtan beride bir mide bulantısı çekiyorum anlatamam...

çileksurat kasıklaında batma ya da iğnelenme oluyor mu? ben bu ay 2 ay önceki gibi batma yaşıyorum sen de var mı böyle bişey?

sentimental canım benimde bu ay kasıklarda batma seğirme var inş her ikimizde hamileyizdir canım hade bakem hayırlısı tam olarak nereler batıyo senin..
benim karnımın alt tarafının sağ ve sol batıyo bikini bölgeme yakın...

1,5 yıl...Çok iyi sabretmişsin.Benim denemeler başlayalı 2 ay oldu.Bu bile zor geliyor.İnşallah hamilesindir.

adetlerim bir iki gün erken olabiliyodu ama hiç gecikme olmadı bu zamana kadar birkaç gün daha bekleyip test yapayım diyorum hayal kırıklığından korkuyorum

canımm inşallah hamişsindirr:) bekle bakalım cuma istersen önce idrar testi yaptır sonrada kana bakarız bakalım ne kadarlık :)

evet çok erken dimi :)) çok sabırsızım yaa inşallah sizlerle yazışarak ümitlerim o kadar yeşerdi anlatamam. bakalım beklemedeyim. umarım herkes güzel haberler alır

burası öyle biryer işte... insan sevincinide ümidinide burda yaşayarak paylaşarak çoğaltıyor.. iyiki varsınız..

çileksurat kasıklaında batma ya da iğnelenme oluyor mu? ben bu ay 2 ay önceki gibi batma yaşıyorum sen de var mı böyle bişey?

canım 2 gün oldu batmalar ama bugün azaldı yok gibi...sentimentalimm inşallah hamişsindir...

kızlarrrrrrr günaydınlarrrr

smear testimi almaya gidiyorum hastaneye. bakalım ne çıkcak. öğleden sonra görüşürüzzzz

görüşürüz canım güzel iyi haberlerini bekliyoruz..

ben yine test yaptırdım saat 4 gibi alırsın dediler bakalım yükselme varmı...

Sağol cnm inşallah bu 2. ayımdı inşallah fazla bekletmez bebişlerimiz bizi..bu ay preseed jel ile ovulasyon testi kullanıcam umarım işe yarar...
Umarım.Preseed jeli ben de çok düşündüm ama en sonunda almaktan vazgeçtim.Olumsuz birşey duymadım.Deneyenler hep memnun.İnşallah seni de güldürür.Ben de içime daha çok sinen soğan kürüne başladım bugün.15 gün sonunda gelişmeleri sizlerle paylaşırım.Zaten o günlerde kırmızıların gelme günü olacak.Bakalım.Çok heyecanlıyım :18:

Umarım.Preseed jeli ben de çok düşündüm ama en sonunda almaktan vazgeçtim.Olumsuz birşey duymadım.Deneyenler hep memnun.İnşallah seni de güldürür.Ben de içime daha çok sinen soğan kürüne başladım bugün.15 gün sonunda gelişmeleri sizlerle paylaşırım.Zaten o günlerde kırmızıların gelme günü olacak.Bakalım.Çok heyecanlıyım :18:

Hadi bakalım hayırlısı olsun yararsa bizde yaparız soğan kürünü:)Preseed hakkında bende hep olumlu şeyler duydum 2. ayımda kullanıcaktım aslında ama hadi dedim bu doğal yolla olsun daha erken bugün hastalanınca sipariş verdim artık diğer topicte de bi arkadaşım preseed kullandı bu ay hamile 3.ayıydı onun da inşallah benimde son olur...

hadi bakalım arkadaşım şifa olsun... inşallah işe yarar... ki ben inanıyorum yarar. aslında herşey birazda inanç ...yarayacağına inandırırsak vucudumuzu oda ona göre tepki veriyor.. ben inanıyorum :) elbetteki soğanında var gücü ama ben olumlu düşüncenin vücuda mutlaka iyi enerji verdiğine inanırım hep :) (birde kendim başarabilsem )

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım bikaç günden beri sizi izliyorum ne güzel herkes sevincinide üzüntüsünüde burada paylaşıyor ben 1 yıl oldu evleneli 6 ay doğum kontrol hapı kullandım 6ay oldu bırakalıda. ama henüz bişey yok.bu ay doktora çıktım kontrol falan etti sol yumurtanda büyüme var bu ay hamile olmanı bekleyelim olmazsa sonra test yaparız dedi o büyüme ne demek anlamadım soramadım da. benide eklermisiniz listeye SAT 1MAYIS BAT 1 HAZİRAN 1. DENEME

görüşürüz canım güzel iyi haberlerini bekliyoruz..

ben yine test yaptırdım saat 4 gibi alırsın dediler bakalım yükselme varmı...

cnmmmm niye test yaptırdın seeen ? :) kan kalmadı valla. yükseldi ya daha ne dicek. yine 1000 üstü yazcaklar heheheheh

onun yerine doktora görünsen çok daha iyi bence. baksın ultrasonla kesene

Son düzenleme:
kızlar smear testimi aldım. sonuç temiz çıktı şükür.:nazar:

doktor senede bir kez yaptırman yeterli dedi. kurtulduk 1 sene daha gerek kalmadı :)

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım bikaç günden beri sizi izliyorum ne güzel herkes sevincinide üzüntüsünüde burada paylaşıyor ben 1 yıl oldu evleneli 6 ay doğum kontrol hapı kullandım 6ay oldu bırakalıda. ama henüz bişey yok.bu ay doktora çıktım kontrol falan etti sol yumurtanda büyüme var bu ay hamile olmanı bekleyelim olmazsa sonra test yaparız dedi o büyüme ne demek anlamadım soramadım da. benide eklermisiniz listeye SAT 1MAYIS BAT 1 HAZİRAN 1. DENEME

cnmm hoşgeşdin hem kadınlar kulübüne hem de topiğimize :)

yumurtanın büyümüş olması durumunu hemen anlatayım :)

Yumurta rezervimiz aslında anne karnındayken oluşuyor. Daha sonra artık adet görmeye başladığımızdan itibaren çocuk yapabileceğimizden, her ay bir ya da birkaç (çoklu yumurtlayanlar da var, ikiz üçüzler gibi de olabiliyor) yumurtamız büyüyüp gelişiyor. Büyüyen yumurta ovulasyon gününde çatlıyor ve eğer o anda sperm varsa yakalayıp içine hapsediyor ve döllenmiş oluyor.
Eğer o yumurta büyümezse çatlayamaz ve bebiş olamaz. Büyümeyenler genelde kist olarak kalıp polikistik over adı verilen sıkıntıya da yol açabiliyor. Tabi başka şeylerde olabilir. Onu örnek vereyim dedim. forumda sıklıkla karşına çıkacaktır çünkü
Doktorun sana yumurtan büyümüş demiş. Çok güzel. bu ay soldan gelmiş yumurta. Günaşırı mutlaka çalışın.Mayıs sonuna dek mutlaka. Şu sıralar yumurtanın çatlama zamanı

Hadi bakalım hayırlısı olsun yararsa bizde yaparız soğan kürünü:)Preseed hakkında bende hep olumlu şeyler duydum 2. ayımda kullanıcaktım aslında ama hadi dedim bu doğal yolla olsun daha erken bugün hastalanınca sipariş verdim artık diğer topicte de bi arkadaşım preseed kullandı bu ay hamile 3.ayıydı onun da inşallah benimde son olur...

evet cnm bende çok duydum preseedi. Kendi sıvımıza en yakın sıvıymış. Spermlerin yaşaması için olanak sağlıyor. Bir de özellikle şunun için iyi; insan kendini zorunlu hissedebiliyor çalışma yapmak için. Niye, çünkü bazı zamanlar var bize söylenen, ovulasyon tarihi vs. Oysa insan canı isteyince yapabilmeli bunu ama yapcak bişi yok mecbur kalıyoruz. Bu seferde kuru kalabiliyor yaparken. Kuru kalıncada spermler ölüyor içimizde. Preseed bunu engelliyor. Zaten kaygan olmuş oluyor.

Back