Canım ovulasyonun üzerinden 8 gün geçmiş daha bebek oluşsa bile rahme ilerleyip tutunması en az 3-4 gün sürüyor ve sonra vücut hcg hormonu salgılamaya başlayabilir.Yani senin döllenme olmuşsa bile rahmin içine ekimle günü anca 10 mayıstırdur daha 4 gün geçmiş telaş yapma :) Artabilir de artmayabilir de
merhaba kızlar uzun bir süre giremedim siteye memleketteydim.maşallah hamişler çoğalmış darısı bize.size birşey sormak istiyorum normalde adetim düzenlidir hiç gecikme olmazdı fakat bu ay 2 günlük gecikmem var adet olmadım evde test yapsam sonuç çıkar mı?
Biliyorum canım sen ikinciyi yaşarken çok üzülmüştüm çünkü ilkini beraber yaşamıştık birbirimizden haberimiz olmadan bana çok ağır gelmişti sen ikinciyi yaşadığını söyleyince yerine koymuştum kendimi çok dua etmiştim.Ama Allah nazarlardan saklasın ne kadar şanslısın bak 3 ayda 3 kere hamile kaldın :) Doğurgan bir yapın olduğu kesin :) İnşallah ultrasonda görüp rahatlarsın ve biz de :)
ben de 8 haftalık hamileyim tüm isteyenlere de versin rabbim inş
Merhaba kızlar, siteye yeni üye oldum. aranıza yeni katıldım. 2 yıllık evliyim nisan ayında çocuk sahibi olmaya karar verdik.
22 nisanda regl olmuştum. ovülasyon günüm 06 mayıs idi. 01.mayıs-03.mayıs ve 07.mayısta denedik..
ben duramadım tabi adetime 7 gün kala yani dün kanda beta hcg yaptırdım. sonuç 1.20 yani negatif
doktor adetin geçmesini bekle artabilirde artmaya bilirde dedi ama geçmezse ya regl olursam çok moralim bozuk. sizce artarmı
Bilgi için teşekkür ederim canım. Bazı jinekoloji ve doğum sitelerinde okuduğumda 0.00 'ün üstünde olan her değerin artma ihtimali olur yazıyordu. bir ümit bekliyorum işte. daha çok acemi, deneyimsiz ve yeniyim ancak bir okadarda sabırsızım çünkü yaşım geçiyor
canım yaştan hiç bahsetme :) ben 28 nisanda 33 oldum ve 1,5 yıllık evliyim...alnımızda varsa yaşa bakmaz olur... millet 40dan sonra bile doğuruyor.. tıp okadar ilerledi ki .. kadavradan rahim nakli ile hamile kalıyor insan..
iyi düşünelim iyi olsun...
Merhaba Kızlar...
Benide listeye eklermisiniz? SAT 20 NİSAN BAT 14-15 MAYIS DENEME : 1 :)
hemen hemen aynı günlerdeyiz hadi bakalım hayırlısı inşallah :)
canım haklısın.Bende 2 yıllık evliyim ve 79 doğumluyum ekim ayında 34 olucam. Sen 80 limisin ?
inşallah herkes istediğin an inşallah hamile kalır . hergün herkes için dua ediyorum valla :)
hayırlısı canım.. Ben beklemedeyim senin durumun nedir belirtilerin var mı
valla psikolojik midir nedir. kendimi hamile gibi hissediyorum. ara sıra kasık ağrım oluyor avuç içim ara sıra sıcaklığı arıyor.
ama dün kan testi yaptrdım 1.20 çıktı doktor adet gününü bekle sabırlı oldu artabilirde artmayabilirde dedi
benim sat 22 nisan ovülasyon 6 mayıs çalışma 01-03-07 mayıs
80 liyim canım bende :) ama yaştan dolayı hiç umudumu kaybetmedim...
Hayırlısı olsun canıımm. inşallah hamişsindir.. Bende formdaki belirtileri okuya okuya psikolojik olarak aynı belirtileri yaşadım..Bel ağrısı, Kası ağrısı, ağızda garip tat, karında şişlik , sivilce çıkmaması , göğüslerde sızı :))) daha test yapamıyorum ama yarını da beklicem ondan sonra artık..
test yapmamakla iyi yapmışsın ben dünden beri moralim sıfıra indi. İnşallah sende hamişsindir. haber ver bana mutlaka mrk ederim şimdi :)
sagolcanım benım artık sakınlestım sakınım senın adına cok sevındım valla bılla degerınde cok guzelartmış bı hafta sonrada ultrasonla gorursun ınsallah amın tebrık ederım canım benımbulutum hadi biraz rahatlamaya çalış .... böyle stres yaptıkça hormonların vücut dengen bozulacak hiç kolay değil ama lütfen biraz sakin... tamam mı canım hadi 10 a kadar sayıp derin derin nefes alıyoruz :)
bu arada benim değerleri öğrendim az önce.. ama anlamadım bişi... beta-hcg değeri >1000 çıkmış .. anladım 1000den büyük ama kaç 1050 mi 1500 mi ne ... niye net yazmıyor..anlamadım.. yani çokta yüksek olmamalı dimi..
sakinleş sakinleş çilek.. :)
Moralini yüksek tut canım bu ay olmazsa önümüzdeki ay sabırlı olalım allahım hayırlısını vericektir. İnşallah 5 dk bir tuvalete gidiyorum gelen giden var mı diye hahah
sagolcanım benım artık sakınlestım sakınım senın adına cok sevındım valla bılla degerınde cok guzelartmış bı hafta sonrada ultrasonla gorursun ınsallah amın tebrık ederım canım benım
canımmmmm teşekkür ederim... moral kaynağımsınız iyiki varsınız...
pıskolojık sanırım ruyamda hamıleyım gemıde gezıyorum denızkenarındayım yemek felan yıyıyorum sonra sancım tutuyo acayıp bı hıstı gercek gıbı tuaftıdıyorum yemegımı yıyım sonra gıdım doguma ruya ıste
pıskolojık sanırım ruyamda hamıleyım gemıde gezıyorum denızkenarındayım yemek felan yıyıyorum sonra sancım tutuyo acayıp bı hıstı gercek gıbı tuaftıdıyorum yemegımı yıyım sonra gıdım doguma ruya ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?