Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Bilgi için teşekkür ederim canım. Bazı jinekoloji ve doğum sitelerinde okuduğumda 0.00 'ün üstünde olan her değerin artma ihtimali olur yazıyordu. bir ümit bekliyorum işte. daha çok acemi, deneyimsiz ve yeniyim ancak bir okadarda sabırsızım çünkü yaşım geçiyor

canım çıkmayabilir.. biraz daha sabret istersen.. negatif bir sonuç alırsan üzülürsün stres yaparsın biraz daha sabret bakalım.. inşallah hamişsindir..

canım benimmm... amin inşallah... sabredicem bakalım 1 haftacık daha :) okadar içten hissediyorum ki dileklerini.. allah inşallah sanada hepimize sağlıklı bebişler verir...

ben de 8 haftalık hamileyim tüm isteyenlere de versin rabbim inş

çok güzel tebrik ederim canım.. allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..

artabilir elbet ama çok kurcalatma kendini de bekle biraz daha sabret .. umarım hamişsindir sende..

canım yaştan hiç bahsetme :) ben 28 nisanda 33 oldum ve 1,5 yıllık evliyim...alnımızda varsa yaşa bakmaz olur... millet 40dan sonra bile doğuruyor.. tıp okadar ilerledi ki .. kadavradan rahim nakli ile hamile kalıyor insan..

iyi düşünelim iyi olsun...

Merhaba Kızlar...

Benide listeye eklermisiniz? SAT 20 NİSAN BAT 14-15 MAYIS DENEME : 1 :)

canım haklısın.Bende 2 yıllık evliyim ve 79 doğumluyum ekim ayında 34 olucam. Sen 80 limisin ?
inşallah herkes istediğin an inşallah hamile kalır . hergün herkes için dua ediyorum valla :)

hayırlısı canım.. Ben beklemedeyim senin durumun nedir belirtilerin var mı

valla psikolojik midir nedir. kendimi hamile gibi hissediyorum. ara sıra kasık ağrım oluyor avuç içim ara sıra sıcaklığı arıyor.
ama dün kan testi yaptrdım 1.20 çıktı doktor adet gününü bekle sabırlı oldu artabilirde artmayabilirde dedi
benim sat 22 nisan ovülasyon 6 mayıs çalışma 01-03-07 mayıs

Hayırlısı olsun canıımm. inşallah hamişsindir.. Bende formdaki belirtileri okuya okuya psikolojik olarak aynı belirtileri yaşadım.. Bel ağrısı, Kası ağrısı, ağızda garip tat, karında şişlik , sivilce çıkmaması , göğüslerde sızı :))) daha test yapamıyorum ama yarını da beklicem ondan sonra artık..

80 liyim canım bende :) ama yaştan dolayı hiç umudumu kaybetmedim...

en iyisini yapıyorsun aslında. ben eşimden de korkuyorum çünkü 41 yaşında ve tansiyon i kollestrol ilaçları kullanıyor. Onların yan etkileri olur mu olmaz mı diye bu hafta sonu sperm testş yaptıracak. onda sorun çıkmazsa bir nebze rahatlıcam.
bende ultrasonda baktı doktor rahime ve yumurtlalıklarda sorun yok dedi. ama vakitsizlikten hormon testlerimi yaptıramadım daha

test yapmamakla iyi yapmışsın ben dünden beri moralim sıfıra indi. İnşallah sende hamişsindir. haber ver bana mutlaka mrk ederim şimdi :)

test yapmamakla iyi yapmışsın ben dünden beri moralim sıfıra indi. İnşallah sende hamişsindir. haber ver bana mutlaka mrk ederim şimdi :)

Moralini yüksek tut canım bu ay olmazsa önümüzdeki ay sabırlı olalım allahım hayırlısını vericektir. İnşallah 5 dk bir tuvalete gidiyorum gelen giden var mı diye hahah

sagolcanım benım artık sakınlestım sakınım senın adına cok sevındım valla bılla degerınde cok guzelartmış bı hafta sonrada ultrasonla gorursun ınsallah amın tebrık ederım canım benım

pıskolojık sanırım ruyamda hamıleyım gemıde gezıyorum denızkenarındayım yemek felan yıyıyorum sonra sancım tutuyo acayıp bı hıstı gercek gıbı tuaftıdıyorum yemegımı yıyım sonra gıdım doguma ruya ıste

Rabbim gerçekleştirmeyeceği hayali rüyayı kuluna gördürmezmiş :)

bak ne güzel gemideymişsin su güzeldir.. :) güzel haberler alırsın inşallah..

Bende şimdi hatırladım akşam rüyamda çok tatlı bir kızım olmuş görüyordum :)) allahım gerçek olur hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…