- 25 Ağustos 2019
- 60.426
- 110.509
- 30
EVett canım öyle ya90 li yillarda ki diziler daha guzledi bence 90-2000 arası filan hem daha akıcı hem de süreleri kısaydı taş çatlasın 1.5 saat çok reklamda olmazdı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVett canım öyle ya90 li yillarda ki diziler daha guzledi bence 90-2000 arası filan hem daha akıcı hem de süreleri kısaydı taş çatlasın 1.5 saat çok reklamda olmazdı.
Buda kesin geçen haftaki gibi saçmalık bi dizi hal olcak gibineden halen fragman yok
Cekimleri yetişmiyor heralde yada reytingler nasılsa iyi diye düşünüyorlar ama böyle olursa izleyici kaybeder.neden halen fragman yok
Eskiden dizilerin ellerinde stok bölümleri olurdu mesela önceden cekerlerdi tabi o zaman dizi süreleri bu kadar uzun değil di ama yinede ellerinde 1-2 bölüm olmalı.aynen izleyici kaybeder çok saçmalık yani çekilmiştir bölüm sonuçta yarın yayınlanacak hatta en az 1 bölüm ellerinde olmalı
Aynen uyarlama dizilerde nedense hep tikaniyorlar o yüzden fazla uzun sürmüyor.Ya orijinal diziye uydurcaz diye konu bulamıyorlar galiba ama bu işte başlamadan önce düşünselerdi şimdi izleyiciye haksızlık oluyor bence. O kadar hevesle başladık merakla bekledik falan filan
Akşama verirler muhtemelenaynen izleyici kaybeder çok saçmalık yani çekilmiştir bölüm sonuçta yarın yayınlanacak hatta en az 1 bölüm ellerinde olmalı
Ay onlar da mı uyarlamaydıAynen uyarlama dizilerde nedense hep tikaniyorlar o yüzden fazla uzun sürmüyor.
Seviyor sevmiyor dizi vardı mesela 28 bölüm sürdü her yerde sen vardı 25 bölüm bile sürmedi .
Bu böyle ederse kızılcik şerbeti iyice kıymetlendiAy onlar da mı uyarlamaydı
Ben çok severek başlamıştım o dizilere ilk bölümleri çok güzel Çok zevkliydi izlemesi çok komikti
Sonra konu bulamayınca saçmaladılar ve Bitirdiler
Bu böyle ederse kızılcik şerbeti iyice kıymetlendi
Evetttt bende şaşirdım yalan mı acepYani tamam dizi süreleri uzunda nasıl yetisemiyor dizi kıyaslaması yapmak istemem ama TRT teşkilat var full aksiyon dizi çatışma sahneleri vs onlar nasıl yetişiyor yada Kanal d arka sokaklar nasıl yetişiyor ki uzun zamandır izlemiyorum onuda mesut dönmüş geçen bölüm arka arkaya 3 fragman vermişlerdi mesela.
Yani bilemiyorum ki kızılcık şerbeti de aynı kanalda 2.fragmani gelmiş az önce.Evetttt bende şaşirdım yalan mı acep
Yarın olsun bakalım.nolcakYani bilemiyorum ki kızılcık şerbeti de aynı kanalda 2.fragmani gelmiş az önce.
Konu bulamadılar bocaladılar herhalde bu hafta yayınlamasınlar iki bölüm birden çeksinler ellerinde stok olsun bari napalm
Boyna yatıp zıbarmışlar kıııaaazzzzKonu bulamadılar bocaladılar herhalde bu hafta yayınlamasınlar iki bölüm birden çeksinler ellerinde stok olsun bari napalm