- 25 Ağustos 2019
- 60.423
- 110.492
- 30
heyecan kalmay kızz susssyeni bölüm spolier verir misin :)
ne olcak şimdi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heyecan kalmay kızz susssyeni bölüm spolier verir misin :)
Ben de merakla bekliyorum, timura oh olsunyeni bölüm spolier verir misin :)
yeni bölüm spolier verir misin :)
Orjinalı nedirBu Timur hastalığı yüzünden baya sıkıntıya giriyor ameliyata falan giremiyor. Bunu gizliyor. Orijinalde bundan dolayı herhangi bir olay yaşanmadı. Bahar'ın annesinin rahatsızlığından bir şey çıkmayacak. Bahar geri dönmüyor. Parla'nın kızları olduğunu öğrenmeleri biraz sürüyor ama onu da öğreniyorlar.
Dr Cha orjinaliOrjinalı nedir
Hemen bakıyorumDr Cha orjinali
ben böyle seviiiimheyecan kalmay kızz susss
Sen okuma kızheyecan kalmay kızz susss
Bende izleyim dedim ilk bölümü açtım ama Bahar'dan sonra gitmediHemen bakıyorum
Dayanamıyorum bakıyorum yaaabSen okuma kız
Ben daha bakamadım, bebek fırsat vermiyorBende izleyim dedim ilk bölümü açtım ama Bahar'dan sonra gitmedi
Oo başlamıştır artık hareketlenmeler nasıl gidiyor annelik balım. Kaç aylık oldu şimdiBen daha bakamadım, bebek fırsat vermiyor
Haha güzel oluyo ya önden bilgi sahibi olmakDayanamıyorum bakıyorum yaaab
Nesekiii demet çokgüzel oynuyo dr chadan daha net bir dizi gerçekciHaha güzel oluyo ya önden bilgi sahibi olmak
4ay 4 gunluk teyzesıOo başlamıştır artık hareketlenmeler nasıl gidiyor annelik balım. Kaç aylık oldu şimdi
Yaaaa meraklı birşey oluyolar gözleri tam gördüğü için heryeri merak ediyolar şaşırıyolar hattaa4ay 4 gunluk teyzesı
Kucaktan inmiyor uyanık oldugu zamanlar, geziyoruz evin ıcınde bakmadıgımız delik kalmadı
Çok şükür bugunumuze cok hızlı büyüyor gercekten, zor ama bı o kadar da güzel duyguYaaaa meraklı birşey oluyolar gözleri tam gördüğü için heryeri merak ediyolar şaşırıyolar hattaa
Rabbim saglicakla büyütmeyi nasip etsin inşaallahhen güzel zamanlar tadını çıkar
Evettt ben anlayamıyorum ne ara 2 yaşina giricek benim kız diye gözüm açıp kapayıncaya kadar şimdi totosu yerinde durmuyoÇok şükür bugunumuze cok hızlı büyüyor gercekten, zor ama bı o kadar da güzel duygu
Darısı bızım kızın totosunaEvettt ben anlayamıyorum ne ara 2 yaşina giricek benim kız diye gözüm açıp kapayıncaya kadar şimdi totosu yerinde durmuyo