- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.176
Bayram haftası da verilmemiştıKonu bulamadılar bocaladılar herhalde bu hafta yayınlamasınlar iki bölüm birden çeksinler ellerinde stok olsun bari napalm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayram haftası da verilmemiştıKonu bulamadılar bocaladılar herhalde bu hafta yayınlamasınlar iki bölüm birden çeksinler ellerinde stok olsun bari napalm
Demet evgar story atmıstı corba yaparken senaryo calısıyorduBoyna yatıp zıbarmışlar kıııaaazzzz
Gördüm gordüm şaka ediyorummDemet evgar story atmıstı corba yaparken senaryo calısıyordu
Evet yetişmediğini biliyorlardı stok yapabilirlerdinede olsa izleniyor tabiBayram haftası da verilmemiştı
Bilim kurgu sahnesi falan çekiyorlar herhalde
Sorma yaa ne komik bide bugün baska dizide yok kafalari rahatt yabani vardı cumartesiye almışlardı o olsaydi varya o reyting alırdıBilim kurgu sahnesi falan çekiyorlar herhalde
Gel gel zaten yeni bölüm de yokBen biraz geriden geliyorum 7. Bölümdeyim
Amann ben sıkınca bırakıyorum dizileri zaten çoğunlukta öyle yaparsa belki ciddiye alırlarSorma yaa ne komik bide bugün baska dizide yok kafalari rahatt yabani vardı cumartesiye almışlardı o olsaydi varya o reyting alırdı
Ay seni yanlış yere alıntıladım kız buradan geri oraya da gitmez mesaj gel bari bahar izliyor muydunVallahi öyle oldu bizide alıştırdılar bu duruma kurabiyem bakıyorum yurt dışında hiç yok bu tarz şeyler
Evet gördümm trt1 dede okadar savaşlar içinde çalışanda var nasıl yetişiyolar cok komik yaDemet evgar story atmıs, kusurumuza bakmayın diyor
Dizi süremiz uzun oldugundan boyle oldu diyorEvet gördümm trt1 dede okadar savaşlar içinde çalışanda var nasıl yetişiyolar cok komik ya
Ahahah yok izlemiyorum hiç dizi izleme alışkanlığım yokAy seni yanlış yere alıntıladım kız buradan geri oraya da gitmez mesaj gel bari bahar izliyor muydun
Bizi de izlediğimize pişman ettilerAhahah yok izlemiyorum hiç dizi izleme alışkanlığım yok
Ay ne saçma açıklama diğer diziler de uzunDizi süremiz uzun oldugundan boyle oldu diyor
Neden ya herkes çok övüyo iyi değilmiBizi de izlediğimize pişman ettiler