- 25 Ağustos 2019
- 60.425
- 110.507
- 30
heryer heryerdee eskisi gibi toparlanamıyorumDarısı bızım kızın totosuna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heryer heryerdee eskisi gibi toparlanamıyorumDarısı bızım kızın totosuna
NE guzel, bırak dağınık kalsınheryer heryerdee eskisi gibi toparlanamıyorum
Bide bilerek oyuncakları atıyor koltuğun altına al alabilirsenNE guzel, bırak dağınık kalsın
Seninle eğleniyiiiiBide bilerek oyuncakları atıyor koltuğun altına al alabilirsen
Bilerek yapıyor da sonra kendi kolu yetişemeyince tabi koltuğu çekmeye çalışıyo anamm çok biliyor yaSeninle eğleniyiiii
Aynen canım diziyi zirveye taşıyan oNesekiii demet çokgüzel oynuyo dr chadan daha net bir dizi gerçekci
Ohh maşallah tam sevilme zamanı bizde 2 yaş şeysine girdik gibi oğlanı tanımıyorum bazen misal su istiyor ama su verince kızıp ağlıyor4ay 4 gunluk teyzesı
Kucaktan inmiyor uyanık oldugu zamanlar, geziyoruz evin ıcınde bakmadıgımız delik kalmadı
Yaaa büyümüş abi olmus bıle, maşallahh canım, daha dün gibi sanki onları bekledıgımız zamanlarOhh maşallah tam sevilme zamanı bizde 2 yaş şeysine girdik gibi oğlanı tanımıyorum bazen misal su istiyor ama su verince kızıp ağlıyor
Aynen canım ya zaman gerçekten çok acımasız sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah hepsiYaaa büyümüş abi olmus bıle, maşallahh canım, daha dün gibi sanki onları bekledıgımız zamanlar
Timur dan çok Nevranın ödü kopuyorDizinin 9.bolumunu dün izledim.
Reha ile çağla olayi biraz tuhaf olmuş bence adam evli değil mi yüzük takıyor.
Dorukun sahne performansı cok güzeldi ama düşmesi dahada komik olmuş
Parla annesinden daha zeki bence kiz annesinin gerçeği görmesini istiyor.
Timur bahar bosanirsa miras ve tüm paralar gidecek diye ödü kopuyor bence
Evet onu unuttum birde tuttu kredi çekti evi ipotek gösterip olmayan vekaletteTimur dan çok Nevranın ödü kopuyor
Ben de sıkıldımBu akşamki dizi bana hiç sarmadı çok sıkıldım ya
Birde durmadan reklam buneydii kapadım yattım aşşağa az çekim yapmışlar tabi belliiBen de sıkıldım
Ben tam izleyemedim ama izleyenlerin yorumu öyle sıkıcıydı diyorlar .Birde durmadan reklam buneydii kapadım yattım aşşağa az çekim yapmışlar tabi bellii
Evett normalde öyle aslinda 1hafta önceden çekilmiş bu bölüm bi bölüm daha böyle sıkıcı olursa izlemem daha artıkBen tam izleyemedim ama izleyenlerin yorumu öyle sıkıcıydı diyorlar .
Normalde 2 fragman yayınlanması gerekti mesela 1 tane verdiler benim bildiğim eskiden bölümler önceden çekilirdi stok bölümler olurdu şimdi yayınlanacak bölümü heralde ya aynı hafta çekiyorlar yada. 1 hafta önce filan galiba
90 li yillarda ki diziler daha guzledi bence 90-2000 arası filan hem daha akıcı hem de süreleri kısaydı taş çatlasın 1.5 saat çok reklamda olmazdı.Evett normalde öyle aslinda 1hafta önceden çekilmiş bu bölüm bi bölüm daha böyle sıkıcı olursa izlemem daha artık