- 19 Kasım 2020
- 21.988
- 48.034
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir oncekı kadar değil neysekıAy ne kadar sıkıcı bir bölümmmmmmmm
Ya evet yazık aziz urada Boşu boşuna yüklendiler. Böyle bir sahneye hiç gerek yoktuÜf aziz uras ile ne alakası var tövbe tövbe
Sezeryan ile doğum yap kanser ol, rıza ile çıkış imzalasın çocuğumu çıkardılar diye saldırsın ne alaka yahu çok sallamasyon
Bütün bölümleri çat çat harcadılar heralde kore bölümleri bitti bizim senaristler sallamaya başlamışYa evet yazık aziz urada Boşu boşuna yüklendiler. Böyle bir sahneye hiç gerek yoktu
Gene de bir çok diziye göre hala daha iyi sankiİki bölümdür hayal kırıklığı
Bende öyle geçen salıvermeyince bi soğukluk geldi banaAy ne kadar sıkıcı bir bölümmmmmmmm
Biz o bölümün son kısımlarını hala izlememiştik bugün fark ettik o derece sarmıyor yani son iki bölümBende öyle geçen salıvermeyince bi soğukluk geldi bana
PohuçıktıSon bölümler çok iç açıcı değil di atlaya atlaya izledim yine de toparlarlar umarım
Evet onu bende gordüm acaba dogrumu dedimDemet avgar aşırı kaprisiyle set ekibine kök söktürüyormuş
İş arkadaşları hep çok naif olduğunu söylerdi o oyuncu için şaşırdımDemet avgar aşırı kaprisiyle set ekibine kök söktürüyormuş
Pohuçıktı
Evet onu bende gordüm acaba dogrumu dedim
Yalan haberde olabilir tabiiİş arkadaşları hep çok naif olduğunu söylerdi o oyuncu için şaşırdım