- 19 Kasım 2020
- 21.988
- 48.034
Yok kız çok güzel başladı ama bölüm yetişmiyor diye yayınlamadılarNeden ya herkes çok övüyo iyi değilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız çok güzel başladı ama bölüm yetişmiyor diye yayınlamadılarNeden ya herkes çok övüyo iyi değilmi
TV dizileri bitecek galiba böyle böyleBu sene yaz dizileri olmayabilirmis öyle diyorlar.
Bilemiyorum yaz dizileri genelde romantik komedi tarzında oluyor yeni sezonda da pek tutunamiyorlar belki onunla alakalı olabilir bütçe filan, yinede TV lerin işi belli olmaz tabi yayinlanlar belki ama olsa şimdiye kadar bir haber çıkardı diye düşünüyorumTV dizileri bitecek galiba böyle böyle
Aa nasl yetişmemiş ya çalışmyolarmıYok kız çok güzel başladı ama bölüm yetişmiyor diye yayınlamadılar
Böyle giderse bende size yetişecegimGel gel zaten yeni bölüm de yok
Haftanın 6 günü 14 15 saat çalısıyorlarmış.. Öyle diyo demetAa nasl yetişmemiş ya çalışmyolarmı
Ona rağmen yetişmemiş yani baya emek veriyolarHaftanın 6 günü 14 15 saat çalısıyorlarmış.. Öyle diyo demet
EvetOna rağmen yetişmemiş yani baya emek veriyolar
Canım geriden bak konustuk bunlarıNiye yeni bölüm yok yahu
Seviyor sevmiyorun ilk 15 bölümü çok hoştu, özellikle tuna karakteriAynen uyarlama dizilerde nedense hep tikaniyorlar o yüzden fazla uzun sürmüyor.
Seviyor sevmiyor dizi vardı mesela 28 bölüm sürdü her yerde sen vardı 25 bölüm bile sürmedi .
Bence yalan haber..
Aaaevett dogru unuttum onuBence yalan haber..
Yeni fragman aynı hastanede
Bencede yalan öyle bir şey olsa duyurusu olurdu haber sitelerinde vs
Evet ben de tuna karakterini begeniyordum hoş bir diziydi işte uyarlama olunca senaryo tıkanıyor.Seviyor sevmiyorun ilk 15 bölümü çok hoştu, özellikle tuna karakteri
Evet evetrBencede yalan öyle bir şey olsa duyurusu olurdu haber sitelerinde vs