- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
gülüm çalışıyorsan çok güzel cam bezleri var yıka sık sil kurulama durulama istemiyor toz almak kadar kolay oluyor cam silme onlardan alsan mı valla üzülüyorum çalışan hanımlara ne ara vakit bulup iş ev yemek çocuk uğraşıyorsunuz koluna boynuna yazık , ne ara dinleneceksiniz sizsabahtan yapıcam yarin cam silmeye
bugün işten çıkınca çamaşırlari asicam hava kararmiyo
ardindan yemek yapıcam
bide bi çamaşir daha var onlari yıkıcam:)
yarin camlari silmeyi düşünüyorum.
uzun süre devamlı erteledim ayy üşenüyorum
çocuk 9:30 ta uyaniyo ben yarin 7 de kalkmaliyimkalkabilsem
hay maşallahhhkaç çocuk var hepinizde bakimazerin 4 bende 6 çocuk 3 torun
planlı yap gülüm her yere birden girişme bence oda oda git dolap içleri için konmari yöntemine bak netten temizlik yapmışken düzenlersin de böylece boşalt yerleştir daha kolay olur sonrasınaBende yapacağım ama nasıl bilmiyorum çalışırken zor oluyor
8 aydır oturduğum evi nasıl temizlesem bilemedim. Bana da yardımcı olun ne olursunuz
2 hafta da bir dip köşe temizlik yaparım, ayda bir de cam silerim ama bu perde yıkama işi, mutfak dolaplarının içinin silinmesi olayı biraz kafamı karıştırdı.
Normal de iş ayırt etmem kirli gördüğüm yeri hemen silerim ama bu sefer bilmiyorum. İş çok girişince nasıl biter bilmiyorum
Sağol canim Allah razi olsun.Allah analı babalı büyütsün
ohh mis gibi sağlıkla otur güle güle kirlensin evinYaptim temizligimi mis gibi oldu evim insAllah ramazanda da ufacık yaparim bayramada temiz olur
planlı yap gülüm her yere birden girişme bence oda oda git dolap içleri için konmari yöntemine bak netten temizlik yapmışken düzenlersin de böylece boşalt yerleştir daha kolay olur sonrasına
liste şahaneeee :)Bahar Temizliği planım
- Balkonları yıkamak
- Camları silmek
- kapıları silmek
- koltukları silmek
- mutfak dolapları
- duvarları silmek
- banyo duvarları
- wc duvarları
- tülleri,güneşlikleri yıkamak
- avizeleri,sarkıtları silmek
- fırın temizliği
- vestiyeri düzenleyip silmek
- yatak dolabını düzenlemek.
- halıları yıkamaya vermek
- yorganları yıkamaya vermek
- yastıkları yıkamak,balkonda havalandırmak
- kitaplığı baştan aşağı derleyip doplayıp düzenlemek
- Buzdolabı temizliği
Sagol cnm.ohh mis gibi sağlıkla otur güle güle kirlensin evin
ben dip bucak yapsam da yarım gün temiz kalmıyor ki akşam salon da kuru yemiş yerler anın da batırırlar :)
1-2 ay yıkanmayan tülün düğmeleri bile kararıyor gülüm hatta korneş bile kapkara oluyor ben merdivene tırmanıp cifliyorum sildiğim yerle silinmeyen yere bakınca nasıl kirli olduğu anlaşılıyor tüller perdeler genelde sentetik kumaş olduğu için tozu kendine çekiyor belli olmasa da kirleniyor yıka hafif ıslakken as daha önce ütülemediysen hiç ütü değdirme zaten perdecin söylemiştir ütü yapma diye eve gireli zaten 8 ay olmadı mı yıka gitsin kafan da tüller de temiz kalsın demi gülüm :)Hemen araştırayım
Herkes temiz diyor ama benim içime sinmiyor.
Annem falan perdelerin temiz diyor, eve girince yıkamıştım zaten yine ister mi?
Mutfak dolapları falan of
sana hayran kaldımmmmmmSagol cnm.
Sildigim haliya basmazlar bogarim onlari fayanslarda yürüyün diyom.
Sende oyle alistir.kolay gelsin.
sağlıkla güle güle kirlensin mümkünse hiiiç kirlenmesinYaptim bitti cok şükür evim mis gibi oldu üstümden yük kalkti....
hahahah çok tatlısın yaaa ben de komşumun çekmecelerini düzenliyorum :))) ama sökülebilenlerini söküp getiriyor oturduğumuz yere ben odalarına girmiyorum :)Kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarttım. Sabahtan beri dolap temizliği, kıyafet ayrımı yapıyorum tam ara vermişken denk geldi konu
Kendi odam kesmeyecek beni keşke birkaç kişinin daha elbise dolabına girişip düzenleyebilsem.
1-2 ay yıkanmayan tülün düğmeleri bile kararıyor gülüm hatta korneş bile kapkara oluyor ben merdivene tırmanıp cifliyorum sildiğim yerle silinmeyen yere bakınca nasıl kirli olduğu anlaşılıyor tüller perdeler genelde sentetik kumaş olduğu için tozu kendine çekiyor belli olmasa da kirleniyor yıka hafif ıslakken as daha önce ütülemediysen hiç ütü değdirme zaten perdecin söylemiştir ütü yapma diye eve gireli zaten 8 ay olmadı mı yıka gitsin kafan da tüller de temiz kalsın demi gülüm :)
mutfak dolapları valla zor değil sırayla boşaltıp bezini sıcak suyla yıkadın mı mümkünse de kimyasal içermeyen yağ çözücü 2 pıslasan yeter sil gitsin çok yağlı yerler varsa yağ çözücüyü sık az bekle bulaşık süngerinin sert tarafıyla 2 ovdun mu hepsi çıkıyor gözün de hiç büyütmeye değmez