- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman evi terketYa baba kitlenmiyosa
Gelecek ayaklarım nemlendi diye triplenecek, azarlayacak... halıya sererim onu yapanı, halının nemini onunla alırım.sana hayran kaldımmmmmm
evleneli 20 sene olacak neyine alıştırayım üstelik bir de azar işitirim erkenden silip kurutmadım halıyı da çorapları nemlendi diye
Cok teşekkür ederim ... cocuklu evin kirlenmemesi mümkün degilsağlıkla güle güle kirlensin mümkünse hiiiç kirlenmesin
mavi su nerden alıyorsunuz çok mu kimyasalBen bi kere duvar falan silmiştim. hiç de toz falan çıkmamıştı. o sebeple büyük temizlik pek yapmıyorum.
yaptıklarım:
-perde yıka
-cam sil
-gardrop düzenle
-atılacakları at
-mutfak dolabı iç-dış sil
-kapıları sil
-avizeleri sil
-halıları yıkamaya ver.
bu kadar.
eğer çok kirlenen fayans arası varsa fırçave akıllı muhteşem sıvı (mavi su) ile beyazlatıyorum. bu sene bunu balkon fayanslarına yapacağım.
seni yaradana kurban artık kahramanımsınnnnGelecek ayaklarım nemlendi diye triplenecek, azarlayacak... halıya sererim onu yapanı, halının nemini onunla alırım.
Bende yapacağım ama nasıl bilmiyorum çalışırken zor oluyor
8 aydır oturduğum evi nasıl temizlesem bilemedim. Bana da yardımcı olun ne olursunuz
2 hafta da bir dip köşe temizlik yaparım, ayda bir de cam silerim ama bu perde yıkama işi, mutfak dolaplarının içinin silinmesi olayı biraz kafamı karıştırdı.
Normal de iş ayırt etmem kirli gördüğüm yeri hemen silerim ama bu sefer bilmiyorum. İş çok girişince nasıl biter bilmiyorum
ben de küçük çocuk yok oğlum yarın 18 yaşında oluyor babası 49 yaşın da ama her yeri dağıtıp 2 banyoyu batıran koca salonda çayını çerezini yiyip döküp saçan babamız ve evin temiz düzenli kalması sadece yarım gün sürüyor öğle yemeğine de eve geliyor eşim gün de kaç kere yatak düzeltip levabo yıkıyorum :))Cok teşekkür ederim ... cocuklu evin kirlenmemesi mümkün degil
Teşekkür ederim cnm bende 8 aylik evliyim kv sagolsun elinde büyüyorum yani 20 sene olmus alismazlarsana hayran kaldımmmmmm
evleneli 20 sene olacak neyine alıştırayım üstelik bir de azar işitirim erkenden silip kurutmadım halıyı da çorapları nemlendi diye
Perdelere bir fikrim yok (ben kullanmıyorum tül ve perde, ayni şekilde evimde halida yok)
Mutfak dolaplari kolay- ilk üstlerini silin ve kuruduktan sonra gazete kagidi veya firin kağıdı koyun (birdahaki sefere temizlemesi kolay olur) sonra üst dolaplarin icini indirin tezgaha ve raflari silin. Benim raflar icin Ikeadan aldığım altliklarim var onlari yıkıyorum ve temizledikten sonra seriyorum.
Eski iviz zivirlari atin ve eşyaları yerleştirin.
En sona dolap kapaklari silin.
Benim mutfağımda 12 üst ve 9 alt dolabim var... hepsini temizlemem belki 2 saat sürüyor
Perdelere bir fikrim yok (ben kullanmıyorum tül ve perde, ayni şekilde evimde halida yok)
Mutfak dolaplari kolay- ilk üstlerini silin ve kuruduktan sonra gazete kagidi veya firin kağıdı koyun (birdahaki sefere temizlemesi kolay olur) sonra üst dolaplarin icini indirin tezgaha ve raflari silin. Benim raflar icin Ikeadan aldığım altliklarim var onlari yıkıyorum ve temizledikten sonra seriyorum.
Eski iviz zivirlari atin ve eşyaları yerleştirin.
En sona dolap kapaklari silin.
Benim mutfağımda 12 üst ve 9 alt dolabim var... hepsini temizlemem belki 2 saat sürüyor
rabbim bir ömür boyu mutlulukla bir yastıkta kocamayı nasip etsin , sen baya hamaratsın galiba gülüm gelin kaynananın toprağından olurmuş diye bir laf var inşallah senin kv de iyidir becerekli temizdir öğrenebildiğini öğrenirsin birbirinizin gönlünü hoş tutarakTeşekkür ederim cnm bende 8 aylik evliyim kv sagolsun elinde büyüyorum yani 20 sene olmus alismazlar
Siz uğraşacak sileceksiniz, kollarınız kopacak yaparken. O haspamlar da çoraplarım ıslandı diyecekler. Çekin fırçayı, verin ellerine bir defa bezi halılar kirlendiği zaman bakın sesleri çıkıyor mu daha.seni yaradana kurban artık kahramanımsınnnn
Amin insAllahSagolasin kaynanamda çok titizdir. Öyle tabi ölümlü dunya sonuçta hoş tutarak zaman gececkrabbim bir ömür boyu mutlulukla bir yastıkta kocamayı nasip etsin , sen baya hamaratsın galiba gülüm gelin kaynananın toprağından olurmuş diye bir laf var inşallah senin kv de iyidir becerekli temizdir öğrenebildiğini öğrenirsin birbirinizin gönlünü hoş tutarak
bir de fibromiyalji hastasıyım az zorlasam boynum yarım yumurta kadar şişiyor çok yorulunca algım bile duruyor evde yatılı misafir varken ben akşam yemek sonrası 1 saat sızıp kalıyorum yoksa her şey düşüyor elimden kırılanın haddi hesabı yok :))Siz uğraşacak sileceksiniz, kollarınız kopacak yaparken. O haspamlar da çoraplarım ıslandı diyecekler. Çekin fırçayı, verin ellerine bir defa bezi halılar kirlendiği zaman bakın sesleri çıkıyor mu daha.
perde bende de fonu güneşliği tülü vardı hiç bir işe yaramıyor fon ile güneşlik bende çıkardım sadece tül var şuan. peki sizin tül kullanmama sebebiniz nedir?
aynen gülüm ölümlü dünya çok aşırı titiz olup temizlikle günün anı da kaçırmayacaksın kimseyle kötü olup güzelim öz enerjini de zayi etmeyeceksin , benim kv pasaklı yavfff ama ona da bir şey demiyorum artık yaşlandı :)Amin insAllahSagolasin kaynanamda çok titizdir. Öyle tabi ölümlü dunya sonuçta hoş tutarak zaman gececk