- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Benimde bebiş ufak ağlıyor sürekli yemek yemeğe fırsat bulamıyorum offf temizliği nasıl yapacam valla canım sıkılıyor yetişemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temizlik konusuna direk gıcıktır belki?
Beni kaşıntı tuttu mesela
Benim bahar temizliğim şöyle:
Dolap ici toplamak ve fazlaliklari atmak- ayni zamanda kışlık montlari kurutemizlemeye verip kaldirmak ve yazliklari cikartmak.
Ayni şekilde mutfak ve banyo dolaplarini fazlaliktan arindirmak.
Tüm evi oda oda arındırıldıktan sonra temizlik.
Yukaridan yere doğru...yani ilk lambalar/avizeler sikinir, dolap üstü vs. en son yerler.
hahahayyy ben en çok avizelere takıldım
Heyy maşallah bu hizla mahalleyi temizlersinkeşşşke benim de olsa
Niye kiz... onlarda tozlaniyor. Hemde nasil :) Ben avizeleri 3 ayda bir siliyorum. Evimin tavani 5 metre yüksekde olduğu icin spiderwoman gibi merdiven üstünde geziniyorum.
Sadece sirkeylr mi ve kaç derecede çalıştırdın bende yapayım
yazdıgın yoruma bak hayatım o kelımeye çok güldüm
avizeler sikinir
Geçtiğimiz yaz yeni aldığım ayakkabılarımı kaybettim memlekette diye gittim aynı ayakkabıdan aldım. Kasım'da arabam bakıma gitti. Bagajda bir tane daha bölme var oradan çıkarmışlar. Neyse biri kirlenir diğerini giyerim dedim ama içime oturmadı dersem yalan olurBen kış boyunca şöyle bir botum olsa elbiselerle kombinlesem diye düşünüp satın almak istediğim botu dolabımın arkasında buldum
Oturmayı?yemek yapmayı sevmıyorum temızlık yapmayıda sevmıyorum
kız ben ne yapmayı seviyorum acaba ,
Yapma, şart mı hayatım?Benimde bebiş ufak ağlıyor sürekli yemek yemeğe fırsat bulamıyorum offf temizliği nasıl yapacam valla canım sıkılıyor yetişemiyorum
maşallah 2 gün de bitiriyormuşsunuzNe yalan soylelyim ayni gun icinde hali ve cam perdeleri hal ediyorm ikinci gunde dolap temizligi duzenleme iki gunumu aliyor cocuklarla bu kadr oluyor