Simdi ben yeni evliyim,evimde ivir zıvır yok. Bos beles esyalar da yok. Hani yanlis anlaşılma olmasin,bos beleş derken plastik mesela
Gelen yardımcı abla plastik kova tarzi bisey sordu arkasindan dediki "Desene yeni gelinin evinde ne isi var" 3 tane kovam var 2 si vileda bitanesi toz kovasi 30 tane falan bezim var bide esimin eski penyeleri cam silmek icin
Dogruya dogru ben cam silmiyorum. Üşütemem yumurtaliklarimi hic saldur suldur balkona cikip. Balkonda yikamiyorum.
Esime 3 defa tekrarlaman lazim ya da 5 defa da olabiliyor bazen. Askim balkonu yika askim balkonu yika her seferinde 1 dakika hayatim tamam hayatim 5 dakika. Neyse Allah razi olsun yikiyor balkonu. Bazen de disardan camı siliyor sagolsun. Klimanin dış unitesi balkon teli falan siliyor. Balkonlarimiz zaten cok büyük degil 2 tane balkon var..eee o.kadar da olcak değilmi simdi havalar ısınıyor ben dışardan cam silebilirim. Mutluyum..ay mutlu olma sebebime bakar misin
Bir de kirlentleri 2 haftada 1 yıkarım. Yastiklari da makina da 60 derecede. Benim herseyim 60 derecede yıkanır. Gunluk kot pantolon,bluzler haric. Havlular,nevresim,ic camasirlari,kopegin esyalari,temizlik bezleri,kirlentler.
Zaten kiyafetler 40 ta yıkanıyor ya hic hoslanmiyorum ama yapcak bise yok :)
Perde senede 3 ya da 2 kez yikanir . Bence yeter. Yazik gunah zaten yeni perdeler. Oturma odasinda sigara iciliyor o biraz batiyor. Diger odalarin ki temiz zaten.
Bilmiyorum az mi bu sayi perde yıkamak icin
Banyo paspaslarim haftada 1 yıkanır.
Bende yikama takıntısı var..esimin daha önce makinada temiz zannedipte yerlestirdigi bardaklar vardi ay nasi moralim bozulmustu. Ben temiz zannettim onlari diyo. Zaten once elde yikiyorum sonra makinaya atiyorum
Tek sıkıntı yer karolari benim icin. Yerleri haftada 1 siliyorum ama hergun supuruyorum. Bazen usenince 2 gunde bir supuruyorum. Eger yer karolarim bu sekilde olmasaydı pazartesi persembe cumartesi şeklinde bir duzen oturtup silerdim hep yerleri napim artik ya
Evime gelenler bu ev mi pisss diyolar ama bana pis geliyor nedense
Ne bilim..kopekte var ya bide gerci cok sukur suan tüy dokmuyor