- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 40
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Marie Kondo gibi evlere gitmek istiyorum. Sürekli bir şeyleri düzenleyip, gereksiz şeyleri atmak, fazla olanları vermek en büyük hobilerim arasında galiba
Yardıma gelimEvet, bayılırım temizliğe şıkkını işaretleyenler bir adım öne çıkabilirler mi hem tebrik edeceğim hem de bize gelsenize teklifi yapmayı düşünüyorum, temizlik yapmayı sevmek nasıl bir şey öğrenmek istiyorum
Terapi gibi bir şeyEvet, bayılırım temizliğe şıkkını işaretleyenler bir adım öne çıkabilirler mi hem tebrik edeceğim hem de bize gelsenize teklifi yapmayı düşünüyorum, temizlik yapmayı sevmek nasıl bir şey öğrenmek istiyorum
Valla ben yarın ufaktan baslamayı düşünüyorum ama hamıleyım de cok detaylı yapamıcam gıbı gelıyor hos ev cokta kirli değil ama cam sılınmek perdeler yıkanmak ve mutfak fayans dolapları benı sıl dıyor bunlar dısındakılerı zaten rutın olarak yaptıgım ıcın gözüme batmıyorlar. Evde olanlar daha şanslı 1 haftada bile yavas yavas yapabılırler ama benım gıbı calısanların kafası karısıyor hafta ıcı yapsan yorgun eve gelıyorum yemegı zor yapıyorum. c.tesi pazar desen c.tesi zaten calısıyorum yarın gun eve gel temızlık yap işkence oluyor pazarda dısarı mı cıkalım evı mı temızleyelım derken esımle temızlık yaparken buluyoruz kendımızı :)Su siralar kadinlarin gundemindeki konularin basinda bahar temizligi geliyorPeki siz bahar temizliginde neler yapiyorsunuz?Ve ya her hangi bir ipuclariniz var mi bu konuyla ilgili?
Size bi kac sorum olacak:
*Temizlige nerden baslayip nerde bitiriyorsunuz?
*Oda oda mi temizlik yapiyorsunuz?
*Bahar temizligi ortalama kac gununuzu aliyor?
*Perdeleri yikamak icin ipuclariniz var mi?
*Camlari,aynalari neyle siliyorsunuz?
*Peki cocuklu anneler, sizin bahar
temizliginiz nasil oluyor?
Buyrun bir-birimize yardimci olalim.Konuya anket de ekledim
Pişman olacağın teklifler yapma benceYardıma gelim
Pişman olacağın teklifler yapma bence
[/QUOTE giz pisman olsam niye teklif edim.ey hali.yikarim ha
Evet, bayılırım temizliğe şıkkını işaretleyenler bir adım öne çıkabilirler mi hem tebrik edeceğim hem de bize gelsenize teklifi yapmayı düşünüyorum, temizlik yapmayı sevmek nasıl bir şey öğrenmek istiyorum
Şıklarda "Temizlik pek umurumda olmaz, mikrop kapmadığımız sürece sorun yok" olsaydı, işaretleyecektim ama yok maalesef.
Kocam şimdi konuya yazarken geldi "daha yeni temizledik aşkım biraz dursun" dedi.
Biliyor başına geleceği okudu kaçtı
Not: 3 ay öncesinden bahsediyor..
Anne evinde terapi gibi gelir tabiiTerapi gibi bir şey
Ama ben zorunlu temizlik yapmıyorum belki o yüzden seviyorumdur.
Hala anne evinde yaşayan bir üye.
Ay tam benlik konu olmuş bayılırım temizlik yapmaya 1 çocuğum var elimden geldigince sık sık yaparım temizligi tam krilenmesine izin vermedenve çok merak ederim başkalarından temizlik fikirleri almaya falan burasi harika olmuş ❤
ablam der ki; Reenkarnasyon diye bir şey varsa, sen önceki hayattta kesin hizmetçiydinSu siralar kadinlarin gundemindeki konularin basinda bahar temizligi geliyorPeki siz bahar temizliginde neler yapiyorsunuz?Ve ya her hangi bir ipuclariniz var mi bu konuyla ilgili?
Size bi kac sorum olacak:
*Temizlige nerden baslayip nerde bitiriyorsunuz?
*Oda oda mi temizlik yapiyorsunuz?
*Bahar temizligi ortalama kac gununuzu aliyor?
*Perdeleri yikamak icin ipuclariniz var mi?
*Camlari,aynalari neyle siliyorsunuz?
*Peki cocuklu anneler, sizin bahar
temizliginiz nasil oluyor?
Buyrun bir-birimize yardimci olalim.Konuya anket de ekledim