Bahar temizligini nasil yapiyorsunuz?

Bahar temizligi yapiyor musunuz?

• Evet bayilirim temizlige

OY: 193 29,0%
  • Ne gerek var benim evim temiz ki:)

OY: 63 9,5%
  • Mecbur kalmasam yapmam

OY: 102 15,3%
  • Cok isterim ama zamanim yok

OY: 55 8,3%
  • Hic ugrasamam yardimci aliyorum

OY: 55 8,3%
  • Elimden geldigince yapmaya calisiyorum

OY: 266 40,0%

• Ankete Katılan
    665
Doğuda havalar ısınmadı malum. Bahar da gelmedi , hala kış :halay:
Ama üç hafta önce cam pencere dip köşe hepsini halletmiştim. Şimdilik idare eder. Bayrama yakın bir daha yaparım artık.

O kadar yapmayı istiyorum ki. İste azar azar yapabiliyorum anca. Uykusuzum bir kac haftadır, iki küçük çocuk. Firsat bulunca böyle bir güzel bahar temizliği yapardım. Ama su anda mümkün değil gibi görünüyor. Kendim bakıyorum. Aileden yardım çağırsam çocuklara göz kulak olsunlar diye hep bir sürü laf yiyorum "neden ev dağınık, fazla kitaplarin var, fazla eşya var" diye. Onada sinir oluyorum :KK70:
minimalist ol kurtul vallaa haklılar :KK70::KK70::KK70::KK70:

Kanayan yaram :))) Bahar geldi ama hala derin temizliğe girişemedim, ben oda oda temizliyorum, diğer türlü her yer her yere giriyor, zaten tembel ve çabuk sıkılan biriyim her yeri aynı anda temizlemeye kalkınca sıkılıp üstünkörü yapmaya başlıyorum, o da bahar temizliği değil koca görmez temizliği oluyor :KK70:
Bayıla bayıla yaparım diyen varsa sıraya girenler olmuş, ben de sıraya girebilirim ama evi görmeden ben olsam beni kabul etmezdim pişman olma ihtimaliniz çok yüksek:))

Peki butun bunlar ortalama kac gun surer🤔

çalışıyorum, 23 Nisan ı ayırdım, 22 Nisan akşamı işten gelip dolapları topladım bi güzel dinlendim uyudum uyandım kahvaltı vs derken 11:30 gibbi başladım akşam 20:00 de kahvemi yaptım ve oturdum
gerçi ertesi günü hamile oldugumu öğrendim ve pişman oldum ama Allahtan sorun yokmuş.
1 tam gün denilebilir aslında.

Kanayan yaram :))) Bahar geldi ama hala derin temizliğe girişemedim, ben oda oda temizliyorum, diğer türlü her yer her yere giriyor, zaten tembel ve çabuk sıkılan biriyim her yeri aynı anda temizlemeye kalkınca sıkılıp üstünkörü yapmaya başlıyorum, o da bahar temizliği değil koca görmez temizliği oluyor :KK70:
Bayıla bayıla yaparım diyen varsa sıraya girenler olmuş, ben de sıraya girebilirim ama evi görmeden ben olsam beni kabul etmezdim pişman olma ihtimaliniz çok yüksek:))
sendemi brütüs şeyy pardon sendemi müdür :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ay tam benlik konu olmuş bayılırım temizlik yapmaya 1 çocuğum var elimden geldigince sık sık yaparım temizligi tam krilenmesine izin vermeden🤗 ve çok merak ederim başkalarından temizlik fikirleri almaya falan burasi harika olmuş ❤

X