- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.782
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
minimalist ol kurtul vallaa haklılarO kadar yapmayı istiyorum ki. İste azar azar yapabiliyorum anca. Uykusuzum bir kac haftadır, iki küçük çocuk. Firsat bulunca böyle bir güzel bahar temizliği yapardım. Ama su anda mümkün değil gibi görünüyor. Kendim bakıyorum. Aileden yardım çağırsam çocuklara göz kulak olsunlar diye hep bir sürü laf yiyorum "neden ev dağınık, fazla kitaplarin var, fazla eşya var" diye. Onada sinir oluyorum
Peki butun bunlar ortalama kac gun surer
Giskandin giskandinyooo kıskanmadımki
yavaş ol ahpap önce ben girdim sıraya
sendemi brütüs şeyy pardon sendemi müdürKanayan yaram :))) Bahar geldi ama hala derin temizliğe girişemedim, ben oda oda temizliyorum, diğer türlü her yer her yere giriyor, zaten tembel ve çabuk sıkılan biriyim her yeri aynı anda temizlemeye kalkınca sıkılıp üstünkörü yapmaya başlıyorum, o da bahar temizliği değil koca görmez temizliği oluyor
Bayıla bayıla yaparım diyen varsa sıraya girenler olmuş, ben de sıraya girebilirim ama evi görmeden ben olsam beni kabul etmezdim pişman olma ihtimaliniz çok yüksek:))
Giskandin giskandin
Gelim yardim edim .kiz.hali.bile yikadim yani bi alkışı hak.ediyoree
mok götürüyo olabilirmi eviBen genel anlamda şuan temizlik yapamıyorum baharı bırakın normal temizlik yok
minimalist ol kurtul vallaa haklılar
Dolap düzenlerim ama ütü aslaÜtü yapmasını bilmiyorum henüz tam olarak.
ikinci şık biraz uyuyor sanki sanaŞıklarda "Temizlik pek umurumda olmaz, mikrop kapmadığımız sürece sorun yok" olsaydı, işaretleyecektim ama yok maalesef.
Ben de hatta en önce ben desendemi brütüs şeyy pardon sendemi müdür
ikinci şık biraz uyuyor sanki sana
Ben de hatta en önce ben desitede benden tembelini bulun elini öperim