- 23 Nisan 2016
- 562
- 5.291
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
bu teklifi geçen hafta yapsaydın kesin kabul ederdimKışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarttım. Sabahtan beri dolap temizliği, kıyafet ayrımı yapıyorum tam ara vermişken denk geldi konu
Kendi odam kesmeyecek beni keşke birkaç kişinin daha elbise dolabına girişip düzenleyebilsem.
yooo kıskanmadımkiYaptim temizligimi mis gibi oldu evim insAllah ramazanda da ufacık yaparim bayramada temiz olur
Kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarttım. Sabahtan beri dolap temizliği, kıyafet ayrımı yapıyorum tam ara vermişken denk geldi konu
Kendi odam kesmeyecek beni keşke birkaç kişinin daha elbise dolabına girişip düzenleyebilsem.
yavaş ol ahpap önce ben girdim sırayaHem dolap düzeni hem ütülükler var. Seve seve bırakabilirim
Marie Kondo gibi evlere gitmek istiyorum. Sürekli bir şeyleri düzenleyip, gereksiz şeyleri atmak, fazla olanları vermek en büyük hobilerim arasında galibabu teklifi geçen hafta yapsaydın kesin kabul ederdim
Dolap düzenlerim ama ütü aslaHem dolap düzeni hem ütülükler var. Seve seve bırakabilirim
valla şu ara kitabını okuyup bide minimalisliğe adım atmışken sana hayır demezdimMarie Kondo gibi evlere gitmek istiyorum. Sürekli bir şeyleri düzenleyip, gereksiz şeyleri atmak, fazla olanları vermek en büyük hobilerim arasında galiba
Allah analı babalı büyütsünTemizliği her daim severim ama bu sene ben değil yakınlarım yapacaak benim yerime çünkü hamile olmak bunu gerektiriyormuş.