- 15 Aralık 2015
- 374
- 278
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Şampuan derken? Bildiğimiz saç şampuanı ile mi?Bahar temizliğimi daha dün bitirdim. Önce evdeki bütün dokapları temizledim ayakkabılığa kadar. Sonra camları sildim perdeleri yıkandım, cam ve ayna silerken sadece şampuan koydum suya ve cam beziyle silerim kurulamaya gerek kalmaz izde yapmaz. Koltuk, halı ne bulduysam sildim çok yorucu oldu ama evin kokusu değiştiği zaman değdi diyosun gerçekten ama belimden oldum tabi
Çok haklısın çok stor bende kullanıyorum fakat eskidi yenileme yaptım öyle böyle tül oldu geri. Halıda polyester halıda sıkıntı var bende akrilik te sorun yokBende sadece stor var. Evimin dekoruna daha uygun. Tüm evim spor/modern dekore edildi...fon veya perde yakışmıyor tülde biraz babaanne gibi duruyor (ben yurtdışındayim burda güzel modeller fazla yok ve camlar zaten baya küçük, yama yapmış gibi duvarda :))
halidan aşırı tiksiniyorumasla basamam üstüne. Misafirliğe gidincede illah patik giyerim.
Bana bu perde/ tül/ hali üçlüsü sadece toz tuzağı gibi geliyor
Ben varımmmEvet, bayılırım temizliğe şıkkını işaretleyenler bir adım öne çıkabilirler mi hem tebrik edeceğim hem de bize gelsenize teklifi yapmayı düşünüyorum, temizlik yapmayı sevmek nasıl bir şey öğrenmek istiyorum
Saç kremi olmayan sampuanlari öneriyorlar dimi canm diğer türlü dalgalanma bırakıyormuşBahar temizliğimi daha dün bitirdim. Önce evdeki bütün dokapları temizledim ayakkabılığa kadar. Sonra camları sildim perdeleri yıkandım, cam ve ayna silerken sadece şampuan koydum suya ve cam beziyle silerim kurulamaya gerek kalmaz izde yapmaz. Koltuk, halı ne bulduysam sildim çok yorucu oldu ama evin kokusu değiştiği zaman değdi diyosun gerçekten ama belimden oldum tabi
Krem siz saç saç sampuanı harikaŞampuan derken? Bildiğimiz saç şampuanı ile mi?
Evet canım kremsiz şampuan yada bebek şampuanı olması lazım. Hem yağmur yağıncada damla izi yapmıyorSaç kremi olmayan sampuanlari öneriyorlar dimi canm diğer türlü dalgalanma bırakıyormuş
Aynen ktemsiz çok güzel oluyo ayrıca durulmagerekmiyorSaç kremi olmayan sampuanlari öneriyorlar dimi canm diğer türlü dalgalanma bırakıyormuş
Evet canım bildiğimiz kremsiz şampuanŞampuan derken? Bildiğimiz saç şampuanı ile mi?
Abla biz rekora kosuyoruz
Birisi benim akrabalara da soyleseymis keske zamaninda
Konunun temizlik olmasindan anlasiliyor dimi
Ben de hali yikamak istiyorum da bu havalarda kurur mu ki
Ekleyeyim hemen
Nickinden belli bacim
Abla ben gelirim de bebeleri de getiririm yalnizsen bebelere bakarsin ben yaparim
Kesin kim acti bu konuyu diye bana da kizmistir
Deneyecegim kızlar ❤Evet canım kremsiz şampuan yada bebek şampuanı olması lazım. Hem yağmur yağıncada damla izi yapmıyor
Hemen denemem lazimAynen ktemsiz çok güzel oluyo ayrıca durulmagerekmiyor
Açılmıyor canm görüntüEki Görüntüle 2262870 Eki Görüntüle 2262870 Eki Görüntüle 2262870 Eki Görüntüle 2262870 Belki isinize yarar, bunu instagramda gormusdum.
Duzeltmekle ugrasiyorum)Açılmıyor canm görüntü
Oldu)Açılmıyor canm görüntü
Maşallah diyeyim size bende elimden geldiği kadar temiz tutmaya çalışırım ama yinede senede bir kere bahar temizliği yapiyom boya badana gerekiyo malum o yüzden baya bi yorucu oluyo