Bahar temizligini nasil yapiyorsunuz?

Bahar temizligi yapiyor musunuz?

• Evet bayilirim temizlige

OY: 193 29,0%
  • Ne gerek var benim evim temiz ki:)

OY: 63 9,5%
  • Mecbur kalmasam yapmam

OY: 102 15,3%
  • Cok isterim ama zamanim yok

OY: 55 8,3%
  • Hic ugrasamam yardimci aliyorum

OY: 55 8,3%
  • Elimden geldigince yapmaya calisiyorum

OY: 266 40,0%

• Ankete Katılan
    665
Şampuan derken? Bildiğimiz saç şampuanı ile mi?

Şıklardan kendime uygununu bulamadım.
Yaşam alanımı temiz tutmak zorundayım,zevk aldığım söylenemez,temizlkten çok daha eğlenceli 500000 etkinlik biliyorum:))

Sanırım benim evde bahar temizliğine gerek yok. Zira her ay perdeler yıkanıyor zaten. Her haftasonu tüm camlar silinip dip köşe her yerin tozu alınıyor.Kışlık botlar, montlar, kazaklar ayıklayıp yıkanıp temizlenip kaldırıldı. Havalar biraz daha ısınırsa yorganlar da yıkanıp kaldırılacak. Daha ince pikeler serilecek.Başka yapılacak pek bişi kalmadı.

Çok haklısın çok stor bende kullanıyorum fakat eskidi yenileme yaptım öyle böyle tül oldu geri. Halıda polyester halıda sıkıntı var bende akrilik te sorun yok

Ben varımmm bayılırım temizlik yapmaya yıl 2019 250 metrekare evi elimle siliyorum vileda v.s kullanmam asla

Saç kremi olmayan sampuanlari öneriyorlar dimi canm diğer türlü dalgalanma bırakıyormuş

Benim temizliğim biraz detaylı oluyor. Önce halılarımı yıkamaya veriyorum. Sonra oda oda tüm evi temizliyorum. Mutfakta dolap içlerindeki herşey yıkanıyor, dolaplar silinip yerleşiyor. Buzdolabı, duvarlar vs. Diğer odalarda koltukları yıkattırıyorum, duvarları siliyorum. Gerekirse boya yaptırıyorum. Dolap içleri, pencereler, kapılar, perdeler yıkanıyor, temizleniyor. Tüm yorganlar, battaniyeler yıkanıyor. Yazlık-kışlık kıyafetler değiştiriliyor. Tüm evin ve içindeki her bir eşyanın temizliği tamamlanınca, halılarımı seriyorum ve bitmiş oluyor. Toplamda 1 haftamı alıyor bu seramoni.

Evet canım kremsiz şampuan yada bebek şampuanı olması lazım. Hem yağmur yağıncada damla izi yapmıyor
Deneyecegim kızlar ❤
Aynen ktemsiz çok güzel oluyo ayrıca durulmagerekmiyor
Hemen denemem lazim

Yardimci aliyorum bir gunde bitiyor. Diger turlu parca parca cocuk bi tarftan. Her gun 1 oda yapsam temizlik bitince ilk yaptigim oda kirlenmis olcak ne gerek var ? Imkam varsa yardimci alinmali halilar yikatilmali temizce yazilmali.

Bende temizlik.hastasi olarak herzaman duzenliyimdir haftada 1 gün dip köşe herşeyi çekerim silerim avizeleri koltukları her yeri hergün kalktığımda kahvaltıdan önce toz alırım haftada 4 gün süpürge açarım düzenli herşeyi yaptığında büyük temizliğe gerek kalmıyor

Maşallah diyeyim size bende elimden geldiği kadar temiz tutmaya çalışırım ama yinede senede bir kere bahar temizliği yapiyom boya badana gerekiyo malum o yüzden baya bi yorucu oluyo

6 yıllık evliyim 2 kez badana yaptırdım, çoluk çocuk yok bizde öyle çok batmıyor. Şu an korkunç durumdayım yarın taşınıyorum kendi evime, bomba patlamış gibi her yer:))) kolilerin arasında bir yer yatağından yazıyorum bu satırları:))) ev işi ile ilgili en iyi bildiğim şey biriktirmemek. Mesela bir mutfak dolabı gözüme mi battı hemen örtüsünü alır içini temizlerim büyük temizliği beklemem. Hafta sonu rutin işlerime mutlaka bir ekstra iş eklerim ki birikmesin. Çok uzun yıllar çalıştığım için pratiğe bağladım her şeyi. Bir de kadın almam eve, işimi kendim yaparım. Bir kaç kez camlar ve kalebodurlar için aldım yok sinir ediyorlar beni o yüzden her iş bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…