- 17 Nisan 2013
- 524
- 249
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Iyy nasi rahat ediyolar ben halıda yerde bi ufak bise görsem rahatsız olurum milletteki rahatlığa bak
Tövbe tövbe öyle hayat nasıl geçer yaw ne rahatlikmis maşallahYaslari baya var suan ama hep boyleymis annesi esim oyle der hicbi hastaliklari yok takintisiz olmak iyi biseymis onu anladim
Onlar memlekette yasiyor gideriz ne yemek yapmis olur dolap tamtakir kuru bakir hic tasalanmaz gelen pisirir herkez yer
Tövbe tövbe öyle hayat nasıl geçer yaw ne rahatlikmis maşallah
Ondan ev işi yapmiyo deseneBag bahce isin bayilirlaronlari yapiyolar
ay yazmasam çatlarım
ne tavalar gördüm kızartma tavası anlatamam kalıp bağlamış resmen ya o şekilde
BencedeHerseyin fazlasi kotu ya
hiçte hasta olmuyorlarInsan o ortamlarda hasta olur ya. Yemek yiyemez
Oo bünye sağlam Allahım şuan bile kaşıntı geldi banahiçte hasta olmuyorlar
Allah kolaylık versinOruçlara başlamadan bitirmek gerek bu temizlik işini.yalniz bende de 2 ufaklık ve bırakacak kimse yok.oyle oturup çizgi film seyretmezler hayatta.hep oynarlar,birşeyler yerler gezerek free takılırlar.ahh bide yakami biraksalar
Bagisiklik kazanmislardirhiçte hasta olmuyorlar
allah hayırlı etsin tamamına erdirsin :)günaydın kızlar bu gün
kahvaltı yapılacak evi toplayım bulaşıkları makinaya dizip yatak toplanacak ve hazırlanıp nişana gidilecek
görümcemin kız nisanlaniyor
benim bu gün ki planım tembel uyuşuk vaziyette leptap başın da pineklemek ev temiz geçen hafta buzdolabı derin dondurucuyu bile çektim yanlarını v.s. sildim dün de burada ki arkadaşın listesin de görüp gece buzdolabı içini yine boşalttım sildim düzenledim banyolar da dün temizlendi yapacak sadece çamaşır katlama ütü var ütüyü de gece yarısı leptaptan film açıp önüme koyup izlerken yapıyorumGunaydin
Kimler bahar temizligi yapiyor bu gun