Bahar temizligini nasil yapiyorsunuz?

Bahar temizligi yapiyor musunuz?

• Evet bayilirim temizlige

OY: 193 29,0%
  • Ne gerek var benim evim temiz ki:)

OY: 63 9,5%
  • Mecbur kalmasam yapmam

OY: 102 15,3%
  • Cok isterim ama zamanim yok

OY: 55 8,3%
  • Hic ugrasamam yardimci aliyorum

OY: 55 8,3%
  • Elimden geldigince yapmaya calisiyorum

OY: 266 40,0%

• Ankete Katılan
    665

Bahar temizliğ yapmıyorum çünkü evimi sürekli bir düzende tutuyorum. Camları 3 ayda bir silerim, perdelerim ise üç haftada bir yıkanır. Teferruatı olmayan tül ve güneşlik şeklinde salon perdelerim, odalarımda ise otantik buldan perde kullanıyorum. Yıka as modundayım. Perdeleri 30 derecede sabun tozuyla yıkıyorum. İki ayda bir mutfak dolaplarını boşaltıp elden geçiriyorum, her hafta sonu dip köşe süpürüp siliyorum ve toz alıyorum. Yılda iki kez bazaları boşaltıp temizliyorum. Camları silerken kapıları da siliyorum. Evde iş biriktirmeyince ekstra bir bahar temizliğine gerek kalmıyor

Ankete kim ne cevap vermiş neden goremigoriz kk kadınları da pek bir temiz mis maşallah
Herhalde anketi acarken bi yerde bi hata yaptim kanki
Bunu deneyeyim ben de tesekkurler

Valla dun yıkadım bugün serdim kurudu mis gibiler

Maşallah diyeyim size bende elimden geldiği kadar temiz tutmaya çalışırım ama yinede senede bir kere bahar temizliği yapiyom boya badana gerekiyo malum o yüzden baya bi yorucu oluyo

Ben bitirdim, ramazana mis gibi gircez
Halıları yıkamaya verdim onlar gelene kadar perdeler yıkandı, kociş astı:)
Mutfak dolapları gıcır gıcır yapıldı, odalar silinip supuruldu, pencereler silindi, pvc'ler ciflendi
Yorganlar havalandırıldı Sonra halılar geldi serdik Balkonlar ,tuvalet-banyo umumi temizlendi , ciceklerimi de ektim çok cici oldular Son olarak kapıları sildik

( Karişik anlattım )

maşallah ben okurken yoruldum bile

önceden iki günde çıkardım işin içinden ama şimdi Ramazan gelmeden oda oda yapıyorum dünde en son elbise dolabımı sildim bir tek yatak odam camları ve banyo fayanslarım kaldı şükür çocukla anca bu kadar

Mutfaklardaki kapitoneleri yıkamak, kullanılmayan yemek, bardak takımlarını makinede yıkamakla, camları silmekle başladım geçen hafta camlar bitti derken yağmur yağdı, mutfaklar bitti heh derken hasta oldum yarım kaldı.
Şimdilik günlük temizliğe devam toparlanıyım gardrop kapitoneleri yazlık kışlık raf değişiklikleri yorganların yıkanıp kaldırılması say say bitmez yavaş yavaş yapıcaz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…