- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Tuh yetisemedimYok ama geç kaldın. Bitti benim temizlik geçen hafta
Ben dolap içlerini hallettim sonra yardımcı abla geldi onla beraber kapı cam halı koltuk duvar sildik bitti çok şükür.
Kaç kere sordum sana cevap vermeyince başladımTuh yetisemedim
Havalar kapaliydi ya icimden gelmiyodu temizlikKaç kere sordum sana cevap vermeyince başladım
Bahar temizliğimi daha dün bitirdim. Önce evdeki bütün dokapları temizledim ayakkabılığa kadar. Sonra camları sildim perdeleri yıkandım, cam ve ayna silerken sadece şampuan koydum suya ve cam beziyle silerim kurulamaya gerek kalmaz izde yapmaz. Koltuk, halı ne bulduysam sildim çok yorucu oldu ama evin kokusu değiştiği zaman değdi diyosun gerçekten ama belimden oldum tabiSu siralar kadinlarin gundemindeki konularin basinda bahar temizligi geliyorPeki siz bahar temizliginde neler yapiyorsunuz?Ve ya her hangi bir ipuclariniz var mi bu konuyla ilgili?
Size bi kac sorum olacak:
*Temizlige nerden baslayip nerde bitiriyorsunuz?
*Oda oda mi temizlik yapiyorsunuz?
*Bahar temizligi ortalama kac gununuzu aliyor?
*Perdeleri yikamak icin ipuclariniz var mi?
*Camlari,aynalari neyle siliyorsunuz?
*Peki cocuklu anneler, sizin bahar
temizliginiz nasil oluyor?
Buyrun bir-birimize yardimci olalim.Konuya anket de ekledim
Ben bu bahar temizliği olayını hala tam anlayamadım :) elim sürekli evin heryerinde zaten. Bahar temizliğinde ekstra ne yapabilirim diyorum bulamıyorum :)Su siralar kadinlarin gundemindeki konularin basinda bahar temizligi geliyorPeki siz bahar temizliginde neler yapiyorsunuz?Ve ya her hangi bir ipuclariniz var mi bu konuyla ilgili?
Tam benlik bir konu..Su siralar kadinlarin gundemindeki konularin basinda bahar temizligi geliyorPeki siz bahar temizliginde neler yapiyorsunuz?Ve ya her hangi bir ipuclariniz var mi bu konuyla ilgili?
önceden iki günde çıkardım işin içinden ama şimdi Ramazan gelmeden oda oda yapıyorum dünde en son elbise dolabımı sildim bir tek yatak odam camları ve banyo fayanslarım kaldı şükür çocukla anca bu kadar
Kizlar stor perdeleri hangi surede nasil yikiyorsunuz?
Ben bu bahar temizliği olayını hala tam anlayamadım :) elim sürekli evin heryerinde zaten. Bahar temizliğinde ekstra ne yapabilirim diyorum bulamıyorum :)
Bende yeni başladım ilk önce mutfak tan tabi ki en çok kirlenen yer orasıSu siralar kadinlarin gundemindeki konularin basinda bahar temizligi geliyorPeki siz bahar temizliginde neler yapiyorsunuz?Ve ya her hangi bir ipuclariniz var mi bu konuyla ilgili?
Balkona seriyoruz bulasik deterjaniyla fircayla yikiyoruz .Yani esim yikiyor .Ben de yardim ediyorum. Tek basina zor oluyor .Ser topla cevir filan .Kizlar stor perdeleri hangi surede nasil yikiyorsunuz?