Bahar temizligini nasil yapiyorsunuz?

Bahar temizligi yapiyor musunuz?

• Evet bayilirim temizlige

OY: 193 29,0%
  • Ne gerek var benim evim temiz ki:)

OY: 63 9,5%
  • Mecbur kalmasam yapmam

OY: 102 15,3%
  • Cok isterim ama zamanim yok

OY: 55 8,3%
  • Hic ugrasamam yardimci aliyorum

OY: 55 8,3%
  • Elimden geldigince yapmaya calisiyorum

OY: 266 40,0%

• Ankete Katılan
    665
Bahar temizliğimi daha dün bitirdim. Önce evdeki bütün dokapları temizledim ayakkabılığa kadar. Sonra camları sildim perdeleri yıkandım, cam ve ayna silerken sadece şampuan koydum suya ve cam beziyle silerim kurulamaya gerek kalmaz izde yapmaz. Koltuk, halı ne bulduysam sildim çok yorucu oldu ama evin kokusu değiştiği zaman değdi diyosun gerçekten ama belimden oldum tabi

Ben bu bahar temizliği olayını hala tam anlayamadım :) elim sürekli evin heryerinde zaten. Bahar temizliğinde ekstra ne yapabilirim diyorum bulamıyorum :)

Tam benlik bir konu..

3 çocuğum var İkizlerim 2 yaşındalar..iki hafta oldu okula döneli..cuma günüm boş ve annem burda temizlige başladım.once dolap içlerini yapıyorum.elbise dolabı kaldı..

Sonra da camlar en son yerler dedim..

Bu arada Şubat ayında da dolapları indirdim çok pis değil sanki..ama hiç yapasim yok regl yanaştı halim yok

Bende yapicam ama ramazan ortasında hastalığının geldiği vakit , çünkü ramazanda misafir cagrilcak ve gene hee yer batıdan kendimi yormadan..
Halılar yıkamaya gidicek.
Perdeler yıkanıp camlar çiflenecek.
Mutfak dolaplar buzdolabı iç dış temizlenecek
Kapı ve kalan hersey( yastık, kırlent, nevresim, havlular, paspaslar ) yikanacakk..

Bende her sene bu zamanlar başlardım ama tüp bebek tedavi sürecim var bir yanım başla diyor bir yanım bi sonuçlansin ondan sonra bakarsın diyor ama içim içimi yiyiyor geç kaldim diye

Normalde oda oda temizlemeyeceğim diye işe başlıyorum. Bir odadan diğerine bir şeyler götürdüğümde o odaya girişiyorum. Sonra o odadan başka odaya bir şey götürdüğümde oraya girişiyorum. Sonra bunalıp, yorulup bırakıyorum. Temizleyeyim derken ev Arap saçına dönüyor.

Çünkü koç burcu olmak bunu gerektirir.

Bi gün kıyafetleri ayırıp, yatak odasını temizliyorum .yorgan yastıkları havalandırıp , yorganları hurçlara koyup yazlık pikeleri çıkarıyorum .
Bi gün mutfağı temizliyorum dolapları boşaltıp silip yerleştiriyorum .
Bi gün halıları toplayıp yıkamaya yolluyorum , koltukları siliyorum . En son cam perde evi dip bucak silip süpürüyorum ve köpüklü kahve :)

Bende yeni başladım ilk önce mutfak tan tabi ki en çok kirlenen yer orası

Başladim bileee.
Her sene yapmazsam aslaa olmaz..
Halbuki sureklide dip kose temizleyen insanim ama bahar gelince başka tabiii ...
Eve mutlaka yenilik katarim ... halisi olsun perdesi olsun ....esyalarin yerleri ,düzenim mutlaka degisir..Biraz zamanimi alir yorulurum falan ama sonrasi harikaaa..
Suan evde heryer heryerde.Yarin kocam cocuklarin odasini falan boyayacak oyle iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…