- 26 Mayıs 2018
- 8.193
- 38.711
- 548
- 51
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Ben de sizin gibiyim bahara veya Ramazan'a özel temizlik harekatı olmaz bizde.Bahar temizliğ yapmıyorum çünkü evimi sürekli bir düzende tutuyorum. Camları 3 ayda bir silerim, perdelerim ise üç haftada bir yıkanır. Teferruatı olmayan tül ve güneşlik şeklinde salon perdelerim, odalarımda ise otantik buldan perde kullanıyorum. Yıka as modundayım. Perdeleri 30 derecede sabun tozuyla yıkıyorum. İki ayda bir mutfak dolaplarını boşaltıp elden geçiriyorum, her hafta sonu dip köşe süpürüp siliyorum ve toz alıyorum. Yılda iki kez bazaları boşaltıp temizliyorum. Camları silerken kapıları da siliyorum. Evde iş biriktirmeyince ekstra bir bahar temizliğine gerek kalmıyor
Çok fazla koymaya gerek yok pırıl pırıl oluyo brn önce çamurlu ise kabasını alıp direk sampuanlı su ile siliyorumDeneyecegim kızlar ❤
Hemen denemem lazim
Bakalim yakında deneyecegim buraya yazarım sonucu bende:)Çok fazla koymaya gerek yok pırıl pırıl oluyo brn önce çamurlu ise kabasını alıp direk sampuanlı su ile siliyorum
Direk sayfayı takip edeyim en iyisi sagol canm]Belki isinize yarar, bunu instagramda gormusdum. Eki Görüntüle 2262875
Domestos pimapenleri sarartır + sungerin yeşil kısmı çizer aklınızda bulunsun.Hayretliksiniz maşallah
Şu camların perdelerin hepsini bir günde silenler 15 günde bir siliyor olmalı 3 aydan 3 aya olsa bitmez yada. Ustunkorumu yapiyosunuz
Ben bir büyük cama rahat bı saat uğraşıyorum ve canım çıkıyor ama sungerin yeşil kısmı ile bol domestosla bastira bastira siliyorum sonrada anca köpük temizliyorum
Peki butun bunlar ortalama kac gun surer
Bahar temizliği dediğimiz şey derin temizlik ise eğer :) önce Camları silip perdeleri yıkıyorum.Su siralar kadinlarin gundemindeki konularin basinda bahar temizligi geliyorPeki siz bahar temizliginde neler yapiyorsunuz?Ve ya her hangi bir ipuclariniz var mi bu konuyla ilgili?
Size bi kac sorum olacak:
*Temizlige nerden baslayip nerde bitiriyorsunuz?
*Oda oda mi temizlik yapiyorsunuz?
*Bahar temizligi ortalama kac gununuzu aliyor?
*Perdeleri yikamak icin ipuclariniz var mi?
*Camlari,aynalari neyle siliyorsunuz?
*Peki cocuklu anneler, sizin bahar
temizliginiz nasil oluyor?
Buyrun bir-birimize yardimci olalim.Konuya anket de ekledim
Yok artıkHaftada bir dip kose zaten yaparim toz alirn kapi citalari cok toz tutan yerler alirim buna ek sadece perde cam hali dolap icleri banyo faanslari kalıyor benim ... keske kaynanam gibi hic yapmasam sifir takinti kadinda 7 senedir evliyim kizlari gittikce yapar temizligini halilarin rengi degismis kac senedir yikanmiyosa
var öyle kişiler vallahYok artık
Iyy nasi rahat ediyolar ben halıda yerde bi ufak bise görsem rahatsız olurum milletteki rahatlığa bakvar öyle kişiler vallah
var öyle kişiler vallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?