Bahar Öztan: 'Saçlarım gidecek diye çok üzüldüm'

Allah acil şifa versin Allahtanki bilincliymis çok daha gec farkedilebilirdi yoksa şansliymiş, Allah bu hastalikla savaşan herkese şifa versin çok zor bir süreç gerçekten.

çok teşekkür ederim böyle gerçek şeyler duyunca daha bir umutlanıyorum.
devam ediyorum bakalım yemeye. Selenyumu da duydum. 25 inden sonra sonuçlara göre bir de ona bakacağım. Şimdi hangisinin iyi geldiğini anlamam diye tereddüt ediyorum.
Allah kimseyi sağlıkla imtihan etmesin ama beterin beteri var şükür.

gerçekten çok enteresan. benim de TSH 4 çıkınca değerlerimin normal olduğunu söyledi. En nihayetinde sınırlar içindeydi ama sonuçta yüksekti.
İnsan kendi kendinin doktoru olacak cidden.
Her şeyin başı sağlıklı yaşamak.
Herkese geçmiş olsun.

Bu belirtiler bende yok henüz. Ben TSH nin az yükseliğinden şüphe ettim ama şüphem boşa çıkmadı. Kaldı ki antikorumun biri biraz yüksek. Ben bir tek tekli nodül olduğu için kötü olabilir mi diye korkuyorum.
Doktor da dedi ki: kötü bile olsa bu hastalıktan ölen yok 30 yıl daha yaşarsın. Alırız ameliyatla.
Yine de kanser adı bile insanı ürkütüyor.

Doktorun dediğine göre ablamınkide henüz kanserleşmemeiş ama,eşiğinden dönmüş.

Son düzenleme:
in vino veritas müdüre söz verdim tutamadım. İnsan hastalığını gerçek bir kişiden dinleyince merak ediyor işte. Lütfen kusura bakmayın konu gasp ettim.
Mune sonsuz anlayışın için çok teşekkür ederim.

Sık sık buralardayım. Aklına takılan bişey olursa özelden dürtebilirsin. Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.

burda okumadım ama bugün okudum bu haberi helal olsun o nasıl bir tevekküldür öyle...
bu inançla bu hastalığı yeneceğinizi ümid ediyorum tez zamanda

Sen de bendensin.
Gebelik için rutin kontrolde daha önce normal olan tsh 4,9 çıktı, t3 t4 normal
Dahiliye önerisiyle eutyrox başladım 2 hafta sonra tsh iyice baskılanıp 0,21 e mi ne düştü
O arada anti tg 119 çıktı. Ki normalde anti tpo yüksek anti tg yüksek olur hastalarda.
Endokrine gittim bütün değerlerim ve usg normal çıktı.
Ama 1,5 ayda bir takibe devam. Eutyroxa devam. Hamile kalırsam ayda 1 kontrol.

Papiller ve foliküler tiroid kanseri en iyi tedavi olan kanserlerdendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…