Bahane'lere kanmakla hatami yaptim ?

inanmış olabilirsiniz ama kesin olan şu ki ayrılmakla çok doğru bir karar vermişsiniz.

ilişkinin daha temeli oturmadan öyle uzaktan uzağa derin bir aşk yaşamak zaten neredeyse imkansız ve fedakarlık isteyen bir şey, eski sevgiliniz bu yapıda değil belliki ya da sizi gerçekten sevmemiş (ki nasıl sevsin zaten 1-2 kez düğünde görmekle) :1no2:

olan olmuş artık yapacak bir şey yok, üzerinde düşünüp boştan yere kendinizi yemeyin.
yanlış bir ilişkiymiş,
gerçekten seven erkek gelmez mi 3 saat yolu demişsiniz, cevabı belli: gelir tabiiki.
ama şu saatten sonra sevdi mi sevmedi mi niye gelmedi vs sorularını kurcalayıp onun düşüncesiyle bile meşgul olmayın, hani yoktan yere canınızı sıkmayın.
yaşandı bitti, ne hatalar yapıyoruz...

mantık evliliği konusunda da umarım doğru bir insanla karşı karşıyasınızdır.
hayırlısı olsun diyorum.
ama evlilik bu çocuk oyuncağı değil, aklınızda en ufak şüphe olursa evlenmeyin.

ona kanmakla hata yapmissin evet ama ayrilmakla en guzel karari vermissin.
senden ricam sadece esinin bunu baska yerden ya da bu adamdan cirkince ogrenmesi yerine senden ogrenmesini sagla.
ve eger hala rahatsiz ederse de seni savciliga verecegini bu deidklerini de aleyhine delil olarak kullanacagini soyle.
cok acik ki dengesiz sapsalin teki. kaybetme telasiyla seni aramis tehdit etmis felan. cok cirkin ya cok cirkin.
sakin ama sakin bir gidim uzulme. zararin neresinden donersen kardir.
yine de evlilik kararini acele verilmis bir karar olrak gormeden edemiyorum.
saadetler diliyorum.

kusura bakma ama sende en az o çocuk kadar hatalısın.
düğünde tanıştığın ve bir kerede düğünde gördüğün bi adamla sarılma aşamasına gelmişsen,her gün göreceğin biriyle ne hale gelirsin düşünemiyorum...
seni yargılamak haddim değil ama bu kadar saf olmamalı insan.
ne koz vermişsinki eline seni fotoğraflarla tehdit ediyor.çok masum fotoğraflarsa photoshop olduğunu herkes anlar zaten.korkmana gerek yok.
yok eğer korkacağın fotoğraflarsa bu tehdidide hak etmişsin.
nasıl güvenip bu durumlara düşürmüşsün kendini.
seviyorum,aşığım falan diyipte aşkıda basite indirgemeyin.

kusura bakma ama sende en az o çocuk kadar hatalısın.
düğünde tanıştığın ve bir kerede düğünde gördüğün bi adamla sarılma aşamasına gelmişsen,her gün göreceğin biriyle ne hale gelirsin düşünemiyorum...
seni yargılamak haddim değil ama bu kadar saf olmamalı insan.
ne koz vermişsinki eline seni fotoğraflarla tehdit ediyor.çok masum fotoğraflarsa photoshop olduğunu herkes anlar zaten.korkmana gerek yok.
yok eğer korkacağın fotoğraflarsa bu tehdidide hak etmişsin.
nasıl güvenip bu durumlara düşürmüşsün kendini.
seviyorum,aşığım falan diyipte aşkıda basite indirgemeyin.

Hayir hayir fotograflar cok masumca seyler,yani gayet normal resimler.Öyle sandiginiz gibi seyler degil.

Hayir hayir fotograflar cok masumca seyler,yani gayet normal resimler.Öyle sandiginiz gibi seyler degil.

o halde bu korkun niye...?
elinden geleni arkana koyma de ve geç git.
tabi şimdi evleneceğin çocuğunda ahını almamanı tavsiye ederim.
yoksa bu ahıda biri çıkartır senden.
seni dürüst hislerle seven bir çocuğa sırf diğerini unutmak belkide ondan intikam almak için evet deyip evleniyorsun.
evleneceğin kişi bu ikiyüzlülüğü hak ediyormu?
onu sevdiğini sanıyor ama sen mantık evliliği yapıyorsun.
aşk acısı çekip unutmak için bilinçsizce önüne ilk çıkanla alelacele evlenmek isteyen kızların aksine düğününde giyeceğin hint gelinliğiyle takacağın devasa set,hatta nişan kıyafetinin nasıl olacağı bile hazır.
hem böyle bir aşkı bitirip hemde hayatının aşkıyla evleniyormuşsun gibi bu kdarhevesli ve hazırlıklı olmanda garip geldi...
ama yinede mutluluklar tabii..
hayat senin hayatın...

adama bak ya amma yüzsüz cikti,gece durmadan aradi,küfürler saydi,neymis efendim evlenmeyecekmisim.Kimseye yar olmayacakmisim.Gelmiyorum diyor,zorla degil ya,ama sende evlenemezsin,hele bi evlen,ben sana neler yaparim dedi.Ya adama bak hem gelmiyorum diyor,ordan hayatima müdahale etmeye calisiyor,ruh hastasi midir nedir anlamadim :1shok:

Son düzenleme:
Arkadaşım , açma telefonlarını, numaranı değiştir..

Bizim yapacağımız birşey yok ki, ne diyebiliriz.
Yeni ilişkine bak, yok 1 yılım boşuna mı gitti, yok beni kullandı mı? yok evlimiydi? geç bunları artık, neden bunlarla kafa patlatıyorsun?
Doğru bir ilişki desek ne değişecek, yanlış bir ilişkiymiş desek ne değişecek..

Tarihe karışmış bir ilişki için yorum yapmaya ne gerek var artık..

Sen önüne bak..
Tehditlerine de kulağını tıka..
Açma telefonlarını, neyi konuşacaksınız ki telefonları açsan?

Beni rahat birak, seni savcılığa veririm de, kapa telefonu..

Arkadaşım , açma telefonlarını, numaranı değiştir..

Bizim yapacağımız birşey yok ki, ne diyebiliriz.
Yeni ilişkine bak, yok 1 yılım boşuna mı gitti, yok beni kullandı mı? yok evlimiydi? geç bunları artık, neden bunlarla kafa patlatıyorsun?
Doğru bir ilişki desek ne değişecek, yanlış bir ilişkiymiş desek ne değişecek..

Tarihe karışmış bir ilişki için yorum yapmaya ne gerek var artık..

Sen önüne bak..
Tehditlerine de kulağını tıka..
Açma telefonlarını, neyi konuşacaksınız ki telefonları açsan?

Beni rahat birak, seni savcılığa veririm de, kapa telefonu..

telefonlara cikma demesi kolay,evi ariyor,yani beni cepten arasa,sorun degil cikmam telefona,ama evi ariyor,annem babam cikmadan ben cikiyorum telefona onlar duymasin diye,ev telefonundanda bilemem ki onun arayip aramadigini,mecbur korkudan her telefon caldiginda cikiyorum telefona,ki ailem duymasin

bu anlattığın nişanlınmı yoksa seni arabaya zorla koyup adını kötüye çıkaran kişimi he..

İlginç..CADIARZU 1 kez görmeyle, sadece telefonla konuşmayla sevmek nasıldır bilemem, ayrıca bu kadar bahaneye nasıl dayandın, sen de farkındaymışsın ki hepsi yalan, önemli olan sadece istemektir, istersen 10 saatlik yola da gidersin, o gelir.. Hele de 1 yıl içinde birden fazla görüşebilirdiniz..Neyse şu durumda çok da önemli değil bunlar artık, geçmişi kurcalamak hata..Evliliğine konsantre ol bence, mutlu et, mutlu ol..Fotograflar konusu hiiiç kafaya takılcak şeyler değil, hiç de bişey yapamaz, yapsa da fotoshop anlaşılır, takılma bunlara, asla ona yapma diye yalvarma sakın, hiç kaale alma cevap da verme, sen önüne bak artık, önemli olan sensin..a.s.

Back