Bahane mi korkaklık mı gerçekler mi

Badgirlunicorn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
250
76
Benim birkaç yıllık ilişkim mesafeler yüzünden bitti. Yani farklı şehirlerde yaşadığımız ve okuduğumuz için bu ilişkinin ilerlemiyeceğini söyledi ve bitti. Ara ara dostça konuşuyoruz kendisi de üzülüyor. Sürekli keşke yakın olsaydık bu koşullarla çok zor içerikli şeyler söyleyip iyice beni delirtiyor. Ben onun içinde her zaman kalıcakmışım ne olursa olsun yarım kalacakmış ama bu şekilde de olmazmış. Ben iki insan birbirini sevdikten sonra Allahın izniyle önlerinde hiç bir engel olmayacağını düşünüyorum. Yani sevenler napar ne eder bir şekilde kavuşur . Ama bu yapılan tam bir sorundan kaçma değil mi sizce de?

Aslında ben ayrıldım ama sonra o daha sert durmaya başladı.

Bi de yeni bi huyu çıktı öyle konuşuyoruz normal normal sonra ses çıkmıyo çok ilginç bi insan oldu . Aslında dışardan bakınca her şey çok net ama ona sorsan kendini tutamayıp konuşuyodur sonrada kendini engellemeye çalışıyodur bi daha başlamayalım diye

Hem ayrilip hem tekrar gel yeniden baslayalim demen de cok makul bi hareket degil. Hep boyle istikrarsiz misin?
Hem ayrılıp hem gel barışalım demedim farklı konular oldu konuşmamız gereken. Zaten bi kez bile barışalım demedim sadece eski dostlar gibi konuşup konuşmayı kestik hal hatır sorup. Yoksa istikrarımdan şüphem yok hiç bir konuda. Domuz inadı vardır bende

Önceden bende gerçekten sevince hiçbir engel olamaz diyordum ama oluyor. Sevgi mesafeli ilişkileri bi yere kadar götürüyor ve orada da bırakıyor. İnsan sevdiğinin yanında olmak, en kötü anında en mutlu anında ona sarılmak istiyor ama yapamıyor. Yavaş yavaş duyguların yerini mantık alıyor ve buumm , ilişki bitiveriyor. İnanın gözden uzak olan gönülden de uzak oluyor.

Siz de konuşmayı kesin ve hayatınıza bakın.

Canım sen beni bir dinle...Kaybol kesinlikle ulasamasin ne bir mesaj ne bir iletişim. Yani birden yok olacaksın. O egoyu yerle bir et bakalım ne olacak.
Mekanizma aynı bunlarda.
Hiç aciklama yapmadan yok ol.
Yok oldum zaten. Ama hiçbir şey olmadı gayet yoluna baktı ve bunu kaldıramıyorum hırs yaptım sanki

Bilmiyorum mantıken de bakınca aramızda bi engel olduğunu düşünmüyorum. Yani sonsuza kadar ayrı kalalım demiyorum ama birkaç yıl idare edip daha ciddi adımlar ya da taşınmalar rahatlıkla olabilirdi. Bu kadar büyük bi aşkla sevdiğini hala daha söylerken birkaç sene bekleyememek akıl işi mi

Domuz inadi degildir o domuz inadi olsa ayrildigin adamla muhatap olmazsin :d

O zaman niye ayrildin yahu madem her sey iyiydi makuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…