Bahane mi korkaklık mı gerçekler mi

Sevdikten ve gercekten guvenip sadik kalindiktan sonra uzaktan da iliski yuruyor. Ama cok yipratici. Havalar isinmaya baslayinca her yer el ele kol kola gezen ciftlerle doluyor. Benim sevgilim de yanimda olsa keske diyor insan icine batiyor. Mutlu oldugu zaman yaninda olup paylasmak istiyor. Uzuldugu zaman yaninda olup elinin tutulmasini istiyor insan. Eger karsinizdaki dogru kisiyse yürür uzaktan da. Ama dedigim gibi cok zor.
Anladigim kadariyla siz ayriligi istemissiniz. Gercekten seviyor guveniyor olsaydiniz ayrilmak istemezdiniz sabretmeyi secerdiniz. Ve karsinizdaki insan da gercekten seviyor olsaydi ayrilik isteginize karsi cikardi diye dusunuyorum.
Sizin durumunuzda en iyisi tamamen iletisimi kesmek. Hayatiniza devam edin. Eski sevgiliniz bu sekilde hayatinizda kaldigi muddetce surekli bu sorular aklinizi mesgul edecek.

Canım sen beni bir dinle...Kaybol kesinlikle ulasamasin ne bir mesaj ne bir iletişim. Yani birden yok olacaksın. O egoyu yerle bir et bakalım ne olacak.
Mekanizma aynı bunlarda.
Hiç aciklama yapmadan yok ol.

Yalnız ayrılan konu sahibi zaten.Konusunda buna yer vermemiş ama,yorumunda bahsetmiş.
Neyse bana kalırsada ne yazıkki mesafeli ilişki mantık işi değil.Bende pek olumlu bakmıyorum bu duruma.Bu yüzden ilişki bitirmek banada geçerli bir sebep gibi geliyor ne yalan söyliym.Çok zor ve yıpratıcı bir süreç.Yorucuda.Ben istemezdim.

Ayrildiktan sonra o kisiden arkadas olunmaz! bunu bilir bunu soylerim.
özellikle sizin durumunuzda ayrilik sebebi aldatma, sevgi bitti vs degil ve mesafe ise.

Bana uzak mesafeli ilişkiler saçma geliyor. Çok ciddi anlamda sadakat lazım bunun için ve birçok kişide bu sadakatin bulunduğunu sanmıyorum. Yani bilmiyorum ilişki yaşamak değil o, neyin nesi bilmiyorum ama ilişki gibi olmuyor. Sevgilin var ama yapayalnızsın aslında.

eğer uzun zaman aynı yerde olup sonra mesafe girse araya bir şekilde bir süre devam edilebiliyor.ama uzakta başlayan ilişkiden pek hayır geleceği söylenemez.bir defa bağlanma duygusu tam olmuyor.hadi kızlar yine duygusal biraz ama erkekler için görmek hissetmek şart.yoksa zamanla araya soğukluk giriyor.ayrılmanız bahane falan değil uzaktan o ilişkideki havayı yakalayamamış ayrılmış.büyük ihtimalle başkası vardır şuan hayatında yakın çevresinden bulduğu.yazmayın hiçbir şey demeden iletişimi koparmak en iyisi

Benim birkaç yıllık ilişkim mesafeler yüzünden bitti. Yani farklı şehirlerde yaşadığımız ve okuduğumuz için bu ilişkinin ilerlemiyeceğini söyledi ve bitti. Ara ara dostça konuşuyoruz kendisi de üzülüyor. Sürekli keşke yakın olsaydık bu koşullarla çok zor içerikli şeyler söyleyip iyice beni delirtiyor. Ben onun içinde her zaman kalıcakmışım ne olursa olsun yarım kalacakmış ama bu şekilde de olmazmış. Ben iki insan birbirini sevdikten sonra Allahın izniyle önlerinde hiç bir engel olmayacağını düşünüyorum. Yani sevenler napar ne eder bir şekilde kavuşur . Ama bu yapılan tam bir sorundan kaçma değil mi sizce de?

Ben burda uzakta kızlarla gönül eğlendirmek istiyorum ilişkimiz olursa zorlanırım diyor bu oğlan. Ama seni de komple çıkarmıyor hayatından.

Böyle bir konu görmemek için dua ediyordum ama neyi istemediysek onu görmeye alıştık zaten artık :KK43: Bu yıl bizde farklı şehirlerde okumaya başlayacağız ve bende bu şekilde değişmesinden çok korkuyorum araya mesafe girinc ebir şey değişmeyeceğini hatta daha çok özleyeceğini söylüyor ama bu ne kadar doğru olur hiç bilmiyorum şimdiden gerildim :KK17:

Bahane bence. Zor olduğu kesin ama istedikten sonra oluyor yani. Aynı şehirde olunca ne değişecekmiş pardon? gezip tozma, el ele tutuşma sarılma sinemaya gitme iş çıkışları buluşma..tamamen fiziksel temaslı şeyler. somut şeyler. somut olarak yanında olamadığınız için ruhu doymuyor ve size zor mor demiş. Ben saçma buldum bu işi. Çünkü abim ve eşi senede 1 görürdü birbirini. biri isteme merasimiydi, öbür sene nişan, öbür sene kına ve düğün. bende 2 yıl ayrı şehirlerden sürdürdüm ilişkimi. Zor olmasına zor, ama oluyor.

Benim birkaç yıllık ilişkim mesafeler yüzünden bitti. Yani farklı şehirlerde yaşadığımız ve okuduğumuz için bu ilişkinin ilerlemiyeceğini söyledi ve bitti. Ara ara dostça konuşuyoruz kendisi de üzülüyor. Sürekli keşke yakın olsaydık bu koşullarla çok zor içerikli şeyler söyleyip iyice beni delirtiyor. Ben onun içinde her zaman kalıcakmışım ne olursa olsun yarım kalacakmış ama bu şekilde de olmazmış. Ben iki insan birbirini sevdikten sonra Allahın izniyle önlerinde hiç bir engel olmayacağını düşünüyorum. Yani sevenler napar ne eder bir şekilde kavuşur . Ama bu yapılan tam bir sorundan kaçma değil mi sizce de?
benim eşim başka şehirdeyken sevgili olmuştuk biz mesafe bahane olabilir die düşünorm gerçi bizim aynı şehirdeyken baya geçmişimiz vardı arkadaş olarak

Bahane bence. Zor olduğu kesin ama istedikten sonra oluyor yani. Aynı şehirde olunca ne değişecekmiş pardon? gezip tozma, el ele tutuşma sarılma sinemaya gitme iş çıkışları buluşma..tamamen fiziksel temaslı şeyler. somut şeyler. somut olarak yanında olamadığınız için ruhu doymuyor ve size zor mor demiş. Ben saçma buldum bu işi. Çünkü abim ve eşi senede 1 görürdü birbirini. biri isteme merasimiydi, öbür sene nişan, öbür sene kına ve düğün. bende 2 yıl ayrı şehirlerden sürdürdüm ilişkimi. Zor olmasına zor, ama oluyor.
Katılıyorum isteyen yapar

X