- 1 Temmuz 2015
- 841
- 856
- 23
- Konu Sahibi Badgirlunicorn
Evet bunu diyorum işte. Dürüstmus yine de.
Tövbe...kimde bulacağıdı ya.
Anlaşıldığıma sevindim
Sahi kimde bulacağızz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen beni bir dinle...Kaybol kesinlikle ulasamasin ne bir mesaj ne bir iletişim. Yani birden yok olacaksın. O egoyu yerle bir et bakalım ne olacak.
Mekanizma aynı bunlarda.
Hiç aciklama yapmadan yok ol.
kimde bulcaz domuzlarda mı?sen oyle yaptın galıbaGerçek aşkı erkeklerde ararsan kendini boşanma davasında bulursun :)
Neden mi?
Çünkü aradığın aşkı erkeklerde bulamazsın
dini yorum YASAK bebişimO aşk ancak yaratıcına duyabilirsin.
İstemeden veren seni anneden babandan çok seven Allaha duyabilirsin.
Gerisi yalan dolan
Benim birkaç yıllık ilişkim mesafeler yüzünden bitti. Yani farklı şehirlerde yaşadığımız ve okuduğumuz için bu ilişkinin ilerlemiyeceğini söyledi ve bitti. Ara ara dostça konuşuyoruz kendisi de üzülüyor. Sürekli keşke yakın olsaydık bu koşullarla çok zor içerikli şeyler söyleyip iyice beni delirtiyor. Ben onun içinde her zaman kalıcakmışım ne olursa olsun yarım kalacakmış ama bu şekilde de olmazmış. Ben iki insan birbirini sevdikten sonra Allahın izniyle önlerinde hiç bir engel olmayacağını düşünüyorum. Yani sevenler napar ne eder bir şekilde kavuşur . Ama bu yapılan tam bir sorundan kaçma değil mi sizce de?
Ona aşkımız ebedi...O aşk ancak yaratıcına duyabilirsin.
İstemeden veren seni anneden babandan çok seven Allaha duyabilirsin.
Gerisi yalan dolan
benim eşim başka şehirdeyken sevgili olmuştuk biz mesafe bahane olabilir die düşünorm gerçi bizim aynı şehirdeyken baya geçmişimiz vardı arkadaş olarakBenim birkaç yıllık ilişkim mesafeler yüzünden bitti. Yani farklı şehirlerde yaşadığımız ve okuduğumuz için bu ilişkinin ilerlemiyeceğini söyledi ve bitti. Ara ara dostça konuşuyoruz kendisi de üzülüyor. Sürekli keşke yakın olsaydık bu koşullarla çok zor içerikli şeyler söyleyip iyice beni delirtiyor. Ben onun içinde her zaman kalıcakmışım ne olursa olsun yarım kalacakmış ama bu şekilde de olmazmış. Ben iki insan birbirini sevdikten sonra Allahın izniyle önlerinde hiç bir engel olmayacağını düşünüyorum. Yani sevenler napar ne eder bir şekilde kavuşur . Ama bu yapılan tam bir sorundan kaçma değil mi sizce de?
Katılıyorum isteyen yaparBahane bence. Zor olduğu kesin ama istedikten sonra oluyor yani. Aynı şehirde olunca ne değişecekmiş pardon? gezip tozma, el ele tutuşma sarılma sinemaya gitme iş çıkışları buluşma..tamamen fiziksel temaslı şeyler. somut şeyler. somut olarak yanında olamadığınız için ruhu doymuyor ve size zor mor demiş. Ben saçma buldum bu işi. Çünkü abim ve eşi senede 1 görürdü birbirini. biri isteme merasimiydi, öbür sene nişan, öbür sene kına ve düğün. bende 2 yıl ayrı şehirlerden sürdürdüm ilişkimi. Zor olmasına zor, ama oluyor.