Bahane mi korkaklık mı gerçekler mi

Bilmiyorum mantıken de bakınca aramızda bi engel olduğunu düşünmüyorum. Yani sonsuza kadar ayrı kalalım demiyorum ama birkaç yıl idare edip daha ciddi adımlar ya da taşınmalar rahatlıkla olabilirdi. Bu kadar büyük bi aşkla sevdiğini hala daha söylerken birkaç sene bekleyememek akıl işi mi

Biz bekleyemedik mesela. Artık tak etmişti ikimize de. Tabi ben yaklaşık 2 yıl öncesinden bahsediyorum ama.
Çok seviyorduk birbirimizi ama artık dayanılmaz hal almıştı.
Mantıken bir engel yok diyorsunuz ama şöyle düşünün; sevdiğiniz insana mesaj atarak mı mutluluğu yaşamak istersiniz, aşkımm buluşalım anlatmam gereken şeyler var diyerek mi?
Bence ikinci seçenek daha mantıksal. Ama duygularla hareket ettiğinde aman nolacak mesafeyi de aşarız diyor insan. Öyle olmuyor maalesef. Belki o da sevdiği halde mantığına engel olamamıştır.

Kusuruma bakmayın sadece yaşadığım bir şey olduğu için bu kadar çok konuşuyorum
Hoppa

Biz bekleyemedik mesela. Artık tak etmişti ikimize de. Tabi ben yaklaşık 2 yıl öncesinden bahsediyorum ama.
Çok seviyorduk birbirimizi ama artık dayanılmaz hal almıştı.
Mantıken bir engel yok diyorsunuz ama şöyle düşünün; sevdiğiniz insana mesaj atarak mı mutluluğu yaşamak istersiniz, aşkımm buluşalım anlatmam gereken şeyler var diyerek mi?
Bence ikinci seçenek daha mantıksal. Ama duygularla hareket ettiğinde aman nolacak mesafeyi de aşarız diyor insan. Öyle olmuyor maalesef. Belki o da sevdiği halde mantığına engel olamamıştır.

Kusuruma bakmayın sadece yaşadığım bir şey olduğu için bu kadar çok konuşuyorum
Hoppa
Siz de o kazazedelerdensiniz demek :) ya bilmiyorum benim için sorun değil bu durum gerçekten. Benim kadar sevseydi onun için de sorun olmazdı diye düşünüyorum. Yani ben yapabiliyosam o da yapsın. Yapamıyosa da hala daha sevdiğini iddia etmesin. Yani dediği şu çok seviyorum hep içimde kalcaksın ama olmaz. Dünyanın en saçma şeyi

Benim birkaç yıllık ilişkim mesafeler yüzünden bitti. Yani farklı şehirlerde yaşadığımız ve okuduğumuz için bu ilişkinin ilerlemiyeceğini söyledi ve bitti. Ara ara dostça konuşuyoruz kendisi de üzülüyor. Sürekli keşke yakın olsaydık bu koşullarla çok zor içerikli şeyler söyleyip iyice beni delirtiyor. Ben onun içinde her zaman kalıcakmışım ne olursa olsun yarım kalacakmış ama bu şekilde de olmazmış. Ben iki insan birbirini sevdikten sonra Allahın izniyle önlerinde hiç bir engel olmayacağını düşünüyorum. Yani sevenler napar ne eder bir şekilde kavuşur . Ama bu yapılan tam bir sorundan kaçma değil mi sizce de?
canım allah nasip ederse tabikide birlikte olursunuz ama arada uzaklık olunca zorlasıyo işler tamam özlmekte güzel ama insan bi çok sey istiyo mesela bi sabah kahvaltısını beraber yapmak ya da en basitinden istediğinde sinemaya gitmek yani olmuyo öyle sevgi ask herseyi çözmüyo

canım allah nasip ederse tabikide birlikte olursunuz ama arada uzaklık olunca zorlasıyo işler tamam özlmekte güzel ama insan bi çok sey istiyo mesela bi sabah kahvaltısını beraber yapmak ya da en basitinden istediğinde sinemaya gitmek yani olmuyo öyle sevgi ask herseyi çözmüyo
Çözemiyosa işte o sevgi aşk değildir. Seven ölene kadar bekler ama gerçekten seven. Çağımızda sevginin de içi bomboş gerçekten malesef.

bide erkekler bu konuda daha çabuk sıkılırlar kadınların yapısından ötürü sadık olma duyguları ağır basar ama erkekler farklıdır onları tutan bir zincir yoksa üzerinde bir çift göz yoksa onları tutamazsın bilmem anlatabildim mi

İnnasabirin...gerçekten erkeklerde böyle bir sistem olduğunu mu düşünüyorsunuz. ..seviyor ama mantığı kabul etmiyor :KK70::KK70::KK70:

HER insanın bazı durumlarda mantığı farklıdır duyguları farklıdır. Kız veya erkek fark etmez. Çevremde örneklerini gördüm, kendim de bizzat yaşadım.
Kişinin seviyorum ama olmuyor bahanesini sunması farklı bir mevzu.

Ben evlenmicem ya yüreğim kalmadı artık hiçbir şeye:KK14:
yürek sen ölene kadar tükenmiyo canım :) sen bundan sonra asla kimseyi sevemem bakamam dokunamam dersin gün gelir kendini nikah masasında bile bulabilirsin yani hayat herseye ragmen devam ediyo kalan sağlar bizim deyip yürümek zorunda kalıyosun....:KK14::KK14::KK14:

yürek sen ölene kadar tükenmiyo canım :) sen bundan sonra asla kimseyi sevemem bakamam dokunamam dersin gün gelir kendini nikah masasında bile bulabilirsin yani hayat herseye ragmen devam ediyo kalan sağlar bizim deyip yürümek zorunda kalıyosun....:KK14::KK14::KK14:
Orası öyle tabi Allah bilir önümüze bakcaz artık

HER insanın bazı durumlarda mantığı farklıdır duyguları farklıdır. Kız veya erkek fark etmez. Çevremde örneklerini gördüm, kendim de bizzat yaşadım.
Kişinin seviyorum ama olmuyor bahanesini sunması farklı bir mevzu.
Canim sen böyle güzel güzel bana anlat kendine anlat ben dinlerim yani hak da veririm.ama erkekler böyle değil...bak burdaki 3 sayfa yorumu okut sevgiyle aşkla imkansizlikla ilgili adam 2 gün hebebe hebebe diye gezer beyin yanar yani.
Düz mantık düz.
Seviyorsa sever koşar peşinden sevmiyorsa sevmez sıvısmanin yoluna bakar.
Hele seni seviyorum ama olmuyor lafı ya hala inananlar var demek ki.ne diyeyim.

Canim sen böyle güzel güzel bana anlat kendine anlat ben dinlerim yani hak da veririm.ama erkekler böyle değil...bak burdaki 3 sayfa yorumu okut sevgiyle aşkla imkansizlikla ilgili adam 2 gün hebebe hebebe diye gezer beyin yanar yani.
Düz mantık düz.
Seviyorsa sever koşar peşinden sevmiyorsa sevmez sıvısmanin yoluna bakar.
Hele seni seviyorum ama olmuyor lafı ya hala inananlar var demek ki.ne diyeyim.

Seni seviyorum ama olmuyor lafına bende saçma bakıyorum. Benim orada demek istediğim bazen duygularla mantık çatışıyor ve mantık galip geliyor. Benim ilişkimde durum buydu ama biz hiçbi zaman seviyorum ama olmuyor demedik. Acıkça mesafeler yüzünden birbirimizden soğuduk dedik.
Kimsenin benim sevsede mantığı galip geliyor cümlemi cımbızla seçip önüme koyacağını düşünmedim açıkcası. Ama demek istediğim daha farklıydı.
Umarım anlatabildim.

Gerçek aşkı erkeklerde ararsan kendini boşanma davasında bulursun :)
Neden mi?
Çünkü aradığın aşkı erkeklerde bulamazsın

X