İlaçlamı geçirdiniz?
Hm analdım.çok geçmiş olsun tekrar yaşatmasın Rabbimevet ilaçla sabah akşam 8 ad. içilen ilaçla
içinde c ve d vitaminleri, çinko olan bir karışım kullanıyorum
oğluma da kara mürver ekstralı yine cvit ve diğer vitamin mineraller olan bir şurup kullanıyorum
+1D vitamini... arı sütü propolis kullanıyorum.. tavsiye ederim..
En iyi antibıyotık sarımsak soğandır. Bol bol yiyin.bağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Vitamin takviyelerini doktor önerisinde almakta fayda var. Yukarıda bir hanım da yazmış, ihtiyacınızdan fazla vitamin, takviye vs. kullanmanın da ciddi yan etkileri olabilir. Ben D vitamini kullanıyorum ama doktor önerisi ile ne zamandır zaten kullanıyordum. Onun dışında ben düzenli ve sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum. Şeker ve karbonhidrattan elimden geldiğince uzak durup, probiyotik gıdaları mutlaka beslenmeme ekliyorum (Yoğurdumu, turşumu kendim yapıyorum ayrıca düzenli kefir içiyorum). Bunların dışında sarımsak, defne tohumu, propolis, hindistan cevizi yağı ve doğal elma sirkesi de sıkça tükettiğim gıdalardan. Bunu normalde kış aylarında uygulamaya çalışıyordum, virüsten beri düzene oturttum.
Yüksek dozdan kastınız ne? Ne kadar da bir yaptırıyorsunuz bunu? Çünkü günlük 250 mgdan fazla asla c vitamini alınmamalı. Günlük 1000mg olan suda çözünen vitaminler mideyi yerle bir edip kemikleri eritir.Hacemat yaptırdığım yerde damardan yüksek doz C vitamini alıyorum. Bagışıklık sistemi için yüksek doz C vitamini önemli tabi. Ayrıca farklı karışımlı serumları da var. I.V Terapi karışımlarda Ozon terapi, yüksek doz C vitamini, Glutatyon, B1, B2, B6, B9, B12, Selenyum, Çinko, Alfa Lipoik asit ile tüm viral enfeksiyonlara karşı hazı olursunuz. Meyve ve sebzelerden alınan C vitamini vücutta çok tutulamaz. Bu yüzden damardan alınan C vitamini daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?