Bağışıklık?

Evet kullanıyorum. C vitamini,D (K2 ile birlikte damlacıklı olması ve zeytinyağ ile tüketilmesi çok önemli. Çünkü zeytinyağında etkinliği artıyor) Omega, B12, Magnezyum ve demir. Ayrıca sabahları aç karnına sade tahin yutmanızıda tavsiye ederim. Vücuttaki ağır metalleri atabilmemiz adına.

Poleni çörekotunu iyi kalite bir bal ile karıştırıp her gün bir tatlı kaşığı tüketilebilir.Kan sulandırıcı almak ta önemli , yani asprin günlük alınabilir (herhangi cerrahi bir işlem geçirilecekse en az 1-2 hafta önceden bırakılmalı).Aspirin yerine zencefil de kullanılabilir ,çok etkili bir kan sulandırıcı.

*Arkadaslar ben oncelikle dahiliyeye gidip vitaminlere baktirdim her sonbahar oncesi baktiririm zaten
*D vitaminim dusuk die d vitamini basladim
*Normaldede cok meyve yiyemedigim icin hergun deilde haftada iki bazen uc ozellikle kisin multivitamin icerim
*Kis aksamlari her aksam olmasa bile nane limon taze zencefilli cay yapiyorum esiminkine bal katiyorum ben sade iciyorum
*Bazen karisik meyve cayi yapiyorum kendim meyveleri dograyip limon vr zencefille
*Aksam yemeginde ya sarimsakli yogurt oluyor yada sarimsagi soyyorum cigden yiyoruz yemekle buna virusle basladik
*Esim balla corekotu yiyor bi tatli kasigi arada sabah aksam ne zaman denk gelirse
*Hangi donemin sebzesi varsa bi gun sebze bigun et tuketmeye calsiyorum,(balik, tavuk, ciger be denk gelirse)
*Kuruyemis genelde oluyor bitki cayiyla yazdiklarim aksam yaninda arada tuketiyoruz(daha cok esim sewiyo die)

C, D ve Çinko içeren Redoxon veya farklı marka Efervesan Tabletlerden içiyoruz doktor tavsiye etti. İlimizde Redoxon marka eczanelerde yok o derece yani herkes kapış kapış alıyor.

Her gün balık yağı yiyorum takviye olarak kullandığım markada easyfishoil omega 3 ve d vitamini takviyesi oluyor

D vitamini kullanıyorum. Bol sebze meyve ve protein almaya dönüşümlü çalışıyorum.

ne yazıki atlattım hemde yen, doğum yapmışken şşimdi 2ay oldu hala koku alamıyorum

bağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Günlük meyve ve sebze mutlaka tüketiyorum,haftada en az 2 gün balık ve meyveli ıhlamur içiyorum diğer takviyelere pek güvenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…