- 11 Mart 2013
- 9.621
- 13.017
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bütün pek işe yaramıyormuş diye okudum bi yerlerde ama kaynağı hatırlamıyorum. ezilmesi gerekiyormuş, full etki içinBen de bütün yutuyorum da acaba öyle fayda ediyor mudur dedim kendi kendime ezerek yiyemiyorum da ondan sordum
o verilen tek seferde 8 adet içilen ilaçtan mı kullandınız?benim de pozitif çıktı ama ilaç kulandım geçti bol meyve ve turşu yiyiorum ben zaten 1 hafta hiç birşey yiyemedim ve sürekl, uyudum şimdi iyim dediğim gibi bol meyve ve turşu yiyorum ben
Senelerdir Herbalife ile besleniyorum çok şükür bağışıklığım da yerinde ailecek besleniyoruz genetik alerji dışında bir problemimiz yok çok şükürbağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Merhaba 2 damla kullanıyorum.D3K2 1 damla mi kullaniyorsunuz
İki üç senedir her kış gerektpinde umca kullanıyorum hep de faydasını gördüm. Ama araştırmadım ne gibi zararları var acabaMerhaba 2 damla kullanıyorum.
umca ile ilgili bi araştırma yaptınız mı? İlgili üniversitesilerde bölüm başkanlarının direkt karşı çıktığını söyledi bize bi farmakolog tanıdığımız. Bıraktık kullanmayı, ama çocuk dr umuzda önermişti kullanmayı
Evet bende kullanıyorum dediğiniz gibi bağışıklığa iyi geliyor jel olduğu için çok seviyorum bende yemesi yutması çok kolayBalık yağının bağışıklık sistemine bayağı faydası var ben easyfishoil kullanıyorum eskiye göre çok daha dirençliyim onu öneririm kesinlikle
Faydasını gördünüz mü?Bol bol c vitamini alıyorum takviye olarak easyfishoil balık yağı kullanıyorum
Evet bağışıklık sistemi için faydası var kesinlikle uzun zamandır hasta olmuyorum balık yağına başladığımdan beriFaydasını gördünüz mü?
Bolca C vitamini içeren meyveler tüketin, bol su için; birde sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi içmenizi tavsiye ederim.bağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
korona oldukdan sonra eczaneden c vitaminı ve d vıtamini alıp kullandım artı bol lımon sarımsaklı kemık suyu corbası ıcerek hastalıgı atlattım hap kullanmadım atalarımızın dedıgı gıbı kemik suyu gercekden oluyu dırıltıyormus bırde eklemekıstedıgım kaynanam kanser teshısınde 6 ay omur bıcdıler amelıyat falan oldu gerı kapattılar kanserlı yerı kadında 6 ay boyunca kemık suyu ıcırdık her gun kemoterapi ıle kanserı yendıbağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Kesinlilkle gerçek ve iyi kalite balbağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Yeşil çaydan şaşmam içine biberiye tarçın karanfil de atıyorum hem yaşlanmaya hem yağ atmaya hemde bağışıklığa birebirbağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz