• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağışıklık?

benim de pozitif çıktı ama ilaç kulandım geçti bol meyve ve turşu yiyiorum ben zaten 1 hafta hiç birşey yiyemedim ve sürekl, uyudum şimdi iyim dediğim gibi bol meyve ve turşu yiyorum ben

Kahvaltınızda portakal veya mandalin suları olsun arkdaşlar C vitamini çok önemli limonata yapın sıkıp sıkıp için boğazınız boş durmasın gündüzleri bol bol takviye verici ilaç yerine en sağlıklı şekilde beslenin.

benim de pozitif çıktı ama ilaç kulandım geçti bol meyve ve turşu yiyiorum ben zaten 1 hafta hiç birşey yiyemedim ve sürekl, uyudum şimdi iyim dediğim gibi bol meyve ve turşu yiyorum ben
o verilen tek seferde 8 adet içilen ilaçtan mı kullandınız?

Arada kekik çayı içerim, et yemekleri yerim. Sabahları mutlaka 1 yumurta tüketirim. Bol bol bal yerim.
Pasta börek de yapıyorum maalesef hamur işinden uzak duramıyorum.. Ama hamur isini de hazır almıyorum (ekmek hariç ) pastamı böreğimi cheesecake 'e kadar yaparım.
Bol bol turşu yerim turşumu da sirkemi de kendim yaparım.
2 öğün yiyorum kahvaltiyi gec yapiyorum (öğle arası kahvaltı yapıyorum mesela ) kahvaltıda sağlıklı besleniyorum yumurta bal kuru incir yerim.
Akşam yemeğinde de mutlaka ya salata ya yoğurt yancı olur.
Bunun dışında Çok bir şey yapmıyorum. Taze zencefil limon çayı, yabani kekik çayı, adaçayı, doğal kuşburnu.. bu çayları da yine aktarlardan aldigim bitkilerle yapiyorum poset/sallama cay kullanmiyorum.

D3K2 1 damla mi kullaniyorsunuz
Merhaba 2 damla kullanıyorum.
umca ile ilgili bi araştırma yaptınız mı? İlgili üniversitesilerde bölüm başkanlarının direkt karşı çıktığını söyledi bize bi farmakolog tanıdığımız. Bıraktık kullanmayı, ama çocuk dr umuzda önermişti kullanmayı

Merhaba 2 damla kullanıyorum.
umca ile ilgili bi araştırma yaptınız mı? İlgili üniversitesilerde bölüm başkanlarının direkt karşı çıktığını söyledi bize bi farmakolog tanıdığımız. Bıraktık kullanmayı, ama çocuk dr umuzda önermişti kullanmayı
İki üç senedir her kış gerektpinde umca kullanıyorum hep de faydasını gördüm. Ama araştırmadım ne gibi zararları var acaba

Ben surup tarifi ogrendim genellikle bronsite astima bogaz agrisina falan iyi geliyo
Birer olcek zencefil zerdecal keciboynuzu tozunu aliyoruz uzerine diledigimiz miktarda sirke ve bal ile tatlandiriyoruz gun icinde aklimiza geldikce iciyoruz
Ferah ve aci ama icilemeycek gibi degil tadi nasil oluyosa vikise donuyor

Balık yağının bağışıklık sistemine bayağı faydası var ben easyfishoil kullanıyorum eskiye göre çok daha dirençliyim onu öneririm kesinlikle
Evet bende kullanıyorum dediğiniz gibi bağışıklığa iyi geliyor jel olduğu için çok seviyorum bende yemesi yutması çok kolay

Ersağ Omega 3
Ersağ Zersacal zencefil karsimi kapsul
Ersağ Akgunluk
Ersağ Zeytin yapragi ekstrasi
Ersağ Pro 360 (propolis corek otu yagi kapsulu)
Ersağ Proboyotik
Aspir yagi
Elma sirkesi
Yulaf ezmesi
Yesil cay, hibiskus, sumak dali çayı, ihlamur, cig badem, cig ceviz, goji bery, yaban mersini,kuru dut,elma krusu, erik kurusu 🤦🏻‍♀️
Biliyorum bir dunya laf isitebilirim haklisinizda ama gercekten suan kullaniyorum bunlari, virus sebebinden cok otoimmun den kaynaklanan rahatsizligimdan ötürü kullaniyorum

Unutmusum D vitaminide alıyorum onu doktor yazmisdi ve hindistan cevizi yagi kahveme aktiyorum. Uyku saat en gec 11 de yatarim sabah erken kalkarim. Hacamat yaptiriyorum en son bu sali yaptirdim ve bu ara duzenli aylik gidicem.

bağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
korona oldukdan sonra eczaneden c vitaminı ve d vıtamini alıp kullandım artı bol lımon sarımsaklı kemık suyu corbası ıcerek hastalıgı atlattım hap kullanmadım atalarımızın dedıgı gıbı kemik suyu gercekden oluyu dırıltıyormus bırde eklemekıstedıgım kaynanam kanser teshısınde 6 ay omur bıcdıler amelıyat falan oldu gerı kapattılar kanserlı yerı kadında 6 ay boyunca kemık suyu ıcırdık her gun kemoterapi ıle kanserı yendı

bağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Kesinlilkle gerçek ve iyi kalite bal
C vitamini içeren besinler ya da takviyeler
Balık(porsiyon) veya balık yağı
Ceviz,badem
Havuç(genellikle salata olarak),kırmızı lahana
Avakado.
Bu besinlerin bağışıklık sistemim üzerinde olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum.Hemen hepsini düzenli olarak tüketmeye çalışıyorum.Bir de Centrum tableti belli aralıklarla takviye olarak kullanmaktayım.

Back