• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağışıklık?

Ne yazıkki yeni atlattım covidi ve evet aldım c vitamini aldım (suda atılanlardan) her gün muz yedim kekik suyu içtim ve ekmek harici bol yemek yedim
YUmurta , kekik suyu , bal ,zencefil, limonlu su ,et haşlama,çubuk tarçın ve sarımsak , et haşlama , süt , yoğurt ,kefir her gün yediğim şeylerdi

Hamileler balık yağı kullanamaz içerisindeki a vitamini dolayısıyla bir yanlışınız var sanırım omega 3 olmasın o yoksa bebeğe büyük zararı var hatta hamilelikte ciğer falan yemeğe izin verilmez yüksek a vitamininden dolayı
omega 3 balık yağının içinde olan bir besin öğesi zaten möllers ve carlson gibi morina balığı karaciğerinden yapılan balık yağlarında a vitamini bulunduğu için easyfishoili tercih ettik easyfishoilde omega 3 dışında d vitaminide var a vitamini yok içinde zaten doktorda onu önerdi

omega 3 balık yağının içinde olan bir besin öğesi zaten möllers ve carlson gibi morina balığı karaciğerinden yapılan balık yağlarında a vitamini bulunduğu için easyfishoili tercih ettik easyfishoilde omega 3 dışında d vitaminide var a vitamini yok içinde zaten doktorda onu önerdi
Araştırmadım esyfishoili ama balık yağının içinde onega3 olduğu kadar güçlü olmayabilir her balık yağında yeterli düzeyde bulunmaz biraz araştırın ya da araştırdıysanız doğrudur çünkü ben yağ olarak baktigim için yağların hiçbiri hamilelerde bulunmaz ve bu mollerste en güçlü omega3 bulunuyor

Havaların soğuması ayrı korona belası ayrı bende feci korkuyorum hasta olmaktan bana eczacı arkadaşım easyfishoili tavsiye etti onu kullanmaya başladım şimdi yediğime içtiğime de dikkat ediyorum iyi beslenmeye çalışıyorum

Ben suda çözünebilen propolis damla ve donusumlu olarak kekik yağı ve çörek otu yağı kullanıyorum.
ayrıca zaman zaman soğuk sıkım keçi boynuzu ozude kullanıyorum.

ayrıca doğal beslenme en öenmli şey soğan sarımsak tüketmek kışın yaz sebzesi yememek.
ayrıca üzüm çekirdeği tozunuda şiddetle tavsiye ederim.

Easyfishoil alıyorum takviye her gün egzersiz yapıyorum ya yürüyüş ya spor ve c vitamin olan meyveler yiyorum dikkat ediyorum kendime

Takviye vitamin olarak easyfishoil balık yağı kullanıyodum şimdi easydefence diye bi vitamin çıkardılar onu almayı düşünüyorum çünkü beta glukan varmış içinde

Takviyelere inanmayan biri olarak bagisikliktan yana sorun yasadigimda doktora gittim balik yagi yazdı ieasyfishoilinde cok reklamini goruyorum ondan aldim merak ettigim icin takviyelerin onemini anladm ondan sonra eskiye gore direncim yukseldi baya memnun kaldim cok dikkat etmek lazim helede bu gunlerde ekstra tehlikeli hasta olmakk

bağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Kendimi iyi hissetmediğim zaman şu suda eritilen Redaxon tablet kullanıyorum faydasını gördüm hatta bir eczane çalışanı yakınımızdan hastane çalışanlarının çoğu bunu kullanıyormuş diye duydum

Takviye alıyorum ben zaten günlük gereken takviyeleri doğru şekilde almak imkansız bence almayıncada sağlığı korumak ne derece kolay onuda bilemiyorum easyfishoil balık yağı alıyorum ben hep d vitamini ve omega3 var içinde ikiside bağışıklık sistemine faydalı memnunumda balık yağı olmasına rağmen tadı güzel tüketimi kolay oluyo benim için

Balık yağı yiyorum benim kullandığımın markası easyfishoil almayı düşünenlere tavsiye ederim ben çok faydasını gördüm👍

Beslenmeme dikkat ediyorum meyveleri mevsimlerine göre yiyorum mutlaka takviyede alıyorum tabi takviyesiz olmuyo zaten easyfishoil alıyorum omega 3 ve d vitamini olduğu icin

Takviye easyfishoil alıyorum çocuklara ayrı kendime ayrı hep beraber kullanıyoruz çok şükür hasta falan olmadık uzun zamandır

Balık yağı alıyorum şuan aksatmadan kullandığım o var easyfishoil markası balıktan tiksinenler için çok iyi kokusu tadı hiç ağıza gelmiyo

• Beğen
Reactions: soe
Back