Ne yazıkki yeni atlattım covidi ve evet aldım c vitamini aldım (suda atılanlardan) her gün muz yedim kekik suyu içtim ve ekmek harici bol yemek yedimbağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yazıkki yeni atlattım covidi ve evet aldım c vitamini aldım (suda atılanlardan) her gün muz yedim kekik suyu içtim ve ekmek harici bol yemek yedimbağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
YUmurta , kekik suyu , bal ,zencefil, limonlu su ,et haşlama,çubuk tarçın ve sarımsak , et haşlama , süt , yoğurt ,kefir her gün yediğim şeylerdiNe yazıkki yeni atlattım covidi ve evet aldım c vitamini aldım (suda atılanlardan) her gün muz yedim kekik suyu içtim ve ekmek harici bol yemek yedim
omega 3 balık yağının içinde olan bir besin öğesi zaten möllers ve carlson gibi morina balığı karaciğerinden yapılan balık yağlarında a vitamini bulunduğu için easyfishoili tercih ettik easyfishoilde omega 3 dışında d vitaminide var a vitamini yok içinde zaten doktorda onu önerdiHamileler balık yağı kullanamaz içerisindeki a vitamini dolayısıyla bir yanlışınız var sanırım omega 3 olmasın o yoksa bebeğe büyük zararı var hatta hamilelikte ciğer falan yemeğe izin verilmez yüksek a vitamininden dolayı
Araştırmadım esyfishoili ama balık yağının içinde onega3 olduğu kadar güçlü olmayabilir her balık yağında yeterli düzeyde bulunmaz biraz araştırın ya da araştırdıysanız doğrudur çünkü ben yağ olarak baktigim için yağların hiçbiri hamilelerde bulunmaz ve bu mollerste en güçlü omega3 bulunuyoromega 3 balık yağının içinde olan bir besin öğesi zaten möllers ve carlson gibi morina balığı karaciğerinden yapılan balık yağlarında a vitamini bulunduğu için easyfishoili tercih ettik easyfishoilde omega 3 dışında d vitaminide var a vitamini yok içinde zaten doktorda onu önerdi
Yine de covit oldum sadece hafif atlatiyorumDoğal ev yapımı yoğurt ve sebze ağırlıklı besleniyorum şeker tüketmiyorum.ama çay ve t.kahves çok seviyorum tüketiyorum.uykuma dikkat ediyorum ve yuruyus yapiyorum.
Kendimi iyi hissetmediğim zaman şu suda eritilen Redaxon tablet kullanıyorum faydasını gördüm hatta bir eczane çalışanı yakınımızdan hastane çalışanlarının çoğu bunu kullanıyormuş diye duydumbağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
bende easyfish kullanıyorum hasta olmuyorum uzun zamandırBalık yağı alıyorum şuan aksatmadan kullandığım o var easyfishoil markası balıktan tiksinenler için çok iyi kokusu tadı hiç ağıza gelmiyo
yeni gördüm bende easydefencei nasıl memnunmusunuz?Easydefence vitamine başladım a e d vitamini takviyesi oluyor beta glukanda var bağışıklığı korumak için iyi takviye olduğunu düşünüyorum