Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Easyfishoil iyimi peki benim aldıklarım bi süre sonra koktu döktümEvet bağışıklık sistemi için faydası var kesinlikle uzun zamandır hasta olmuyorum balık yağına başladığımdan beri
Ben çok memnunum bunda kokma falan olmuyo balık yağı jellerini tek tek paketledikleri için hava alıp bozulmuyoEasyfishoil iyimi peki benim aldıklarım bi süre sonra koktu döktüm
Anladım tadı nasıl?balık tadını pek sevmiyorm öncekilerdede zor içiyodumBen çok memnunum bunda kokma falan olmuyo balık yağı jellerini tek tek paketledikleri için hava alıp bozulmuyo
Portakallı limonlu tadı balığın kokusu tadı falan gelmiyo ağza ben o açıdan sorun yaşamadım:)Anladım tadı nasıl?balık tadını pek sevmiyorm öncekilerdede zor içiyodum
Tesekkur ederimm aksam aksam baya bilgi edindim yarin bakicam eczanedenPortakallı limonlu tadı balığın kokusu tadı falan gelmiyo ağza ben o açıdan sorun yaşamadım:)
Cok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin maşallah anne babanız atlatmış yaşları genç herhalde... benimde annem kronik rahatsız covid olmasindan korkuyorum.Selamlar bizde ailecek corona olduk. Annem babam kronik hasta olmasına rağmen günlerce neler neler yedik şimdi maşallah turp gibiler. Kemik suyuna sarımsakla bütün yemekleri yaptık yedik. Mercimek çorbasını bile et suyuna yapar olduk bol sarımsaklı. Bütün sulu yemekleri kemik suyuna yedik. Bol meyve. Bol su iç
Propolis kullaniyorum. Onun dışında her gün düzenli mevsim meyvesi yiyorum . Hem kendim hem ailemeHibüsküs kullanabilirsiniz ben onu tavsiye ederim. Ama şeker hastalığınız varsa kullanmayın derim. Ve her sabah iki adet ceviz içi tüketmeniz de fayda var , hibüsküs çayı günde 2 bardaktan fazla tüketilmemelidir. İçerisinde yüzde 70 civarlarında C vitamini vardır ama asit oranı portakala göre düşük seviyededir. Portakalda allerjik reaksiyon olarak egzama ve türleri aşırı tüketimde ortaya çıkabiliyor.
Bağışıklığım güçlü herhangi birşey yapmıyorum.Sağlıklı besleniyorum.bağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz