• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağışıklık?

koronavirüs için d vitamininin hastalığı daha hafif geçirmeye yaradığını söyleyen birçok araştırma okudum d vit eksikliği olanlar daha ağır geçiriyormuş fransa hatta yoğun bakım hastalarına d vitamini tedavisi de uygulamış ve genelde faydasını görmüş

D vitamini öneriyor doktorlar bağışıklık için ben easyfishoil balık yağı alıyorum içinde d vitaminide var omega 3ünde çok faydalı olduğunu biliyorum ben takviye almayı sakıncalı görmüyorum bu durumlarda kolay kolay da hasta olmam hatta takviyeler aldığım için

Takviye kullanıyorum ben doktora sorarak başladım easyfishoil alıyorum düzenli onun dışında kefir içiyorum çiğ kuruyemiş yiyorum arada

D vitamini ve omega 3 desteği bağışıklık için birebir ben yürüyüş yapıyorum hava iyi olduğu zaman,kefir içiyorum,balık yiyorum ama herzaman alıp yapmaya vaktim olmuyo balığı o yüzden takviye olarak da alıyorum easyfishoil o anlamda en yararını gördüğüm marka oldu benim bunlara dikkat etmek gerekiyor.

Benim d vitaminim cok dusukdu kolayca da hasta oluyodum onceden sonra doktor balık yagi yazdi bana easyfishoil aldm bende onu kullandigimdan beri eskisi gibi hasta olmuyorum tavsiye ederim gercekten etkisini gordumm

Takviye easyfishoil balık yağı kullanıyorum takviye olarak bi tek onu alıyorum, çocuğuma da ayrı alıyorum d vitaminiyle omega 3 desteği oluyor korona döneminde ona tutunduk valla

Ben de epeydir C vitamini, D vitamini, propolis, çinko kullanıyorum. Bir arada kara mürver şurubu kullandım fiyatı artınca bıraktım. Grip olacak gibi olunca kara mürver içerdim hemen geçerdi. Bunları kullandığımdan beri grip de olmadım. Hatta yakın temasta olduğumuz birilerinde corona çıktı bize bulaşmadı. Kronik hastalığım olduğu için bana hemen bulaşır diye düşünüyordum. Vitaminlerin etkisi olduğunu düşünüyorum.

Selamlar bizde ailecek corona olduk. Annem babam kronik hasta olmasına rağmen günlerce neler neler yedik şimdi maşallah turp gibiler. Kemik suyuna sarımsakla bütün yemekleri yaptık yedik. Mercimek çorbasını bile et suyuna yapar olduk bol sarımsaklı. Bütün sulu yemekleri kemik suyuna yedik. Bol meyve. Bol su iç
Cok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin maşallah anne babanız atlatmış yaşları genç herhalde... benimde annem kronik rahatsız covid olmasindan korkuyorum.

Propolisin covid uzerinde etkili oldugu kanitlanmis biz ailece bee'o marka kullaniyoruz. Ayrica d vitaminininde koruyucu etkisi varmis onuda yeni aldim wellcare 600 olani ogluma 1000liginide kendime aldim

Hergün kahvaltıdan sonra 1 omega-3 bir de çörekotu yağı tableti alıyorum, bitince multivitamin ve propolis başlayacağım, demir-çinko-c vitamini hapım var günde 1 adet, ve hergün bir fincan adaçayı-civanperçemi karşımı içiyorum.

Hibüsküs kullanabilirsiniz ben onu tavsiye ederim. Ama şeker hastalığınız varsa kullanmayın derim. Ve her sabah iki adet ceviz içi tüketmeniz de fayda var , hibüsküs çayı günde 2 bardaktan fazla tüketilmemelidir. İçerisinde yüzde 70 civarlarında C vitamini vardır ama asit oranı portakala göre düşük seviyededir. Portakalda allerjik reaksiyon olarak egzama ve türleri aşırı tüketimde ortaya çıkabiliyor.
Propolis kullaniyorum. Onun dışında her gün düzenli mevsim meyvesi yiyorum . Hem kendim hem aileme

Henüz bir takviye kullanmadım ama kullanmayı artık düşünüyorum. Nereden başlasam bilemiyorum da ama bakalım :/

Back