- 13 Ekim 2020
- 8
- 3
- 6
- 43
Covid dönemi ilk başladığından beri doktor tavsiyesi ileBağışıklık için bol bol c ve d vitamini almak lazım omega 3ünde faydası var ben easyfishoil alıyorum düzenli olarak hemen hasta olmam kullanmaya başladığımdan beri
zerdeçal ve bal karışımı+omega 3-6-9+ d vıtamını+calcıum+magnesıum +c vıtamını sanrım çok yoğn çalştğım çok gezdğim halde bunlardan dolayı çok şükr ıyıyımbağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Hibiskusu nasıl demliyorsunuz merak ettimHibüsküs kullanabilirsiniz ben onu tavsiye ederim. Ama şeker hastalığınız varsa kullanmayın derim. Ve her sabah iki adet ceviz içi tüketmeniz de fayda var , hibüsküs çayı günde 2 bardaktan fazla tüketilmemelidir. İçerisinde yüzde 70 civarlarında C vitamini vardır ama asit oranı portakala göre düşük seviyededir. Portakalda allerjik reaksiyon olarak egzama ve türleri aşırı tüketimde ortaya çıkabiliyor.
Kuşburnunu kendiniz mi topladınız ben geçenlerde topladım da tam bilmeyince emin olamadım bide hibiskusu nasıl demliyorsunuzSobamin ustüne kusburnu koyuyorum surekli kayniyo iciyoruz,hibisküs ihlamur bizde tercih edilen takviye olarak kullanilan ilaclarimiz
Kusburnunu kendimiz topluyoruz biz onu soba ustunde kaynatiyoruz surekli kaynar rengini alana kadar,hibiskusu sicak suya birtutam atiyorum kapagini kapatip 10dk demlenmesi yetiyo ister sicak ister soguk tuketebilirsinKuşburnunu kendiniz mi topladınız ben geçenlerde topladım da tam bilmeyince emin olamadım bide hibiskusu nasıl demliyorsunuz
Kuşburnu topladım kimi taş gibi sert kimi cıvık hangisi makbulKusburnunu kendimiz topluyoruz biz onu soba ustunde kaynatiyoruz surekli kaynar rengini alana kadar,hibiskusu sicak suya birtutam atiyorum kapagini kapatip 10dk demlenmesi yetiyo ister sicak ister soguk tuketebilirsin
Sert hep bizim topladiklarimiz canim ama farketmez sonucta hepsi saglikliKuşburnu topladım kimi taş gibi sert kimi cıvık hangisi makbul
Çürük mü ki dedim o kadar var köy evimizde anne bi avuç topladımSert hep bizim topladiklarimiz canim ama farketmez sonucta hepsi saglikli
Biz tabiki sobamiz oldugu icin sicak suya bir tutam atiyoruz o renk alana kadar kayniyo ocaktada oyle yapabilirsin canimÇürük mü ki dedim o kadar var köy evimizde anne bi avuç topladımo nasıl demlenir
Ewt bağışıklık için ve özelikle Corona için sumak suyu içiyoruz tavsiye ediyorumbağışıklığını güçlendirmek neler yapıyosunuz takviye vitamin vs kullanıyor musunuz
Ayıp oluyor amma benimde sobam var çok şükürBiz tabiki sobamiz oldugu icin sicak suya bir tutam atiyoruz o renk alana kadar kayniyo ocaktada oyle yapabilirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?